icon

Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa

barbina182
23. mar 2010

Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂

katka22r
28. apr 2010

noo tak som citala na nete ze ak je spadnuta babo je dehydrovane ale tak zasa nema ju uz tak spadnutu

danula.ch
28. apr 2010

Jani skusim aj ja len tu vodicku davat v lete, vdaka za radu. a dobry hlod ze nem nebudu do osemnastky zaspavat na prsniku 😀 😀 😀 😀 😀
moja svokra vzdy prevracia oci a hovori jeziiiis ked vidi ako Dadka uspavam na rukach, no co uz s nou...... 😖

Kati, aj Dado ju ma stale prepadnutu, ale dehydrovany nie je. Dolezite je, ci Laura poriadne cika, ze aspon 6 tazko precikanych plienok denne, ale aj tak teploty su uz dost vysoke, asi je nacase zaradit aj nejaku tu vodicku alebo cajik popri dojceniu 😉 > a Laura je sikovna, Dado tento tyden objavil svoje rucicky a svoj odraz v zrkadle, ten druhy chlapcek ho fascinuje 😀 😀

tintiniacik
28. apr 2010

No nasho krpca tiez nemozem nechat sameho lebo ked ho dam na brusko raz sa mu niekedy zadari pretocit a taktiez ked je na chrbte tak sa skruti na bok napr. ked mu vypadne cumlik 🙂 🙂 🙂 je to taky betarisko

tintiniacik
28. apr 2010

trosku som fotila 😀

renatkas
28. apr 2010

ahojte babulky,
cakam ze sa maly zobudi na papanie a on uz chrni skoro 5 hodin 😀
mozno hlupa otazka, ale ako zistim aku ma fontanelu? ja mu tu hlavicku pre istotu ani nechytam...
jani ja aj tu kojenecku Lucku bez bubliniek prevaram a ked to necham odstat par hodin, normalne sa tam usadia na spodku minerali...

katka22r
29. apr 2010

dobre ranko...tak ja som vcera sa pokusala dat laure vodicku ale len na lyzicke tak ona sa jej s tej lyzicky napila ale asi 10 minut kecala s lyzickou 😀 je taka obrazkova tak asi preto 😀 😀

nasa laura tuto noc spala celkom dobre ale to preto ze som ju dala do kocika 😀

katka22r
29. apr 2010

a takto zaciname dnesny den 😀

vefi89
29. apr 2010

kati 🙂 už máte obdobie všetko mi je v ústach dobré?? 🙂

tintiniacik
29. apr 2010

No baby presne som vedela ze ked vam budem pisat o tom akeho ja mam dobreho drobca tak sa tak sa to vsetko otoci to bola noc plac, plac, plac ale to asi koli tomu zapchatemu nosteku sa mu asi zle dychalo ☹ Ale teraz sa pekne zabava

katka22r
29. apr 2010

vefii nooo asi tak

vejula
29. apr 2010

čavte kočky... Tak mi sme včea zažili šok riadny... Manžo dával malému vit v lucke asi moc rýchlo a mu tak zabehlo že sa dlho nemohol nadýchnuť... Ja už som si vlasy trhala od strachu... Príšerný zážitok 😔

A potom v noci spal jak keby uťalo o 21.00 sa napapal o 22.00 zaspinkal a potom sa zobudil až o 3.30 😅 spachtoško moj nadherný

danula.ch
29. apr 2010

Kati to je ale podvod s tym kocikom!!!!! 😀 😀 😀 😀 . strasne sa tesim kedy uz Dadik bude vediet chytit hracky 🙂

Vejula, no nezavidim ti, neviem co by som robila, ....................asi by som panikarila ???????????😕

vefi89
29. apr 2010

a my sme spinkali od 11:00 do 4:30 😝 prvý krát 😀 😀 keby chcel v takomto tempe pokračovať 😀 😀

katka22r
29. apr 2010

danka tak niejako som nanu musela 😀

vejula
29. apr 2010

danula, no to isté som robila ja ked som videla že nič nepomáha začala som ziapať nech braško vola sanitku ja som normalne spadla a revala na zemi... Ja som mala pred očami fakt všeličo už.... Už nikdy viac nechcem zažiť takuto bezmocnosť

tintiniacik
29. apr 2010

A takto dnes zaspal drobec v lehatku

janyka
29. apr 2010

Veji - viem si predstaviť tú paniku, ale vraj vtedy treba bábo na moment otočiť hore nohami.

krááásny drobci 😵

baby, mňa poráža, že vonku krásne a ja nemôžem vytiahnuť kočík von 😠 čo 😠 sa budem prechádzať s hučiacim bábätkom?! 😖 ☹ 🙄

vejula
29. apr 2010

janyka vdaka, ja stále rozmýšlam že čo treba vtedy robiť, tak vrqvíš hore nohami... Aj pri takých malých bábatkách sa to môže??? No ale tak ked ide o život tak hadam hej 😕

tintini 😵

katka22r
29. apr 2010

vejulka tak mna by brala asi sanitka tiez 😒

vejula
29. apr 2010

No kati bráško tiež už mal mobil v ruke a vtedy sa malý nadýchol... Aj tak neviem či bu to bolo niečo platné, lebo však kým by došla sanitka, tak neviem neviem.... ako my by sme im išli oproti ale aj tak... To by nas rovno brali dvoch mam tký pocit lebo ešte pár minut v tých stavoch čo som preživala a museli by oživovať aj mna 😒

katka22r
29. apr 2010

no ale uz je dobre moja tak klud a hlavu hore co vsetko este prezijeme s tymi nasimi drobcamy

tintiniacik
29. apr 2010

vejula uz nad tym ani nerozmyslaj je to za vami tak treba rychlo zabudnut nas sa tiez niekedy viac naglga a potom sa dusi ale hned ho na rukach otocim na brusko a je to dobre.

katka22r
29. apr 2010

tini no krasny usmev inak kto vsetko tu iba koji??

garonka
29. apr 2010

ahojte som vas prišla pozdraviť sem tam vas čítam 🙂

veji neboj už je dobre nam sa stalo to podobne ako maly chytil krč skratka sa napol ale nemyslim už nato

kati tvoja mala je prekrasna kočica 😵 😵 😵 a koľko ma veľa vlaskov 😵 😵 😵

katka22r
29. apr 2010

garonka dakujem 🙂
sak tu viac prispevaj aj tobi je pekny 🙂 kojis?

vejula
29. apr 2010

kati tintini garonka mate pravdu už len pekne myšlienky, aj ked občas to tak prebehne hlavou, musim stále niečo robiť aby som na to nemyslela...

katka ja len kojim ale tak moj malý ma ešte len 3 týždne 😉

Inač dnes sme boli vonku pred hodkou sme došli a malý ťaha spanok už štvrtu hodinku 😝 mu dobre padlo ten vzduch a slniečko 😵

garonka
29. apr 2010

katka jasne budem tu viac otravovať 😀
no samozrejme kojim, zatim je to super Tobi už ma 6280g 😅 sem tam dostane aj lyžičku prevarenej vody ale jeho ta lyžička viac zaujíma ako voda 😀

tintiniacik
29. apr 2010

Baby ja som tak strasne unavena ☹ Dnes som tak vyletela na priatela bol na treningu a povedal ze pride o pol osmej (tak som si napustila vanu ze pooddychujem)a prisiel o pol hodku neskor a som do neho tak nakricala ze ci si mysli ze je sam ktory potrebuje vypnut ☹ Strasne ma unavuje to ze tu nema ziadnu kamaratku a som tu stale sama. No zajtra cestujeme k rodicom na Liptov a ja s drobcom tam ostavam cely tyzden takze si trosku oddychnem kedze mamina a segra mi trosku postrazia maleho.

vejula
29. apr 2010

tintini viem o čom hovoríš uplne presne... Tiež mi to niekedy ťaha na mozog že som mimo spoločnosti

katka22r
30. apr 2010

noo tini tak to ti nezavidim ja som sa s mm tiez raz pohadala ked som mu povedala ze potrebujem kupel a on bol este na pivo,oslik moj 😀 ale ta co uz

barbi tu dajako casto nechodi ze?