icon

Trpezlivosť deti prináša. Pridajte sa

lady1
10. máj 2011

Ahojte. Prečo trpezlivosť? Osem mesiacov som trpezlivo čakala na vytúžené // na tehu teste. Podarilo sa, trpezlivo som počítala týždne do prvej poradne. Žiaľ osud zasiahol inak, o maličké sme prišli ☹ . Trpezlivo som počkala tri mesiace, a teraz sa začneme znova o maličké snažiť. Dúfam, že moja/naša trpezlivosť bude odmenená vytúženým bábätkom.
Baby držme sa navzájom a verme, že to najkrajšie na nás ešte len čaká. Zatiaľ sa tu môžme podeliť o svoje skúsenosti, rady...

Strana
z3
odrik
11. máj 2011

@li_la
Dakujeeeem za vsetko, akakolvek to bude sprava, nevzdame sa predsa! Krasny den!

odrik
11. máj 2011

@spagetka_
Dakujem, ziadny obdiv si nezasluzim! Ved kazdu chvilu placem a hnevam sa na nespravodlivost sveta! Ale nech to vezme cert, bude dobre, NAJLEPSIE nam vsetkym!!! Krasny den!

odrik
11. máj 2011

@spagetka_
A spagetka moja, ja viem, ze pri druhom tehotenstve sa budes sledovat ako sialena, ale ved to je uplne prirodzene po takej skusenosti. To si nevycitaj. Ale vies co? Skus si potom vymysliet nejaku super cinnost, ktora Ta milo zamestna tak, aby si tak na to nemyslela. Zahradku, cvicenie, prechadzky... Nieco, pri com pozabudnes. Ja som uz stara osoba (38) a tancujem hip-hop. Strasne si tam oddychnem, nasmejeme sa, jedna druhu povzbudime. Na kazdy trening sa strasne tesim. No teraz som, a asi aj chvilu budem, trochu mimo. Ale hned ako budem moct, sup a uz som v tanecnej skole! Drzim Ti palce a dakujem!

spagetka_
11. máj 2011

odrik, ved to, ja sa zamestnavam ako mozem, snazim sa na to tak nemysliet, ale staci ze vidim susedu s babätkom na rukach a uz mi to pride na mysel... teraz je dalsia suseda tehotna a hoci sa tesim spolu s nou, citim akusi prazdnotu v sebe, lebo povodne sme si planovali, ako budeme spolu kocikovat... no a vcera som sa dozvedela, ze dalsia suseda caka babätko... skratka, nasa ulica sa zacina hemzit samymi tehotnymi mamickami a ja sa este len o mesiac mozem zacat snazit 😒 a tie mesiace sa mi budu zdat neskutocne dlhe, kedze budem susedy denne stretavas s rastucimi bruskami a stastnym usmevom na tvari... ale ved aj ja sa dockam 🙂

lady1
autor
11. máj 2011

@spagetka_ presne tak, treba mysliet pozitivne. Dockame sa 😉

odrik
11. máj 2011

@spagetka_
No a oni to potom uz budu mat za sebou, a Ty si budes chodit s krasnym velkym bruskom! A obliekat si saty, aby to kazdy videl. Ja som to tak robila pri prvom syncekovi, este som ani nemala brusko, ale tehotenske oblecenie uz muselo byt! A budu Ti zavidiet zasa ine susedy a netehulky. A tak to v zivote chodi! Tak o mesiac drzim palce, nech sa podari na prvy krat, pi pekne alchemilku, femibion 800 s kyselinou listovou. A v zime budes mat problem, ci vobec nejaku bundu alebo kabat zapnes!!! Nezapnes! To mi ver! Myslim na Teba!!!

spagetka_
11. máj 2011

my zeny toho naozaj vela zvladneme uniest... hlavne je, ze sa nevzdavame a bojujeme dalej! 😉
no ja vdacim aj mojmu muzovi, ze ma v takej tazkej chvili dokazal podrzat... bez jeho podpory by som to asi nezvladla... uz teraz sa ma pyta, kedy budeme robit babätko,akosi sa uz nevie dockat 🙂 teraz sa mu to zda, akoby to bolo len take robenie naprazdno 😀 tusim keby sa nam to nebodaj podarilo na 1x, nestihne si to ani vychutnat 🙂

spagetka_
11. máj 2011

dakujem odrik, bodaj by si mala pravdu... pekne si to napisala... tiez budem na Teba mysliet a daj potom vediet...

aj tebe Lady1 drzim palce, aby sa coskoro podarilo babino a dakujeme za temicku 😉

odrik
11. máj 2011

@spagetka_
A preco nie uz aj hned. Jedna kocka pisala, ze oni to skusili hned o mesiac po zakroku, aj sa hned podarilo a uspesne. Niektori lekari vravia, ze netreba cakat az 3 mesiace. Vraj dnes uz je zakrok citlivy k zene a maternica nepotrebuje taky dlhy cas na regeneraciu ako kedysi. Tvoj lekar Ti ale, predpokladam, odporucil 3 a viac mesiacov pockat. Asi chce mat istotu. Tesim sa, ze mas niekoho, kto Ta podrzi, vdaka bohu aj ja. Drzte sa!

lady1
autor
12. máj 2011

@spagetka_ dakujem

Strana
z3