icon

Trvala mihalníc a farbenie

agira
14. mar 2018

ahojte baby tie ktore sa vyznate, chcem naraz trvalu mihalnic aj nafarbenie. co sa robi prve? farbenie ci trvala? dakujem

Strana
z2
balabasm
4. júl 2019

uff no keď to čítam, tak ja som mala asi šťastie alebo kvalitnú kozmetičku, lebo u mňa bez problémov a efekt mega super 🙂

amito
5. júl 2019

@23lenka ja aj nechapem ja si citim na tych vieckach take chrasticky to je mi vidiet aj cierne tesne pri mihalniciach..oni mi idu aj dole ale musim opatrne lebo potom tam mam ranku

simonka112
28. aug 2019

Ahojte dievcata co ste absolvovali lash lift 🙂 ako dlho vam to vydrzalo a dali ste si to aplikovat znova?

amito
28. aug 2019

@simonka112 ja to mam skoro 2 mesiace ale neisla by som uz nato kedze mne opuchli viecka a vobec na jednom oku mi to nevytocilo mihy ale strasne znicilo take vlnky akoby

balabasm
29. aug 2019

@simonka112 Mne tak cca 6 týždňov, niekedy viac a niekedy menej. Chodím pravidelne už skoro rok 🙂 Opuchnúť to môže iba pri alerg. reakcii, a to sa pri dobrej kozmetičke stáť nemôže ;)

mihalnice
28. jan 2020

ahojte kocky, ja som bola na tom vcera a tiez mam vraj kratke mihalnice a efekt ziadny ! Neviem kolko je standardna cena, u mna to bolo 18 €, co mi pride uplne zbytocne vyhodenie penazi za tak minimálny efekt, ale tak vyskusala som no :D hodim aj foto neskor.

balabasm
3. mar 2020

@mihalnice tak v tomto prípade je to asi cena primeraná kvalite :( U kvalitných salónov okolo 40€ a super efekt.

adrienah
18. júl 2020

baby a bolo to neprijemne ci sa dalo vydrzat? ja mam mega citlive oci tak sa neviem rozhodnut

balabasm
20. júl 2020

@adrienah pre mna prijemne, aj som si pospala 🙂

miska843
21. jan 2023

@23lenka Mozem sa opytat ohladom lash? Kedysi som mala sadu z ali a vytocilo krásne. Teraz mam refectocil a nevytoci. Držím 6 a 4 min ako je to dane. Dokonca na druhy den som urobila zas a efekt o ničom.

23lenka
22. jan 2023

@miska843 no pozriem co mám teraz ja a napíšem.

alzbeta1301
22. jan 2023

@agira ahoj ja som kedysi nosila umele mihy.

Teraz si robim lash lift sama 🙂 chce to síce prax ale ide to najskor robíš lsh lift a potom nakoniec ešte mnaaaam na natackach farbu. Doporucujem CIERNO MODRU drzi lepšie ako klasická čierna 🙂 a má krajsi efekt poslem aj foto keby trebalo plus používam serum na riasy a teda mám riadne chápadlá 😂

alzbeta1301
22. jan 2023

@miska843 tiež mám od nich a efekt topka. FOTO je asi tri týždne po lash lifte lepšiu nemám :D

matina327
8. máj 2024

Ahojte. Ja som bola na to. Prvý krát objem aj dojem obrovsky...krásne. ale teraz mu to kozmeticka robila 2x a už nebol taký dojem a aj v robote si žiadnu zmenu nevšimli. Čiže, 2x to naozaj nepomohlo, na druhy den som isla ku nej, ze nech mi to zrobi este raz a ani vtedy nepomohlo. Jedno oko mam zväčšené a druhe nic. Neviem ci na jednom mi dala vaic, alebo preco to twk je. Ale chcem ísť zase na to. Neviem, zevraj 5 týždňov mam čakať na ďalšiu proceduru. Ale najradšej by som šla už po 2 týždňoch. Môžem? Ci sa niečo stane?

balabasm
9. máj 2024

@matina327 je lepšie počkať, vedia sa ti mihalničky poškodiť ak nedodržíš ten časový odstup, ktorý odporúčaju v salóne 🙂

kikipok
16. feb 2025

@23lenka dobrý deň mám otázku bola som pred týždňom na lashliftingu ale nie som spokojná. Môžem ísť na predĺženie mihalnic ? Alebo to bude mať nejaký horší efekt. Ďakujem 🙂

23lenka
22. feb 2025

@kikipok lashlift nie je pre každého , ale to by mala vyhodnotiť aj kozmetička . Myslím že to predĺženie nijako neovplyvní

Strana
z2