icon

Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa

barbina182
23. mar 2010

Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂

miska333
19. máj 2010

tintiniacik aj som uz nekojila ale tabletku som si nekupila a tajne som dufala, lebo raz som tu tabletku mala a tak mi doj..ebala kramy-mala som ich 2 tyzdne totalne silny a take bolesti som mala

tintiniacik
19. máj 2010

No ja som pre istotu kupila a ppriatel zaplatil ked sa nevie ovladat 😀

katka22r
19. máj 2010

natalka laura spi tiez medzi nami,ale doobeda v postielke ale to jej tam dam svoj velky vankus a na nom spinka vyskusaj tak...vecer asi do pol noci a tak je primne a pri cicke....skus jej dat nieco tvoje aj tricko pomaha aby ta proste citila...ale zasa mne to problem nerobi 😉

miska333
19. máj 2010

renatka nejde mi to stiahnut, z tej stranky sa mi aj filmy zle stahuju

miska333
19. máj 2010

baby ake plienky a vlhke utierky pouzivate?

katka22r
19. máj 2010

my pouzivame vlhcene utierky s lidl-tie sa nam osvedcili,niesu nicim napustene cize su fajn a plienky huggies

miska333
19. máj 2010

ake premium alebo klasik, mi sme mali klasik a maly mal cely bok precikany, uz sa nevyrabaju tie tesco fialove?

tintiniacik
19. máj 2010

my sme vyskusali pampers, tesco, huggies ale pridu mi na dotik strasne tvrde sa ani necudujem ze im je potom lepsie ked sa im ritka rozbali 🙂 No vcera som kupila z DM-ka a tie su fajnove makucke a ani ich neprecika. Tesco plienky su teraz take zelene ale je to odlisene asi podla kg

renatkas
19. máj 2010

my pouzivame vlhcene pampers, ale aj tie z tesca.

miska zalozila som spolocnu mailovu schranku na www.centrum.sk, daj prihlasit login trimestracky a heslo trimestracky, je tam mail cez uschovnu a tam si to vies vydzvihnut.

katka22r
19. máj 2010

reni aku stranku?aj ja tam mozem 😝
no huggiescllasic a tini pocula som ze s dm su dobre ale aka znacka a kolko kusove a ako su cenovo?

katka22r
19. máj 2010

aha reni dobre sa ti to podarilo

miska333
19. máj 2010

aj ja mam teraz z dm a su to babylove je to taka krabica a su tam dva baliky bo 50ks-100ks dokopy a jedna plienka vyjde na necele 4sk- vyborna cena- teda aspon 3jky ok 4-9kg a su dobre.
renatka dakujem ide skusit

natalia777
19. máj 2010

my pouzivame vlhcene huggies utierky a plienky pampers baby dry midi 🙂 som s nimi celkom spokojna, tie huggies plienky sa mi prestali pacit take tvrde papierove 😖

katka22r
19. máj 2010

ked mi pampers nemozeme mala ma s toho strasnu ritku

katka22r
19. máj 2010

cize jeden balik vyjde na kolko miska

miska333
19. máj 2010

tych 100ks stoji 13,25 a ked chces len 50ks tak stoja okolo 8€

vejula
19. máj 2010

ahojte kočky... Počuli ste niečo že sa môže babtkam vytierať pusinka sodou bikarbonou? Jedna kočka mi to poradila. Inač mali ste niektorá na bradavkach nejaku infekciu. Vraj z pusinky babatka. Ja si to teraz snažim liečiť, len ak to ma maličký v pusinke tak by sa patrilo mu nejako vydenzifikovať pusinu, preto sa pýtam

miska333
19. máj 2010

baby neviete ako najdem v kompe posledne ulozene? ulozila som si tam tie uspavanky ale neviem kde

natalia777
19. máj 2010

vejula ahoj a to ako vies ze mas infekciu na bradavkach? 😕

renatkas
19. máj 2010

veji mne to tiez lekarka povedala ked som mala infekciu na bradavkach, aby nedostal maly soor tak mne stacilo aby som mu namacala cumliky do vody a sody bikarbony a bradavky som si v tom musela umyvat, ked ma biele v puse treba namocit plienocku do vody so sodou bicarbonou a vytret.

miska kde sa ti ukladaju taketo stiahnute veci? mne na C:Documents§Settings... skus si dat Start - Hladat - Subory alebo priecinky - daj si hladat hudbu a napis Uspávanka a ked ti to najde tak uvidis cestu kde su ostatne subory ulozene...

renatkas
19. máj 2010

veji a maly uz ma ten biely povlak alebo este nie? lebo ked uz to ma, radsej zbehni k lekarke, ja som tam bola ked som este kojila, mne laktacna poradkyna povedala ze mam infekciu tak som letela k lekarke ze nech mi pozrie ci to maly nechytil odo mna a preto stacila ta voda so sodou bikarbonou, ale lekarka povedala ze keby to uz mal tak nam da predpisat taku mast alebo tekutinu co sa zaraba v lekarni.

renatkas
19. máj 2010

natalka ja som to vedela tak, ze som mala zapalene bradavky, uplne cervene, ked sa maly prisal tak mi az slzy tiekli tak to bolelo, bolelo ma to aj ked som nekojila a bola len tak v tricku, palilo, svrbelo a okolo tych mliecnych kanalikov sa mi po kojeni robil taky biely povlak, ale to mi po hodke zmizlo... Ked citis bradavky aj ked nekojis tak to je vsetko infekcia - podla laktacnej.

katka22r
19. máj 2010

aj ja som pocula o sode bikarbone ale nam pomohol ten ruzovy med co som spominala
akurat som uspala malu tak idem lahnut aj ja

zanin
19. máj 2010

na tu infekciu v pusinke pomaha ruzovy olej da sa kupit v lekarni 😉

zanin
19. máj 2010

a v lekarni ti na predpis zarobia Borazglycerin aj to je na infekciu v pusinke a tym si potom natieraj zapalene bradavky. Naozaj to pomaha. Ja som sice nemala s bradavkami problem, ale maly mal infekciu v puske a s tym borazglycerinom mu to preslo.

zuzulienkah
19. máj 2010

Tak už sme doma!Nezaočkovaný a za týždeň sa máme zase prísť ukázať☹Ale že už sa mu to hojí!

miska333
19. máj 2010

moj maly ked mal soor tak detska doktorka mi dala taku tabletku ktoru som rozdelila na 8casti a tie som mu tych 8 dni podavala, ale to sa zvykne vracat ta zaba na jazyku alebo v ustockach

vejula
19. máj 2010

dakujem kočky.
No malý ešte nema soor v pusinke aspon mu nič take nevidím. LEn mna tiež prišerne boli radavku ked mali pije ako keby mi ihlou pichali do bradavky tak to boli prišerne a je červena. No ja som najprv začala natierať canestenom podla rad annag a teraz som si dala aj tu naplasť multimam uvidím či to zaberie. Len chcem to malemu preliečiť aj ked mu to ešte nevidno nech si tie bradavky neliečim zbytočne.
A aký pomer tej sody bikarbony a vody ste davali???

vejula
19. máj 2010

a ake stare boli vaše detičky ked ste mali s týmto problem???

renatkas
19. máj 2010

veji ja som to mala ked som este kojila, ked mal maly asi 6 tyzdnov. Tiez som si davala canesten podla annag a lekarnicka ma tak sfukla ze az, ze si musim vyslovene suchat bradavky pred kojenim aby to zislo lebo ze je to nebezpecne pre maleho, tak som s tym prestala a davala tu sodu bikarbonu a preslo to. neviem si predstavit ze by som si musela suchat bradavky ked boli take bolave, mna to bolelo aj ked som si ich len umyla a musela utriet dosucha. lekarka mi povedala ze do malej zavaraninovej flasky mam dat prevarenu vodu a do toho kavovu lyzicku sody bicarbony.