icon

Otehotnenie po kyretáži: Ako rýchlo sa to podarí?

5. mar 2026

Ahojte baby, pred mesiacom som bola na kyretazi kvoli MA, akurat prebieha prva ms po zakroku, a potom by sme sa chceli znova snazit. Je tu niektora ktorej sa to podarilo takto na prvy sup a tehotenstvo bolo v poriadku?😊

anonym_9445a1
5. mar 2026

Ja som bola na kyretáži zo zdravotných dôvodov, následne prišla jedna menštruácia a ďalšia už nie.

ivik4
5. mar 2026

Sice na prvy sup ano ale nedopadlo to opät dobre

anonym_32ecb3
5. mar 2026

@anonym_autor ja čakám na prvú ms čochvíľa a uvažujeme,žeby sme zase skúsili a nečakali na ďalšiu

autor
5. mar 2026
@ivik4

Sice na prvy sup ano ale nedopadlo to opät dobre

@ivik4 a potom ste este otehotneli? Aj vam zistili preco ste opat potratili?

autor
5. mar 2026
@anonym_32ecb3

@anonym_autor ja čakám na prvú ms čochvíľa a uvažujeme,žeby sme zase skúsili a nečakali na ďalšiu

@anonym_32ecb3 ja tiez tak chcem ked tato skonci necakat🙂

katulienocka999
Autor odpoveď zmazal
anonym_32ecb3
5. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_32ecb3 ja tiez tak chcem ked tato skonci necakat🙂

@anonym_autor držím palce,nech sa nám to teraz podarí do zdarneho konca 🙂

anonym_823f0b
5. mar 2026

Zavisi aj od toho z akych dovodov bol kyret, v akom stadiu, a ake su odporucania Dr zo zdravotneho hladiska, kedy mozete ist na to. Ak zo zdrav.hladiska nie je problem, nie je dovod ze sa nepodari aj na prvy krat. (Rovnako ako sa moze aj rok nedarit).
Vela stastia.

petronelag
5. mar 2026

Ja som počula od viacerých mamičiek, ktoré týmto prešli, že im gynekolog neodporúčal ponáhľať sa hneď, jedna hovorila, že jej doporučovali dať sa do poriadku niekoľko mesiacov.

anonym_d68ee0
5. mar 2026

Odporucali mi pockat aspon 3 mesiace, aby sa maternica dala do poriadku po zakroku

dixitka
5. mar 2026

Môžete sa snažiť hneď po prvej (aktuálne vedecké poznatky). Kedy sa to podarí a ako to dopadne je vo hviezdach, ale držím palce 🙂 nám to vyšlo na tretí cyklus snaženia, čiže štvrtý po kyretáži.

danniiee8
6. mar 2026
@petronelag

Ja som počula od viacerých mamičiek, ktoré týmto prešli, že im gynekolog neodporúčal ponáhľať sa hneď, jedna hovorila, že jej doporučovali dať sa do poriadku niekoľko mesiacov.

@petronelag presne takto aj mne neodporúčali snažiť sa hneď. Lekár v nemocnici odporúčal čakať 3 mesiace, moja gynekologička odporúčala čakať 6-12 mesiacov (v tom čase to vyzeralo, že pôjdem na ďalší kyret) a gynekologička, ku ktorej som krátko na to prestúpila, mi po troch mesiacoch povedala, že všetko je v poriadku a nevidí dôvod čakať. Závisí od nálezu na maternici ale aj od toho, či lekár nie je ,,stará škola," ktorá má už 30 rokov zakódované, že treba čakať, čakať a hlavne čakať.
Ale teda mne aj keby povedali, že môžem hneď, aj tak by som skôr neskúšala. Nedala by som to hlavne fyzicky, mňa to celé dosť zmohlo a celkovo dlho som sa dávala dokopy. Chcela som byť na ďalšie tehotenstvo tip-top. Napr mne sa tie 3 mesiace iba dával dokopy krvný obraz po rozsiahlom krvácaní, malátnosť, únava, celková fyzická slabosť. Prvé týždne som nedokázala ani vyjsť po schodoch bez zadychania. Som rada, že som počkala a po troch mesiacoch od začiatku snaženia to vyšlo 🙂

anonym_77d3d1
6. mar 2026

Cakala som na prvu ms,a dalsia uz neprisla.Vsetko uz bolo ok.