Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
kocky vam vase deticky spinkaju v postielkach? lebo moja chiara spinka celu noc medzi nami do postielky ani mysliet a ked sa chceme vyspat tak spinka medzi nami 😅 aj ma to trapi lebo nemame vela miesta a o intimnostiach ani nehovorim 😅 a cez den spi tiez na posteli lebo mi zaspi pri prsniku a keby som ju chcele preniiest tak sa hned zobuddi 😅
Ahojte, taka som nevyspata, moj drobec sa v noci nevedel ulozit, ale zaspinkal okolo pol noci a vstal o pol 6.
Kedy vam chodia drobci spavat a ako spinkaju?? Nas zvykne okolo tej 11tej a vstava okolo 6-7hod cize sa pri nom vyspim.
Zuzulienkah preco davas samkovi nutrilon ked mas dost mliecka?to je dobre ze sa mu to nepotvrdilo lebo by do neho stale babrali.
Tintiniacik to je dobre teraz su pevny a priberaju ale ony nam to vybehaju, to vzdy ked k nam pride navsteva tak hned prve-ten ma teda lica a stehna....
moja chiara chodi spat o 8.00- 9.00a vstava o 7.00 takze mysim ze cellkom fajn 🙂
Matulienka ja som tak bola 2tyzdne, v nemocke to ani nehovorim, tam bol maly ako cert, som si aj vahu kupila a vyzila ho kolko vypil, to vtedy bola aj pre mna strasne.... aj ja davam malemu cajik- feniklovy a vypije mi tych 200ml denne
natalia mne marek spava v postielke a rano ked sa zobudi nakrmim ho a dam k nam do postele
natalia a kojis alebo ste na umelom ked tak krasne spi?
Aj nas drobec vecer spava v postielke a chodi spinkat tak o siedmej a teraz dve noci sa zobudil o piatej tak sme sa vyspinkali. No rano ked sa zobudi uz si ho davam k sebe lebo vtedy sa mu uz moc nechce spinuskat
Sofia chodí spať tiež tak kolo 9.00 a budí sa kolo 4.00-5.00 hod......takže tiež spokojnosť 😵 😵 😵
Ahojte kočky,
kde v BA svieti slniečko? Teraz je pod mrakom a za chvilu bude asi zase pršať.
Jak vam zavidím že vaši drobci prespia celu noc, my spinkame tam 2 hodky a potom este hodinu sa mrvime a potom sa papa. 3x mi prespal 5-5,5 hod. ale to je asi tak všetko. Ale zato cez deň spinká dosť.
miška tvoj je síce o 2 týždne starší, ale riadnu dávku mu dávaš 🙂 aj my máme Nutrilon Extra, dávam 120 každé 3 hodiny, bojím sa dať viac lebo to zaťažuje obličky a keď som aj dala 150 tak to prudom vygrckal takže mu bolo asi vela. A vodičku ani čaj nepije vôbec, nechce.
natálka z toho si nič nerob, prinajhoršom prikúpite malej postel vedľa vašej a bude viac miesta a bude spinkať na kraji, existujú aj také chrániče na posteľ aby nespadla. Nelám si hlavu z toho čo by sa malo a čo by sa nemalo, keď ti inak spinkať nevie buď rada že aspoň nejako zaspinká, veď aj ty si predsa potrebuješ oddýchnuť. Ja som malého naučila spinkať v postielke, položím ho do postielky, dám dudel, do ručičky maznáčika, druhú ručičku mu držím, toho maznáčika si dá k tváričke na očká a za 10 minút zaspí.
ja kojim ale ona nespi v kuse, samozrejme ze ju aj kojim medzi tym 😀 ale zobudi sa az o 7 kazde rano ako hodinka 🙂 niekedy dvakrat niekedy viac krat 😅 ju nakojim 😅 ale vecer zaspinka krasne
Miška,ja som myslela Nutriton na zahustenie mliečka v brušku,lebo grckáme!
Maťulík,aj to som skúšala,aj feniklový čajík som mu skúšala dávať a nechcel,lebo sme sa trápili s bruškom a už som nevedela,čo s tým!A keď on papá tak nevyspitateľne,že ten Nutriton ani nestíham urobiť a v noci,no kde?Ráno je chudiatko vždy dogrckaný!☹
Natálka,aj náš malý spí v posteli,večer,okolo tej 21.00 ho spinkajúceho dám do postieľky,potom,keď sa zobudí,dám mu papať a podľa mojich síl ho buď dám do postieľky,alebo zostane s nami v posteli a zaspíme pri papaní!Cez deň ho mám pri sebe dole v obývačke,lebo spálňu máme na poschodí a spinká na gauči! 🙂Buď zaspinká pri prsníku,alebo ho musím uspať!Sa naučil,keď sme ho huškali pri kolikách,ale musím ho nejako naučiť zaspávať samého!Keď som ho dala unaveného do postieľky,tak spustil taký rev a tiekli mu slzy,že som nemala to srdce ho tam nechať! ☹
mati a negrcká ti preto že vela spapá, že sa mu to proste nevmestí do bruška?
tinti krásny chlapisko 🙂
a zasadne je len v postieľke v noci aj ráno, ale cez deň tam byť nechce 😒
no ved prave preto ju reni nechavam na tej posteli aby sme si oddychli 🙂 lebo v postielke krik hroza des 😀 😅 mozno neskor ju este naucime na tu postielku 🙂
baby a uz ste dostali menstruaciu??? 😕 lebo ja stale nic 😀 😅
renatka ja ti neviem, ale keď už nechce, tak proste vypluje cumeľ a jazykom ho odstrkuje, keď jej ho dám do pusy....tak asi to tým nebude.....
zuzu v noci ani ja nerobím nutriton....len ráno a hlavne večer..... 😉
nakoľko ja toho fakt ,,nakojim,, hehehe.....tak ešte nie, ani náznakom, a mala by som ísť ku dr. na prehliadku, ešte som tam nebola.......ale zajtra sa pôjdem objednať, dnes nerobia..... 😉
ale je to fajn život bez toho, vedela by som si veru zvyknúť.... 😀 😀 😀
renatka je davam klasicky nutrilon, nie extra ten je o dost sytejsi. a malí sme aj antyrefluxny kvoli grckaniu. a stalo sa mi ze som musela dat aj o pol hodku skor lebo strasne plakal.
Mne mali spinka vkuse noci, nezobudi sa iba rano o tej 6tej a to sa naje a spime do 9-10tej.
Kde vas spavaju drobci cez den? moj len v kociky, nikde inde nechce
natalia ja uz mam aj po nej
Ja mám antikoncepciu,hneď po šestonedelí mi ju dr. predpísal,dostala som menštruáciu,ale teraz už 3. mesiac nič!Že keď kojím,je to normálne!Super život! 🙂
Miska vitaj 🙂
Miska, Natalka, to vam drobci spia v noci cely ten cas? ani na papanie sa nebudia? Mne Davidko chodi spat o10 a vstava okolo 8-9 rano, ale medzitym sa 2-3krat budi na papanie a rano okolo 6 mame este povinnu hodinku prdkania a kecania 🙂
V noci spava v postielke, az kym nepride ta hodinka prdkania, lebo to sa uz vzpiera v zavinovacke, tak ho rozbalim a potom uz aj ked spinka, tak ma lahky spanok a budi sa rucickami, tak mu ich musim drzat
a cez den je v postielke len ked mu pustime kolotoc, inak tam place 😒
Zuzi aj my sme Davidka rozhyckali ked mal koliky, bol stale na rukach a teraz nevie sam zaspinkat, bud pri papani alebo na rukach
od zajtra uz ma byt krajsie pocasie, aj teploty, tak sa tesim ako budeme v zahrade a bude svietit slniecko - to su moje plany ze bude svietit 😀
Mne maly spi vkuse, nebudi sa na papanie.
Danula este mavas maleho v zavinovacke? ja som tiez mala maleho dlho a tazko si potom zvykal na to ze je bez nej, prva noc bola zvlastna ale uz je dobre, ked drzi hlavicku uz saho ani nebojim tak niekomu dat na ruky-predtym nikomu bez zavinovacky- iba rodicom
baby kurnik vy píšete jak ďatel 🙂 čo tí vaši drobci robia keď môžete byť celý deň na koníkovi? ja som si malého položila na hrudník a pred neho knižku nech pozerá a písala som jednou rukou, ale to sa už nedá lebo sa mi stále chce nadvihovať a bojím sa že dá hlavičku do stola. Teraz konečne zaspinkal, tie uspávanky sú úplne zázračné 🙂
mne malý cez deň nespinká v postielke, ja mám takú skvelú sedačku že jeden koniec ten čo je rohový mám taký strašne široký takže tam má svoj hrací a spací kútik, má tam deku, plienočku pod hlavu a je obkolesený hračkami a tam aj spinká. A po kúpaní večer ho dávam do postielky, nech si zvyká na režim, ale niekedy je s nami v obývačke až do ďalšieho papania čo je aj o pol noci, ale spinká.
ja som MS ešte nedostala a to už nekojím, po šestonedelí sme mali s manželom sex a on si to veselo do mňa šupol akoby sa nechumelilo, ale to som ešte mala mliečko a odsávala som si vela, dúfam že to nebude mať následky.
zuzi akú antikoncepciu máš? ja som tiež rozmýšlala, ale brala som ju pred tým strašne dlho a kvôli nej som nemohla otehotnieť 3 roky a mala som celý cyklus naprd keď som ju vysadila a nielen cyklus ale aj celé zdravie v ....
Miska v zavinovacke je iba v noci, cez den bol v nej len prve 3 tyzdne
renatka aj nam sa take nieco prihodili a tak som cakala na kramy ako nikdy.ake uspavanky mas?
ja ked som na koniku, zapaty mam aj facebook a robim aj s malym aj s bytom a zakazdym sa tu zastavim. byvame sami cize nikto do mna nehubuje
Ahoj Reni!Antiku mám Azalia,tá je pre dojčiace!Aj predtým som mala dlho antiku a po vysadení som za 2 mesiace otehotnela,tak je to asi individuálne!
Holky,ideme my k doktorovi!Mali sme sa prísť ukázať po týždni,lebo máme zapálené to očkovanie z pôrodnice a ešte nás neočkovali!Bŕŕŕ,do tej zimy! ☹
ja ked je maly hore tak sa od neho nemozem vzdialit, lebo potom vresti.
zuzi drzim palce, my sme boli s tym uz 3x u lekarky a vytlacali mu hnis, potom uz schvalila ockovanie tak sme este v ten den boli na 6 ockovani a pneumokokom a teraz sa tam malemu zase vytvoril hnis, takze zase tam musime nabehnut, toto je jak zacarovany kruh.
miska uspavanky od Podhradskej a Canakyho, ked chces poslem.
no mohla by sa dakujem
No baby a ja ze sa taka nehoda moze pritrafit len nam som sa s priatelom preto tyzden nerozpravala ale ja som vobec nekojila tak som si hned bezala kupit tu tabletku po. A za tyzden som dostala menstruaciu ale brutalne silnu ako este nikdy. Ja som dnes objednana ku gynekologovi na kontrolu tak si dam predpisat aj antikoncepciu

ahojte,
my sme sa pred chvílkou zobudili......... 😀 😀 😀
miska, ja prikrmujem od 1.mesiaca ale ten mesiac bol horor,,,,,,,,,,nespali sme len sme plakali od hladu a teraz je už pohodka 😉
zuzu, skús mu miesto prevarrenej vody dať čajík, Sofia tiež vyplúvala a teraz pekne spapaaaaaaa 😵 😵 😵