icon

Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa

barbina182
23. mar 2010

Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂

katka22r
1. apr 2010

dobre ranko mamicky

renatka tak maly je uzastny,ja mam tiez knihu o plavani s batolatmy a este aj masaze pre kojencov....tak ju aj masirujem aby bola kludnejsia a verte ci nie ona si to normalne oblubila 😀

tak my kupeme vo vanicke na prebalovacom pulte takze sa nemusim ohybat,ale tak o chvilku bude vacsia vanicka a ked sa mi nezmesti do pulta tak ohybaj ma mamko 😀

tintiniacik
1. apr 2010

My kupeme a prebalujeme tak ze mame vanicku na posteli a mna uz taaaaaaaaaaaaaaak strasne boli chrbat ☹ ale tak co neurobim pre nasho drobca 🙂

matulienka.d
1. apr 2010

Ahojte kočky moje.
Tak včera na poradni sme dopadli dobre. Doktorka bola veľmi spokojná, vraj Sofia je veľmi vnímavá a reflexy má úplne super, a strašnú silu v ručičkách aj hlavičku dvíha až príliš.... No a najväčšie prekvapenie pre nás..... Malá Sofia nám pribrala za dva týždne 550g....Takže teraz máme rovných 3700g v troch týždňoch........

Ďakujem tintiniačik, určite si ho pôjdem pre istotu kúpiť, človek nikdy nevie.

Renatka aj Barbinka, krásne detičky veru.........Bože, všetky sú také krásne a všetko po nich nádherne vonia........ 😵 😵 😵

Dnes je krásne vonku, takže sa ide na prechádzku..........A vy čo sa chystáte robkať????

matulienka.d
1. apr 2010

No a toto je naša princeznička aktuálne............. 😉

katka22r
1. apr 2010

matka krasna je a taka cula vyzera ze je,teraz su uz asi vsetky deti take 😀

my ideme tiez poobede na prechadzku vcera sme upratali tak fajne

katka22r
1. apr 2010

Želám Vám veľa smiechu,
na veľkú noc pre potechu,
v pondelok veľký zhon,
a kúpačov plný dom,
veľa vody z potoka,
budete svieže do roka. 🙂

tintiniacik
1. apr 2010

Jeeee MAti aka je zlatunka. U nas je na prazdninach segra tak sa tiez pojdeme poprechadzat a nieco nakupit 😀

barbina182
autor
1. apr 2010

ahojte tak jamomentalen trosku volna mam od maleho babka ho dava spinkat ja som odbehla na net,upratala co sa dalo,a idem si dat sprchu,,
borisko je inak zlaty smeje sa,papka skoro kazde 2hodinky
inak davam foto torty s plienok kt.dostal od krsnej mojej segry na krstiny s plienok

katka22r
1. apr 2010

borisko je fesacik 🙂

janyka
1. apr 2010

Juuuj baby, pekné detičky máte...aj Borisko, aj Sofi, krásne fotečky 😵

tintiniacik
1. apr 2010

Aj ja som pridala nejake fotocky

katka22r
2. apr 2010

tini lukasko je nadherny...aj adrianko eh tak nasa laura ma na vyber 😀

katka22r
2. apr 2010

tak kocky neviem jak casto tu budem tento mesiac lebo dnes o 10tej dojde moja sestra s manzelom a 2 rocnou dcerkou na mesacne prazdniny 😀 ony byvaju v plzni viete? 😀 taze tak kocky ale ja si verim ja si vzdy najdem cas,potom pofotim deticky a vam poslem...10.4 mame oslavu bratov syn ma 2 rocky...takze budeme mat oslavy... 🙂

matulienka.d
2. apr 2010

Ahojte....
No Katuš, Sofia je čulá až príliš...... Ale som rada, aspoň vieme, že ju máme.... 😉

Baby, všetky detičky sú krásne..... Všetky ich vybozkať... xixi

U nás dnes prosím pekne sneží, takže fakt super. Aspoň, že ideme do tesca na nákupy, tak sa trošku prevetráme aspoń takto....No katastrofálne počasie a na veľkú noc.... ☹

Katka, to bude u vás riadne veselo veru.... 😵 😵 😵

matulienka.d
2. apr 2010

KRÁSNE VEĽKONOČNÉ SVIATKY VÁM VŠETKÝM PRAJEM.................... 😉

barbina182
autor
2. apr 2010

krasne sviatky aj ja prajem,,
sofinka je zlatucka matuleinka,,
no chcem sa spytat kolko na den vam babetka spia hlavne tebe renatka lebo mame babetka skoro v rovnakom v 😀 eku,,
moj vceranespal vobec cely den a potom bol zly plackal,,
a kolko vam cicaju z prsnika mislim minut a davate z oboch prsnikovako je to moj cica len s jednej a to aj pol hodinu z druhej mi nechcelebo mam velmi meku bradavku,,
dakujem za odpovede,,
a nveiete kde su tabulky dajake od kolkych mesiacov co moze babetko papat pocula som ze existuju take tabulky,,

katka22r
2. apr 2010

matka nomto bude veselo nieze bude ale uz je,ale teraz sme na navsteve u svokry takze mi ju bavia,mne proste neda aby som zasla na konika 😀

barbi tak nasa spi dokopy mozno 3 hodiny v kuse cez den a to od kedy sa narodila,vecer mame uz tiez uplakany ale to asi tie babatka potrebuju 🙂

a ja tiez kojim len s jedneho asi 20 minut a druhy uz nechce no ked mi tecie uz s druheho tak musim ju od toho co taha odtrhnut a tak dat k druhemu

barbina182
autor
2. apr 2010

kati dakujem za odpoved 😉

matulienka.d
2. apr 2010

ahojte, no ja len tak narýchlo.
Akurát je na ceste k nám návšteva, takže sa tu už dnes veru asi neukážem, ale môžem hrdo prehlásiť, že som vyhrala boj s našou Sofiou a predsa len som ju uspala............ 😀 😀 😀
To naše dieťa ma straštnúúúúúúúúúúúú výdrž..... 😉

No barby, to máte super, moja Sofia je taká pojestná, že chce byť prisatá na prsníkoch čo hodinu.....Bola som aj u doktorky a ak to pôjde takto ďalej asi začnem prikrmovať, lebo mi nestačí stále mlieko a ona stále len plače a plače...... Čo robiť??? Poraďte............ ☹

katka22r
3. apr 2010

dobre ranko...matka ja som mala ten isty problem ale ono cim je starsia tym chce viac..ja som si myslela ze mam tiez malo mliecka ale pokial pribera je to ok a koj ju nadalej...a zrejme jej je nieco ine,mozno ju len nieco boli 😒

v starej teme nam este ostala bronula a vejula,ale uz to coskoro budu mat za sebou 🙂

kocky a ako obliekate drobcov ked je take jarne pocasie?

inak ja som vysadila vigantol malej lebo vraj aj s neho moze byt mala nervozna,tak uvidime tyzden jej ho nemam davat a ked sa upokoji tak uz vobec a ak nie pokracovat v nom a pricina bude inde

barbina182
autor
3. apr 2010

ahojte,,
my sa chystame s malym na prechadzku vonku je pekne,,
u nas sa vypeka avari nasi vivaraju,, 😀
ale ja tieto svaitky nebudem moc ani sunku,, ☹ ale pre maleho vsetko,,
vcera nam zase vystrajal ma akoyby krcenemoze sa vykakat tlaci,,ale kaka normalne,,ale boli ho tlaci a tlaci a place,,co pomože?mate s tym skusenpost same otazky,, 😅
ale ved je to prve babo ta co by nie,,baby a planujete uz aj druhe akedy?ja este zatial nie,,sranda by bola keby sme naraz potom planovali a zase prezivali spolu tehulkovanie 😀 😀 😀

katka22r
3. apr 2010

barbi a preco by si sunku nemohla?ja budem vsetko okrem salatika

danula.ch
3. apr 2010

ahojte baby, veselu velku nov vsetkym 🙂

no davno som tu nebola, Davidko nam posledne dni dal poriadne zabrat. Ma koliky, tak si musim zacat davat pozor na to co jem, hlavne po mliecnych vyrobkoch ich ma. Ale mame laktobacily, papame obidvaja. a aj espumisan mu davam pred kazdym papanim. aj kakal riedko, prekakal dve plienky a mal tam aj taky sliz.

na prechadzky chodime kazdy den, aj dva krat

Barbinka aj Davidko je o dva dni mladsi od Boriska, vo stvrtok mal presne 6 tyzdnov a vazil 4320g a meral 64cm. vraj je to velmi slusne 😉
a vacsinou papa z jedneho prsnika pol hodinu ako aj vy, ale niekedy chce viac tak mu dam aj z druheho

baby budete chodit s detickami na plavanie? ja by som chcela 🙂

katka22r
3. apr 2010

danulka aj ja sa chystam s laurou na plavanie 🙂

bronula26
3. apr 2010

veselú veľkú noc vám všetkým prajem 😉

baby, všetky do jednej - máte krááááááááááááááásnych drobčekov 😵

danula.ch
3. apr 2010

Bronula vdaka, aj tebe sa to uz blizi 😉
Druhe mimco planujeme tak, ze ked bude mat Dado dva roky a bude vediet chodit, tak dalsie, lebo nechcem riesit surodenecky kocik. dlhsie cakat nechcem, lebo si to chcem odbit naraz a potom sa vratit do prace a tiez uz nie som dvadsiatnicka 😉
Barbinka a na to kakanie sa skus opytat doktorky, urcite nieco poradi, to robi aj Davidko, vtedy mu krcim nozicky a masirujem brusko
Kati a kedy sa chystate plavat? ja by som chcela o take dva mesiace, ked uz bude mat aspon 3 mesiace. Dada obliekam do body s dlhym rukavom, ponozky, dupacky a na von ho supnem este do ciapocky a overalu, ale ten uz byva vacsinou rozopnuty. fusak nemame
Matulienka nepomohlo by castejsie prikladat a odsavat? aj Renatka sa o to snazi
Reni uz sa ti mliecko rozbehlo? drzim palce 🙂

barbina182
autor
4. apr 2010

danulka aj moj maly ma koliky ale tebe to povedala doktorka?

tintiniacik
4. apr 2010

Ahojte bulky tak to bol vcera vecer maleho sme okupali okolo siedmej a uspat sa mi ho podarilo az okolo desiatej stale mrncal plackal 😖 😖 zufala som bola ze co mu je ale za to spal v noci uplne super vstal o pol noci, potom o piatej a o deviatej a teraz zase driemka 🙂

barbina182
autor
4. apr 2010

titinacik tak mnemoj neda spať kazde 2hodinky sa budí..nevispata som,,ale vcera som vipila kavu tak som to akosy tuto noc zvladla,,moze sakava nie..?ked dojcim 😖

katka22r
5. apr 2010

ahojte kocky ako sa mate?no ja uz dnes dobre vcera som nebola schopna prist ani precitat co nove...noc bola cela bluvkania a chodenia na wc...v sobotu spm bola svatit pasku a tak strasne sa mi stalo s oci ze mi bolo zle celu noc,este som k tomu aj nieco pojedla tak to je tak...ale uz mi je nastastie dobre a laure nastastie nic nebolo 😉

mati no aj my chceme druhe babo o 2 roky ale v podstate ja som rodila cisarskym tak vraj sa to aj takto smie

tini nasa laura stale vecer place aspon pol hodky a nechce ani prsnik jednoducho to vraj tak potrebuje sa vyplakat

barbi no kava by sa nemala lebo tam je kofein ale jedna za den podla mna neuskodi ved aj ja pijem sem tam colu ked mam nizky tlak