icon

Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa

barbina182
23. mar 2010

Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂

matulienka.d
19. máj 2010

hodim, hodím, teda ak to bude schopne vyzerať.....ja mám celkom husté vlasy, ale teda hormony narobia svoje tak som sa rozhodla, že to zhodím, teraz na leto....ak nejaké teda bude.... ☹

tintiniacik
19. máj 2010

Jaaaaj aj ja sa chcem ostrihat strasne mi padaju vlasy ale kedze ma caka ta svadba tak nemozem ☹

danula.ch
19. máj 2010

tinti moja mamina vymyslela ze si mam po kazdom umyti oplachovat hlavu zihlavovym odvarom a uz po prvom raze to zabralo, lebo som to urobila predvcerom a uz dnes mi vypadla len polovicna davka a to aj pri umyvani. pomoze to pri vypadavani a aj pri raste novych vlasov. a esteč mam vlasy makkucke ako po kondicioneri 😉
a ked si spomeniem ako som si kedysi kupovala drahe vichy preparaty, tak sama neverim.....takze sup do zahrady alebo do lekarne na zihlavu 🙂

tintiniacik
20. máj 2010

no kedze byvam v meste takze zihlavu asi nenatrham ale keby som si kupila zihlavovy caj myslis ze by to malo ten isty ucinok??

tintiniacik
20. máj 2010

Baby uz druhy den mu kvapkam do ustociek ten diflucan proti tym bielim fliackom co tam ma no vobec mu to nemyzne ked som mu to raz natrela tou fialovou vodiskou tak mu to z pier hned zmyzlo preco sa nemoze pouzivat ta fialova vodicka?? Ved nase mami nam tym vytierali usta a sme tu aspon moja mamina to pouzivala pri vsetkych detoch

katka22r
20. máj 2010

ta ved daj tu fialovu vodicku ked pomohla

tintiniacik
20. máj 2010

vsak ale ked ste pisali ze je skodliva tak neviem 😒

katka22r
20. máj 2010

ja som to nepisala moja kamoska to tie davala malemu a su tu

matulienka.d
20. máj 2010

ja som ju tiež používala v nemocnici na bradavky a potom doma ešte a Sofinka mala celú pusinku od toho a tiež sme tu.....neviem, prečo je zakázaná, vraj škodí, ale doteraz sa používala len táto vodička a nikomu sa nič nestalo....takak to pomohlo, tak to kľudne použi......to je to isté.....tisíc dr. tisíc názorov.....ako zo všetkým.......... 😉

danula.ch
20. máj 2010

tinti je to to iste, aj ked len caj, ved aj to je zihlava 😉
dnes sme mali otrasnu noc, Davidko vecer po papani nezaspal, tak som ho musela uspat na rukach a potom sa zobudil po dvoch hodinach a stale plakal, tak som ho zase musela uspavat, potom sa stale budil a tak dookola...... ☹

matulienka.d
20. máj 2010

my sme dnes v noci po dlhom čase tiež nespali najlepšie.....o pol 3 sme sa zobudili, dve hodky sme boli vkuse hore, potom zaspinkala a o pol 8 už hore.... ☹
a doteraz bola hore čo nie a nie zaspinkať..... 😒

baby aké je dnes u vás počasie????? tu nepršííííííííííííííííí...........neveríííííííííím........ 😉
len dúfam, že to tak vydrží aj poobede.....musím čosi požehliť, lebo už nemám čo Sofinke pomaly obliecť..... 😀 😀 😀

tintiniacik
20. máj 2010

No aj my sme sa v noci zobudili o pol tretej napapkal sa dala som ho do postielky par krat si vyplul cumlik. Trosku pomrnkal a spinkal do siestej a potom sme sa museli rozpravat .Okolo osmej mi zaspinkal pred chvilkou sa zase zobudil trosku pokecal zo slnieckom a teraz zase spinka. Som zvedava ako dlho mu to vydrzi., U nas tiez neprsi ale je tam poriadna zima tak sa mi tam vobec nechce

matulienka.d
20. máj 2010

Hm, no tu je zatiaľ celkom fajn, ani nefúka, tak až taká kosa nieje..... 😉
A von musíme, musím do obchodu na mliečko....Mi došlo do kávičky....bezkofeinovej... 😉

natalia777
20. máj 2010

ahojte baby vravite ze sa vam uz konecne lepsi pocasie? my mame 22 stupnov 😎

matulienka.d
20. máj 2010

natalia, závidím. tu nebolo nad 10 stupňov už ani nepamätám........... ☹

katka22r
20. máj 2010

tak to mate dobre u nas je 12 stupnov ale prsi 😖

renatkas
20. máj 2010

ahojte,

tak my sme tuto noc spali uplne zazracne, maly zaspal o 21:30 a zobudil sa o 4:30, sa tesiiim, ze by sa mu ten spanok zacal upravovat? 😀

tu v BA to tiez nevyzera nejak ruzovo s tym pocasim, snad poobede sa vycasi.

tinti ked mu ta vodicka pomaha tak pouzivaj, nebudes ho predsa trapit 2x dlhsie niecim co mu mozno ani nezaberie, urcite ho to aj boli alebo je to neprijemne tak preco ho trapit. Neboj tym mu neublizis

zuzulienkah
20. máj 2010

Ahojte babule!Tak my sme mali tiež zlú noc!Samka bolelo bruško!A ráno sa strašne aj pokakal!Tak sme plakali v noci! ☹My používame Pampers active baby a sú super,som s nimi spokojná!Mala som ich nakúpené už pred pôrodom,asi 20 balení po 70 kusov 4-9kg,to taká akcia z práce,ale keďže sme sa narodili takí malinkí,musela som kupovať tie malinké plienočky,lebo som mala len 2 balenia a to boli bella happy a boli výborné,také mäkučké a fajné!Samko zaspinkal teraz pri papaní,ale ako na neho pozerám,už je zase hore,no to bude asi aj zlý deň,keď bola noc! ☹Pôjdeme na prechádzku,ak vydrží počasie!Neprší! 🙂Manžel je dnes a zajtra doma,super!🙂

natalia777
20. máj 2010

baby davajte si pozor na fotky co tu davate lebo na mk sa nachadza zopar zmyji vid. tema zomrelo mi dieta, ja som si uz moj fotoblog zablokovala ☹

katka22r
20. máj 2010

natalka dakujeme za upozornenie a ako zablokujem fotoblog?a co davaju foto deti?

natalia777
20. máj 2010

hej nejaka tam dala fotky 4 rocneho dievcatka a napisala ze zomrelo pri autonehode pri tom to dievcatko zije, pozri si to ☹ nezelam si najst moju dceru niekde ako uz ..........

katka22r
20. máj 2010

hej citala som to je krava panecku ale zasa ked si vymysli este 1000 prezyviek tak to bude...neideme si vytvorit sukromnu temu?

natalia777
20. máj 2010

no mohli by sme lebo ja uz fakt neverim co tu su za ludia!!!

katka22r
20. máj 2010

moja pozri na moj album ci ukazuje?ak ano daj navod ako ho amm zablokovat..
pockame este na nazory inych a dame svoju sukromnu temu hej?

katka22r
20. máj 2010

inak moja aj nevadi dala som tvoj odkaz aj do inej temy kde chodim 😉

zuzulienkah
20. máj 2010

To fakt sú aj také kravy,čo toto robia?No,to je katastrofa!Baby,bola by som za tú súkromnú tému! 😠

natalia777
20. máj 2010

katka neukazuje uz ti nic, pise ze fotoblog prazdny, inac myslim ze tie adminky by to mohli nejak vyriesit s tymi fotkami aby sa ku nim hocikto nedostal 😠 iba ti s kym si piseme 😠

tintiniacik
20. máj 2010

a kde ste to citali ???

janyka
20. máj 2010

tinti - v lekárni ti zarobia Borax Glicerin, nám to kázala dr. a zmizlo to hneď 😉

baby, vy čo ste spisovateľky??? veď ja keby tu mám byť, tak nechodím ani von a bordel v byte, navariť by som kedy stíhala???!

Nataly - nemaj výčitky, s nami malá spala do 3 rokov, mali sme k manželskej pridanú posteľ a malá v strede, aby nespadla, však intim život sa dá aj mimi spálne, a nie len v noci, pokiaľ ste teda sami 😉 ....ak stíhame pri 2 deťoch my, tak vy určite 😉

Zuzi - mňa tiež napadlo, nedávaš mu papať príliš často? Z toho môže často vrackať. Mne dr. povedala, že aj pri kojených deťoch musí byť nejaký režim. Keď mu ty dáš napapať a on sa preberie a hladá prsník, nemusí to znamenať, že je hľadný. Dieťa ho má ako útočisko, keď sa mu chce spinkať, je mrzuté. Skús ho uspať inak. Ja keď malého nakrmím a dám ho ležať, tiež sa mi preberie, ale už mu prsník nedám! Buď ho uspím inak(dudlík, ale zistila som, že chce len obyčajný, nie tvarovaný,,,prípadne ho uspím na rukách, v lehátku, kočíku,....)alebo ho zabavím a uspím ho neskôr. Medzi dvoma kojeniami min. po hodine a pol(skôr prsník nedám)mu ponúkam vodičku, niekedy vypije, niekedy nie. A tiež odvtedy nemáme problém s vracaním, nevracia skoro vôbec. Vyskúšaj, uvidíš. Takýmto častým jedením sa mu len ,,kazí" bruško....dúfam, že som ťa neurazila, chcela som len poradiť, lebo tiež som mala taký problém pri prvom a bola som vďačná za každú radu/názor 😉

janyka
20. máj 2010

Baby, veď jasné, fotky sa takto zneužívajú asi odkedy existuje net. Preto všade upozorňujú, aby si ľudia dávali pozor, čo vyvesia na net. Aj mňa mm hreší, že prečo dávam fotky detí 😅