Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
baby malej sa na krku v zahybe urobiko take cerv ene podrazdene neviete co jej na to mam dat, take ako zaparenina ☹
to ma asi potnicky nicim to nenatieraj ja som maleho v rumanceku kupala a pekne sa mu to vysusilo
tini body s dlhym rukavom,pancusky teplakovu supravu a dam do fusaka 😉
OK aj ja som tak chcela
natalia, nemusia to byt potnicky. moze to byt aj ta zaparenina. len to pekne osus. mala este nema pekny krcek, to je preto. aj Simon ma sem tam take. umyt a poriadne vysusit, aby to nebolo mokre
Natálka,teda,ak Ťa môžem tak osloviť,aj Samko to sem-tam má,hlavne,ak si v noci grcne a ráno to má pod krčkom v záhybe!Len to umyjem a osuším,aj po okupkaní mu to zmizne!Bude to asi tá zapareninka! 😒
Kati,očkovali Ti malú v 3-mesačnej poradni?Mala teploty potom alebo niečo?Samka ešte eočkovali,lebo nemal 5kg a teraz,keď už má sa mu zase zapálilo to očkovanie z pôrodnice,prasklo mu to a repíkujeme!Zajtra sa máme prísť ukázať,ako to vyzerá! ☹
zuzu hej uz ockovali mala len zvysenu teplotu ale dali sme preventivne sirup baby panadol a bolo dobre az na to este 5 dni bola podrazdena s toho ockovania 😒
a ty na to davas repik nam dr.povedala ze do toho vobec nemame babrat
Mne doktor povedal,že to mám vysušovať repíkom,keď to praskne,inak s tým nič nemám robiť!a už to máte o.k?nám to včera 2 krát prsklo,tak neviem!☹
No tak sme doma y poradne. Vayime 6100g takye sme yase pribrali kilecko poriadneho chlapa to ja mam ale tak sa necudujem ked priatel ma 2metre a ja 160cm takye po mne asi nebude 😀 v ustach sa nam pred vcerom vzhodili take biele fliacky tak som kupila fialovu vodicku no doktorka mi dnes povedala ye to sa uz nedava tak nam dala Diflucol ze mu to mam kvapkat do ust tak uvidime
Tinti,to máš teda poriadneho chlapa!Samko má skoro 4 mesiace a máme tak 5,5kg! 🙂Iba kojíš?A ako vonku?Zima?
Tinti - riadny chlap! 😉 hej, nám tiež fialovú vodičku zakázala, je škodlivá 😒
Katka - aj ja mám fusak v kočíku už 3 dni. Však je kosa ako na Sibíre! A na dupky som mu natiahla overal, do fusaku a deku a je mu akurát 😀 ...ak sa podarí, pripojím dnešné foto....
Barbinka - neviem, prečo by si pizzu nemohla. Ja tiež jem všetko(teda okrem exotiky), dnes som dokonca skúšala kapustu, lebo kaleráb, ani karfiol mu nič neurobili 😉 ....uvidíme...mne malý spáva tak raz za deň poriadne cca 3 hodiny a potom len tak schrupne pár minút na prsníku 😅
Ja musím dnes pochváliť malého, bol len raz v noci hore, aj to som sa ja zobudila prvá na bolesť prsníka a mokré pyžamo, tak ako sa tak mrvil, som si ho otočila k sebe, strčila mu prsník a spali sme do rána 😀 chudáčik, až sa zadúšal, aký som ho mala tvrdý 😅 to sa mi už dááávno nestalo
Zuzi, však ale ty sa nemôžeš porovnávať s takým drobčúrikom 😉 bože, aký bol malušinkavý, keď sa narodil, by som sa ho aj bála chytiť 😅 ...peknučký je 😵 ....náš má teraz 5500g, teda mal pred týždňom 😅
...ten náš drobec je v poslednej dobe najradšej, keď si vetrá zvonček, keď ho zabalím do plienky, taký pustí taký plač, až mi ho je ľúto 😔 aj dneska tak plakal, tak som ho ešte na chvíľu rozbalila 😅
janyka maly nadherny
zuzulienka my uz mame v poriadku ak nebude ranka oki nebudu maleho ockovat ale s toho si nic nerob
caute baby, vy ste sa ale rozkecali 😀 😀
Reai presne, moja rec, ved ako mozem nechat maleho plakat? on to vystupnuje do takeho extremu....raz som musela ist poskladat kocik, bola som von asi 5min a ked som sa vratila, tak strasne plakal, ze som sa rozplakala s nim, povedala som si ze nikdy viac. este aj teraz mi je do revu ked si na to spomeniem
Barbinka som rada ze je uz Boriskovi lepsie, chudacik si dost vytrpel s bruskom 🙂 a ja este stale protikolikova dieta, ale sem-tam zhresim, este ze mame espumisan
Dadko sa teraz najviac vytesuje pod hrazdickou, ale uz rozmyslam naad dalsimi hrackami, hadam nejake hudobne....zatial mu na hrazdicke striedam hracky
danulka my mame taku hraciu hracku s tesca s takymi klucmy a potom knizky piskacie vie sa s nimi riadne pohadat
Barbinka kyslu smotanu mozeme, vsetky kyslomliecne vyrobky su ok. najhorsi je tvaroh a mlieko
noo ja som jedla uz aj tvaroh aj mlieko....
Aj Samko je najradšej,keď je holý a vetrá sa,ako náhle ho dám do plienky,je veľmi nespokojný!Dnes nejako rád spinká,to bude asi tým počasím!Aj som si polievočku navarila,aj muffiny pre tatínka na raňajky,keď pôjde do práce,má ich strašne rád! 🙂
Tak dúfam,Kati,že sa mu to rýchlučko zahojí! 🙂
noo aj nasa laura dost spinka som zvedava aka bude noc 😒 ved ked nie teraz tak na buduce nas jedno dievcatko ockovali ako pol rocne
Natalka Chairka je zlata, podareny ksichtik ma 🙂
Zuzi vitaj medzi nami, snad aspon troch zazenies tu strasnu nudu 😉
my sme si svadbu chceli platit sami, ale nase maminy odmietli, tak sme si to dali na tretinky. ale sme setrili kde sa dalo, aj oznamka sme vyrabali s kamoskami 🙂 . a saty som zhanala po vsetkych mestach okolo a nakoniec som mala tie ktore som skusala ako prve 😀 , mohla som si usetrit cas a peniaze. stali 9000
ja som za svoje dala 6tisic
Aj ja som si vybrala tie,ktoré som skúšala ako prvé,ale boli z Ostravy,lebo som tam makala a mám tam aj zmluvu na dobu neurčitú,ale už sa tam asi nevrátim!My sme tiež šetrili,kde sa dalo!Maminy nám platili koláče a oznamka sme si navrhli sami a dali sme ich len vytlačiť a orezať,tak sme platili len za vytlačenie! 🙂Nič extra,ale nám sa páčili! 🙂
Davidko je tiez najradsej na nahaca, ta radost v detskych ociach ked ho vyzliekam!!!!! 😀 😀 ale radost skonci s cistou plienkou. a este sa mu paci ked mu v umyvadle oplachujem pindura 😀
raz sme si s maminou povedali ze ho namiesto kupania osprchujeme, to bola velka chyba, tak zufalo sa rozplakal, ze sme ho len rychlo zabalili do osusky a bolo po vecernej hygiene. a to ta sprcha bola fakt prijemna teplota a jemnucky prud vody, no nechapem 😕
Kati aj ja rozmyslam nad hracou dekou, aku znacku to mas? aj tie piskacie knizky su aky vyrobca?
Reni, dnes maju nasi drobci presne 3 mesiace 🙂
buducu stredu ideme na poradnu aj na ockovanie, tak sme sa rozhodli aj pre rotavirusy
No baby, ja som mala len obyčajnú svadbu, len sme sa zobrali. Žiadna hostina, žiadne šaty, len biele nohavice a biely top, som bola v piatom mesiaci, keď som sa vydávala. Domov sme zavolali svedkov, na misu a zákusky a bolo....jediné čo ľutujem, že som nemala také krásne šaty.....mohli by sme sa vziať ešte raz, ale už to asi nebude ono, keď už sme manželia, chýbalo by tam to vzrušenie po sobáši, že už patrím len jemu a on mne 🤐
Dani, to je pre deti nové, sprcha. To som aj ja skúšala pri Erike a tiež sa toho zľakla až sa zúfalo rozplakala ☹ keď bude starší, ešte sú teraz na to príliš malinkí 😉
danulka moze byt ze davidko sa sprchy zlakol ako toho zvuku male deticky su take lakave 😒
vyrobca deky moja ja neviem lebo ja to mam od sestry u nas to koluje a kupovala ju v cz knizky mame tusim s pante rey s knihkupectva
Ahojte babulky.
Tak čo boli ste dnes vonku? Ja som malého šupla do kočíka a v izbe otvorila okno, nechcelo sa mi ísť von, pozeráme hokej.
Dani kebyže nenapíšeš aj na to zabudnem že dnes je 18-teho 😀 mám deravú hlavu, čo už. Ako darček bude mať, že sa budeme kúpať o 10 min. dlhšie,miluje vodičku.
Kočky na nete som našla uspávanky od Podhradskej a Čanakyho, keď chcete pošlem vám do IP link na stiahnutie, len mi dajte vedieť. Ja Lukáškovi púšťam každý deň pesničky, ukludňuje ho to.
Barbi aj ja som mala šaty od St.Patrick zo salónu Nicole a požičanie šiať ma pred 4 rokmi stálo 12000. Ale teraz už majú všade také krásne šaty a aj ovela lacnejšie, že už by som si vybrala asi lacnejšie. To vtedy som bola trafená a mladá a sponky som mala za 800, závoj za 1600, mi šibalo zo svadby 😀 všetko som chcela mať tip top a keď prišlo na deň D tak mi z auta odfúklo kyticu, celé auto bolo zablatené, aj moje šaty, farár nás nazval inými menami ale bolo mi to vtedy úplne jedno 😀 lebo som si brala najskvelejšieho chlapa na svete.
fakt sa asi zlakol tej sprchy
Reni posli mi prosim tie uspavanky
a hod nejake foto zo svadby, som zvedava 🙂
aj mne posli

Kati a co jej oblecies??