icon

Tretie oko - vaše skúsenosti

sunny8
4. apr 2020

Veríte ? Neveríte ? Ak áno ako človek zistí že je táto cakra otvorená ? Ak neveríte tak prečo nie ? Diks 😛

lindusss2016
5. apr 2020

@0silvia0 ale jasne, ja to zas nejak neriesim 😁 vtedy som este bola mlada a zaposobilo to na mna (desne 😂), tak som si teraz na to len spomenula. Chvalabohu ja som sa uz ako tak naucila neprezivat taketo situacie

janetinka27
5. apr 2020

@sunny8 na tvojom mieste by som do toho nešla. Ak nemáš výdrž, je to strata času, bude to ako čítať zaujímavosti o mimozemšťanoch a záujem skôr či neskôr stratis. Po druhé, ak sa do toho naplno ponorís, môžeš sa zamotať do veci, z ktorých sa nevymotas. Riskujes, že stratis priateľov, budú sa na teba dívať ako na blázna, budú mať o teba strach. Môžeš prísť o muža a deti a skončiť na psychiatrii. Ak čakáš že budeš z toho niečo mat, tak si myslím ze stratis viac a nakoniec nebudeš mať nič. Hľadaj skutočnú pravdu, uvazuj o hodnotách, dobrote, láske, úcte, vernosti, odpustení. Na to nepotrebuješ zázračné schopnosti, iba dobré srdce.

sunny8
autor
5. apr 2020

@janetinka27 len som sa pýtala 🙂 ďakujem za názor. K tej strate rodiny a priateľov - čo ku mne patrí nestratím a čo stratím to ku mne nepatrilo ;) o to strach nemám. Už som raz stratila úplne všetko a časom som zistila čo ku mne patrilo a čo nie. Ale naozaj ďakujem za názor ❤️

andri7
6. apr 2020

@sunny8 Prepáč, ale tretie oko nie je cirkusová atrakcia.
Podľa Tvojich reakcií na názory žienok, ktoré Ti povedali pravdu, si este stale hlboko v egu.
Začni meditovať, ale začni meditaciami na srdcovú čakru.
Keď sa malé dievčatko rozhodne, že bude doktorka, nepôjde hneď operovať mozgy, lebo sa o to zaujíma. Musí prejsť celým procesom.
Ani nezačne čítať lekarske knihy, lebo im neporozumie. Musí sa najskôr naučiť čítať.
Želám Ti pokoj, porozumenie a veľa vytrvalosti. Ale najmä čistú lásku.

sunny8
autor
6. apr 2020

@andri7 konkrétne podľa ktorých reakcií ? Nemyslím si že som povedala niečo zle .. to ze sa niekomu nepáči čo poviem je čiste o jeho postoji ako to prijíma .. nikoho som ani nezačala urážať ani sa vysmievať ani nič tak kde by mal byť problém ? Ani som na nikoho nevyletela ani nič .. len proste nechápem prečo ludia vidia to čo som nepovedala a hľadajú za tým to čo tam nie je

andri7
6. apr 2020

@sunny8 Všetko už bolo napísané, čítaj.

sunny8
autor
6. apr 2020

@andri7 začneš a nedokončíš .. nevadí .. pekný deň prajem

brita7777
6. apr 2020

@sunny8 kopec ludi je tu aj takych, ktori sa tu prisli vyventilovat, na anonymnych forach je to bezne..najlepsie co pomaha, ignorovat to, ty nemusis druhym nic dokazovat, svoju pravdu vies len ty, tvoja sila rastie tym, ze si to nebudes pripustat, tiez sa to ucim doteraz..☺️

sunny8
autor
6. apr 2020

@brita7777 držím palce 😘💜 možno som fakt nevhod zvolila miesto kde sa opýtam ale keďže Facebook nemám (a tam je dosť takých skupín) a na iné sociálne siete nechodím tak nemám moc kde 😂 a zas Google 🤔 no ehmm prehodnotme pravdivosť 😂😂 prajem pekný deň 🍀🍀🍀

lenocka12345
6. apr 2020

@lindusss2016 na margo toho tvojho joga spolužiaka , divila by si sa , koľko ľudí toto chce . ,
Ja som minule ( s tromi certifikátmi ) som šla na hodinu k jednému pánovi. Meditácia - rozumej 30 min výlev pred a 20 min po, to bolo .... smiala som sa , fakt som sa nevedela ovládnuť . Potom cvičenie , no bolo to s chybami , priveľa všetkého , prístup ja som kráľ , počúvajte ma . Ešte aj na mňa kričal , lebo vedel už keď ma videl koľká bije. Čuduj sa , ale on bol obľúbený. Fakt . Príklad - Bikram , tiež to je aké je a bez problémov mu ľudia platia 10 tisíc či koľko dolárov za jeden kurz . Jedna baba mi hovorila ako si robila niekde v exotike kurz a ľudia z neho odchádzali , lebo ten učiteľ ich svojim prístupom dohnal na emocionálne dno , inak boli úplne ok

lenocka12345
6. apr 2020

@sunny8 ja som si prikladala na oblasť tretieho oka ametyst , ale či pomohlo neviem , v mojom živote nastalo rýchlo veľa zmien a preto netuším čo s čím súvisí 🙂

lindusss2016
6. apr 2020

@lenocka12345 ja neviem, ja som sa veru este s takym ucitelom jogy nestretla 🤷‍♀️ a to som zacinala s jogou pred cca 13 rokmi v cr, ucila som sa u znamych joginov, ale ani jeden z nich nebol taky arogantny. Ja nevravim o rozlicnom pristupe k joge, lebo ten ma kazdy ucitel svoj a podla mna je to tak v poriadku, ide skor o to odmietanie vsetkeho ineho. Ja som vrlmi vdacna, ze mozem ucit v studiu, kde nas je 7 a kazdy ma svoj styl, ale jeden od druheho sa ucime. Bikram som doteraz neskusila, vobec ma to nelaka, takze viem len velmi teoreticky, o co tam ide.

lenocka12345
6. apr 2020

@lindusss2016 u mňa by som Bikram skúsila len raz , pri tých 40• praxovať , tak to by ma sanitka vyniesla :D :D :D
tak veru takých , čo odmietajú všetko iné ,lebo len oni to robia tak ako sa to robiť má , resp najlepšie , tak takých je veru dosť , aspoň čo som mala možnosť , ale vždy je to o voľbe , no niekomu sa to páči

brita7777
6. apr 2020

@lenocka12345 inak meditacie s ametystom urcite aj mne urychlilo iste procesy

lindusss2016
6. apr 2020

@lenocka12345 no ved presne ta teplota ma odradza, ja neznesiem ani saunu, takze ja bikram nedavam sancu 😁
Ja praveze stretavam vdaka joge uzasnych ludi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

janetinka27
6. apr 2020

@sunny8 najprv by som si mozno precitala par svedectiev ludi,ktori sa dostali do problemov,ked zacali narabat s tymito vecami. je to nakoniec tvoje rozhodnutie,ale chcela by som ta varovat.nechcem ani urazit zienky,ktore sa tymto zaoberaju,ale ja na tvojom mieste by som s tym vobec nezacinala. obavam sa aj podobnych veci ako je meditacia, nechcela by som vyprazdnovat v sebe nic,pretoze si myslim ze by to mohol niekto zneuzit,predsalen to nerobia ludia iba s dobrym umyslom,ale aj s umyslom manipulovat. nikomu by som sa takto neodhalila.ak pan domu nie je doma,moze prist ktokolvek a jeho dom obsadit.
este ti poviem,nie je to sice priamy dokaz o tom,ze tieto veci povazujem za zle,ale urcite to s tym suvisi.nasa triedna profesorka na strednej skole sa tymto zaoberala. hned na zaciatku prveho rocnika nam hovorila o svojom tretom oku.myslela si,ze rozumie veciam lepsie ako ini a ze dokaze rozoznat pravdu od lzi a podobne.prve manzelstvo sa jej rozpadlo a jej maly syn ostal vyrastat s otcom.v druhom manzelstve mala trochu mentalne postihnutu a dost pomylenu dceru,ktoru vychovavala po rozpade aj druheho manzelstva sama a pod jej ochranou dostudovala aj nasu strednu skolu.v tretom abo stvrtom rocniku sa dala dokopy s kolegom,on opustil svoju rodinu a nastahoval sa k nej a jej dcere.v tom case mala cca 40 rokov, otehotnela,ale dieta sa nakoniec nenarodilo.ona bola uz dost mimo,aj pila,v skole s nou boli problemy,pritom ja som si ju velmi vazila ale ona sa uz uplne do tychto cakrovych veci zamotala,nakoniec z sme z nej boli dost rozcarovani,robila potom nelogicke a nespravodlive rozhodnutia,myslela si ze vidi jedina pravdu,ale my sme predsa videli kto v skole ju klame,ale nikoho sme nebonzovali.zasadla si na nevinnych,na skolskom vylete sa opila,donutila svojou manupulaciou spoluziaka a spoluziacku aby pri hudbe urobili pre nas vsetkych striptiz.no co budem hovorit,uz nevedela co so sebou nemusim hovorit,ze aj vztah s profesorom skoncil,uplne sa odstahovala z mesta aj s dcerou.nakoniec po rokoch sa zacala objavovat v tv s nespravym clovekom,co jej riadne uskodilo. 20 rokov o nej nic neviem,ale tie jej casy s tretim okom boli tazke.nemohli sme v skole ani vymeskavat bo vraj choroba je iba v hlave a nesmieme si ju pripustat.ja som tym padom prezila strednu skolu na antibiotikach v skole,spoluziacka mala zapal pluc,tri tyzdne chybala bo par dni bola aj v nemocnici a musela ist na komisionalne skusky.tych veci tam.bolo milion,nechcem sa k tomu ani vracat.

lenocka12345
6. apr 2020

@brita7777 škoda , že to neviem zhodnitiť , ale tak za pokus to stojí 🙂
@lindusss2016 ale to aj ja 🙂 samozrejme , len k niektorým si treba nájsť cestu , no a iní sú schopní utekať opačným smerom :D

lenocka12345
6. apr 2020

@brita7777 a môžeš povedať aké procesy ti to urýchlilo ? 🙂

lindusss2016
6. apr 2020

@janetinka27 no myslim, ze si mala skusenost s clovekom, co o tretom oku mozno cital, ale takto sa naozaj duchovna bytost nesprava 🙂 ani omylom, pani ucitelka bola skor dusevne narusena... Clovek vedomy v prvom rade ocistuje svoju mysel aj telo od negativnych vplyvov, urcite to nie je alkoholik! Svoje myslienky nema potrebu nikomu vnucovat. Chorobu si clovek musi pripustit, lebo vzdy nam tym chce telo nieco povedat, takze vedoma bytost v case choroby urcite nebeha po pracovisku, ale dopraje si oddych, pocuva svoje telo a snazi sa riesit prcotnu pricinu problemu a nepovie si, ze choroba je v hlave, idem do roboty a na cestu si hrknem zo dva poldecaky 😂
Cize toto je len blba nahoda, ze si natrafila na cloveka, ktory rozpraval a sam nevedel o com a teba to zmiatlo.
Ja nepoznam take meditacie, ze sa tam otvaras niekomu inemu (mozno existuju, to fakt neviem), ale v meditaciach, kde chodim ja, sa zamerias len sama na seba (a ucitel tiez), otvoris sa sama sebe (aj s tymto mavaju ludia problem), hlavu ocistujes od myslienok a vonkajsich vplyvov prave preto, aby si sa mohla vratit domov, do svojho vnutra, do seba. Ucitelia to nerobia preto, ze to chcu zneuzit, ale preto, ze chcu pomoct, je to ich poslanie.
Tymto sa ta samozrejme nesnazim presvedcit o tom, aby si sa na to dala nedajboze. Len som sa ti to pokusila vysvetlit.

janetinka27
6. apr 2020

@lindusss2016 dakujem, ano,ona uz bola pomylena ked sme prisli do prveho rocnika,ona uz vtedy mala tie casy ked na sebe pracovala za sebou.skor myslim ze toto bol dosledok toho,ze sa jej urcite veci uz vymkli z ruk a nechala sa znicit ludmi,ktori ju akoze duchovne viedli.

lenocka12345
6. apr 2020

@lindusss2016 ešte stále potrebuješ recenziu na jogamatku ? Čítala som tvoj profil 🙂

lindusss2016
6. apr 2020

@lenocka12345 dakujem, to sme kupovali do studia, uz sme zohnali a asi nejaku dobu nove nebudeme potrebovat 😁 ale rada si precitam, ked mas co doporucit. Ja inak zvazujem kupu koberceka, ale nie som o tom este rozhodnuta

lenocka12345
6. apr 2020

@lindusss2016 mám koberček 🙂 to je inak super vec ! Len pod neho treba niečo - podložku , koberec obyčajný .... mám aj taký kde sú také ďobky silikónové , takže sa položí na podlahu a nešmýka sa . Záleží akú jogu praktizuješ 🙂

lindusss2016
6. apr 2020

@lenocka12345 podlozky mam dve, ten kobercek som chcela hlavne kvoli praniu. Akoze ja som ho skusala, viem, ake to je, len sa neviem rozhodnut, ci to chcem alebo nie a ci by to nebol len taky rozmar 😁 ja precvicujem vinayasa styly, plus som nedavno zacala praktizovat kundalini.

lenocka12345
6. apr 2020

@lindusss2016
No neviem či sa koberec dá nazvať rozmarom , ale ok 🙂,
to už ty musíš vedieť , ale ak mám za seba povedať , už by som sa na gumenú podložku nepostavila 🙂

lindusss2016
6. apr 2020

@lenocka12345 a co na nom cvicis ty? Ja mam super podlozku, mam ju velmi rada, ale chcela som nieco ekologickejsie, samozrejme dalsiu novu podlozku uz kupovat nebudem. Myslela som rozmar tak, ze momentalne mam na com cvicit, ucel to splna super, takze si nie som ista, ci ten koberec tak akutne potrebujem. Mne sa na nom pri powerke dost smykalo, ale povedala som si, ze aspon budem nutena zapajat viac svalov 😁

lenocka12345
6. apr 2020

@lindusss2016 tak koberec sa neodporúča na power , práve preto , že sa šmýka , no ja mám podložky dve - jednu lacnú ,na ktorú som chcela dať recenziu . Za 10€ zo sportdirect , nič moc , aspoň pre mňa , ale videla som ich bežne v štúdiách , aj horšie , len sa rýchlo zoderie . Potom mám Yoga Design Lab , tú mi za nehorázne peniaze doniesol Ježiško , na power super . Lenže pri skokoch ťa to zabrzdí , preto ak sa skáče je lepší koberec . Praktizujem na koberci , mám Leela yoga rug , je fajn , potom mám zo štúdia kde som bola na kurze 🙂

lindusss2016
6. apr 2020

@lenocka12345 no tento isty som skusala aj ja, ma ho kolegyna tiez z kurzu 😁 ja viem, ze sa neodporuca pre zaciatocnikov na powerku, ale ja uz prave chcem nieco pokrocilejsie

lenocka12345
6. apr 2020

@lindusss2016 a tá kolegyňa ti čo povedala na to , že ho chceš na power ? Predpokladám , že kolegyňa na tom power necvičí 🙂 to sa nedá 🙂 a nie je to o zapájaní svalov , alebo o začiatočníkoch / pokročilých , ešte ani najznámejšia power postavička Krejčík necvičí na koberci a to je iný macher :D

lindusss2016
6. apr 2020

@lenocka12345 ona cvici ashtangu. Ja som sa u Vaska ucila a sam vravel, ze sa power na koberci cvicit da, ze sa da cvicit v podstate na hocicom, ak spravne zapajas svaly. A ja som tu powerku na koberci aj cvicila, tiez by som nepovedala, ze sa to neda 🙂 akurat bolo trosku narocnejsie ustat bojovnikov. Vyrobcovia koberce odporucaju aj na power, ale na podlozke sa mi jednoznacne cvici lepsie. Akurat to pranie ma zaujalo.