Trvala mihalníc a farbenie
ahojte baby tie ktore sa vyznate, chcem naraz trvalu mihalnic aj nafarbenie. co sa robi prve? farbenie ci trvala? dakujem
Ahojte dievcata co ste absolvovali lash lift 🙂 ako dlho vam to vydrzalo a dali ste si to aplikovat znova?
@simonka112 ja to mam skoro 2 mesiace ale neisla by som uz nato kedze mne opuchli viecka a vobec na jednom oku mi to nevytocilo mihy ale strasne znicilo take vlnky akoby
@simonka112 Mne tak cca 6 týždňov, niekedy viac a niekedy menej. Chodím pravidelne už skoro rok 🙂 Opuchnúť to môže iba pri alerg. reakcii, a to sa pri dobrej kozmetičke stáť nemôže ;)
ahojte kocky, ja som bola na tom vcera a tiez mam vraj kratke mihalnice a efekt ziadny ! Neviem kolko je standardna cena, u mna to bolo 18 €, co mi pride uplne zbytocne vyhodenie penazi za tak minimálny efekt, ale tak vyskusala som no :D hodim aj foto neskor.
baby a bolo to neprijemne ci sa dalo vydrzat? ja mam mega citlive oci tak sa neviem rozhodnut
@agira ahoj ja som kedysi nosila umele mihy.
Teraz si robim lash lift sama 🙂 chce to síce prax ale ide to najskor robíš lsh lift a potom nakoniec ešte mnaaaam na natackach farbu. Doporucujem CIERNO MODRU drzi lepšie ako klasická čierna 🙂 a má krajsi efekt poslem aj foto keby trebalo plus používam serum na riasy a teda mám riadne chápadlá 😂
@miska843 tiež mám od nich a efekt topka. FOTO je asi tri týždne po lash lifte lepšiu nemám :D
Ahojte. Ja som bola na to. Prvý krát objem aj dojem obrovsky...krásne. ale teraz mu to kozmeticka robila 2x a už nebol taký dojem a aj v robote si žiadnu zmenu nevšimli. Čiže, 2x to naozaj nepomohlo, na druhy den som isla ku nej, ze nech mi to zrobi este raz a ani vtedy nepomohlo. Jedno oko mam zväčšené a druhe nic. Neviem ci na jednom mi dala vaic, alebo preco to twk je. Ale chcem ísť zase na to. Neviem, zevraj 5 týždňov mam čakať na ďalšiu proceduru. Ale najradšej by som šla už po 2 týždňoch. Môžem? Ci sa niečo stane?

uff no keď to čítam, tak ja som mala asi šťastie alebo kvalitnú kozmetičku, lebo u mňa bez problémov a efekt mega super 🙂