Tretíkrát som sa zamilovala sa do gaya.
Ahojte! Dnes píšem za staršiu sestru ktorá nikdy nemala šťastie na vzťahy. Dávam sem správu ktorú mi pred páŕ dňami poslala. Má depky a ja sa jej nečudujem..
Stalo sa jej to už tretí krát.. normalny vzťah mala možno dva krát... naozaj nemá na to šťastie......
Nedávno som sa bližšie spoznala s jedným mužom, s skorým sme si skvele rozumeli, vždy sme si mali čo povedať, nikdy som sa s ním nenudila... Vedela som o tom, že je gay, je to o ňom všeobecne známe, hoci momentálne vzťah nemá. Čo však osud nechcel, zamilovala som sa doňho. A najhorší je na tom fakt, že mi moje city nebude môcť nikdy opätovať v dostatočnej miere, ani keby chcel. Som z toho skrátka zničená, celé dni naňho myslím. Je to hrozne deprimujúce tráviť čas s niekým, koho milujete, hoci viete, že on vás nikdy milovať nebude. Rozhodla som sa preto kontakt s ním obmedziť čo najviac, ako sa dá (je to celkom ťažké, nakoľko pracujeme v rovnakej firme). No mne jeho prítomnosť v mojom živote neskutočne chýba. Chcela by som ho mať aspoň za kamaráta, no to nepôjde, keď budem doňho zamilovaná. Naozaj som už bezradná, hrozne ma to ničí...
Čistý humor tu na koňovi je🐒🐒🐒🐒
@larisalarisa preboha?!
21.storočie a sú tu aj také, čo to považujú za chorobu...Predsudky majú, ale používajú socsiete a, ešte na šírenie bludov...😉😉😉
vau sestra to ma veľmi ťažké ale ona má asi úchylku na gayov:D ja mam kamáratov gayov piatich a sú to úžasný ľudia, chalani s ktorými dokážem pokecať a riešiť veci úplne inak ako s hetero. Môžem sa na nich spolahnúť v hoci čom pomôžu mi vždy. Mám ich strašne rada ale nikdy by som sa nedokázala zamilovať lebo mi to je neprirodzene ako keby som sa mala zamilovať do svojej kamošky. Možno táto vec ju na ňom priťahuje že on ju chápe v rôznych iných veciach ako hetero chalan a dokáže s ním zažiť a riešiť veci a životné situácie ako s najlepšou kamoškou. Asi by sa mala sestra viac stretávať s hetero a mala si uvedomiť že gay môže byť iba jej najlepším kamarátom, on ju môže lubiť ale iba ako svoju sestru a v posteli by im to neklapalo naopak jemu by sa to hnusilo asi tak isto ako keby hetero mal ísť do postele so svojím pohlavím. On by jej nikdy nevedel dať city či už fyzické alebo emočné. No každopádne by si to mala s ním vydiskutovať a nie sa s ním prestať stretávať keď si dobre rozumejú. On jej pokiaľ mu na nej záleží všetko vysvetlí a ujasnia si to medzi sebou. Sestre sa asi veľmi nepáči taká tá chlapská mužnosť a že chlap má byť ochranca rodiny a strážiť si ju a rozmaznávať či?
@didaa myslím , že je to orientácia nie choroba
@didaa Nie je to porucha!!!
Ak tvrdíte iné, ale zároveň neviete zdroj a pod., netvrd´te to! pozor!
Aj v náboženstvách by sa dalo nájsť niekoĺko ôchorôb"...Tu ide o to, čo človek chápe, ako chápe, a do akej miery je tolerantný...Onakosť tu bola, je a bude! je to dané prírodou, ak niekto chce, tak bohom a pod...Mier!🙂🙂🙂