Trochu som krvácala. Znamená to začiatok menštruácie?
ahojte, mam problem so stanovenim 1. DC. Vcera som v podvecer nasla krv na toaletnom papieri, myslela som, ze zacinam menstruovat. Tak som urobila "potrebne opatrenia" 🙂 , rano vsak tieto "opatrenia" boli ciste. Na obed sa jasnocervene potvrdilo, ze mam menzes. Kolky den som vlastne? Da sa pocitat uz aj vcerajsko za 1. DC?
pre mna je to dost dolezite, mam totizto zacat brat 3. DC injekcie...tak neviem, ci uz zajtra.
skus teda zavolat tomu lekarovi ktory ti injekcie predpisal, ako sa mas k tomu postavit... 😉
já bych počítala prvním dnem ten, kdy se objeví krev. 😉
Špinění, spíš hnědé, nepočítám jako začátek ms. Bazální teplota mi při něm ještě neklesá.
Ale jak radí anaxamon, cinkni doktorovi, pak nám dej vědět. 😉
gerdusha, predpokladam, ze ides na IVF, ja som bola tiez, aj ked to bola krv, ale ty si nekrvacala, sama pises, ze vlozka bola cista, krvacas az dnes, to znamena, ze mas 1. DC 😉
Přesně tak, podle toho co píšeš, jsi 1.DC dnes. Ono i když se objeví krev a normální menses začne večer po 17:00 (některé CARy počítají po 15:00 a některé až po 19:00:-)), tak se bere coby 1.DC až ten další den.
hmm..ja ked som sa na toto pytala svojho obvodneho gynekologa, povedal, ze sa to spinenie hoc aj vecer proste pocita. nie velmi sa mi s tym vtedy chcelo verit, preto som sa aj rozhodla zmenit gynekologa.
ahojte 🙂
1.DC je ked zacnes krvacat.mne kazda mrcha zacina takto - den predtym spinenie, krvacam az na dalsi den. a pytala som sa na to uz 2 doktorov a kazdy mi povedal, ze 1.DC je az ten den, ked zacnem krvacat 😉
Počítá se krvácení jako takové (čili intimka už to nezvládne) a pak dle doktora, většinou po 18. hodině večerní, už se to počítá jako další den.
Ale vůbec se neboj, jestli si ty injekce začneš píchat zítra nebo pozítří, zas až takový rozdíl nehraje, většinou je i zcela jedno, v kolik hodin se to píchá (předpokládám, že se jedná o stimulaci FSH, přesně se pak časuje až hCG).
No jasně, to je FSH, tam to opravdu zas až tak nesejde, kdy začneš - v některých centrech začínají 2.DC, v některých až 3.DC, někdo začíná 2.DC ráno, někdo 3.DC večer, tam se to, jestli MS dorazila včera večer nebo dnes v poledne, zcela ztratí, neboj 😉
dakujem, baby, ste zlate. a zalezi na dni cyklu pri hormonalnom profile? je jedno, ci som 2 alebo 3 DC?
btw uz som pisala svojmu gynekologovi, tak uvidim.
V jednom CARu mi říkali, že 1 DC je kduž MS přijde do cca 14 hodin a ve druhém že 1 DC až když se ráno probudím už s MS, navíc takový rozdíl to není 😉
Gerdusha - na hormonální profil je jedno, zda jsi 2. nebo 3.DC, někde ho dokonce dělají až do 5.DC 😉
aaaha...no tak to ste ma trochu upokojili...ja som myslela, ze je to ovela dolezitejsie..aj pri tom hp som myslela, ze je rozdiel v hodnotach kazdy den
gerduscha v tych hodnotach hormonov, je stale nejaka toleranci od - do. ten jeden den tam nozaj nezavazi 😉
Ahojte baby ... pred niekoľkými mesiacmi som dostala prvú menštruáciu, teraz som ju mala dostat už 5 krát ale nedostavila sa mi je to normálne ?

urcite si zacni ratat prvym dnom krvacania aj ked len si spinila...ak teda sa menzes rozbehol uz na druhy den, ja by som ratala uz aj s tym spinenim den predtym
mam ale pocit, ze ked si zadavam do grafov pri bazalnej teplote len spinenie, nebere to ako novy cyklus az kym nedam vacsiu intenzitu..ale mozno poradi este niekto iny