Ťukla som auto
Ahojte mám 3 mesiace vodičák aj pomaly jazdím ale vždy ide so mnou muž predsa je to lepšie ako samej na začiatku s tak a dnes sa mi stalo že keď som dávala auto do garáže tak som ho tukla to je keby ste videli ako začal po mne kričať som z toho nešťastná ani sa so mnou nerozpráva nič povedala som si aj jemu že si už za volant nesadnem. Fakt som to nechcela
Kup si svoje auto, aj jazdene za par stoviek a nubudes sa musiet stresovat z muza, ak si oskres svoje auto tak ti nikto nebude nadavat.
@pupetko263 Neprestaň kvôli tomu šoférovať, vytrestáš samu seba. Mne sa to tiež párkrát stalo, auto nebolo nové, 7-ročné, ale my negarážujene, takže postupne “zvetráva” pred bytovkou 😉 Našťastie manžel je v tomto pohoďák, hovorieva, že auto je spotrebný tovar… niežeby sme kupovali nové každých pár rokov, ale berie to tak rozumne, vie, že som to neurobila naschvál a dokonca priznal, že aj jemu sa to už stalo. Vidí, že mňa mrzí každý malý škrabanec, ale sú aj horšie veci. Je to drahá vec, ale bez ohľadu na cenu, sú to plechy na kolesách. Chráňme si viac ako autá tie naše poklady s rukami a nohami, tam už tie “škrabance” bolia viac 🤷🏻♀️
Ja si pamätám tesne po obdržaní vodičaku v 18tke ma mamina nechala, že nech ju odveziem. Pohla som sa na parkovisku dopredu, a tak ma posunulo, že som skoro natrepala do auta predomnou. Hneď ma poslala na miesto spolujazdca. 😁😅
Krátko po tom som parkovala s priateľovym (teraz je to už manžel) autom, a bola tma, tak mu hovorím, aby mi išiel ukazovať. No, nevidela som ho dobre a išla som stále dopredu až som skončila nad potokom zakliesnena konárom zo stromu. 😂😂😂 Začal sa smiať, a povedal že aspoň ho v noci nikto neukradne. Na druhý deň ho išiel brat ťahať von, utrhol lano. Tak musel volať kamaráta so silným autom.
Teraz môžem čestne prehlásiť, že som naozaj super vodička. Úplne vážne.
Tak odkaz manželovi, aby to tak neprezival. Že sú aj horšie veci v živote. Auto je len vec. 😉🤍
Keď som dávala auto do garáže, oskrela som celu pravú stranu. Auto rodičov. Najazdených pár tisíc kilometrov. Nikto na mňa nekrical.
veď to sa stane každému vodičovi a navyše nič závažné, nedaj sa odradiť to je nezmysel ja si takéto ťukance ani nevšímam
Moja príhoda 😀🫣 vodicak 12 rokov,každý deň v aute ojazdené XY km.
Idem si preč z parkoviska ku tej platobnej bráne kde treba hodiť peniaze 😀😀😀 chcela som ísť co najbližšie nejako som neodhadla a celým predným bokom som do toho suchla,dievča co išlo po chodníku sa len za hlavu chytalo😆😆😆 ta co už, muža skoro šľak trafil. A to jazdím vždy a nemusím mať čerstvo vodicak-take veci sa deju v bežnom zivote
@pupetko263 vies ako moja kamoska tak poobijala auto ked parkovala do garaze?...jej muz to ale bral v pohode...lebo soferovat kvoli detom musels.
Trafit do garaze by som mala aj ja problem, na iste zrucnosti treba cvik. Ked bol pri tebe, tak Ta mal manzel navigovat. Ved musel vidiet, ze ides zle 🤔.
Ja som s 3mes.novym autom (ale s bazaru) pri cuvani riadne buchla do druheho, ze im dvere nesli otvorit...mne len svetlo puklo. Bola som rada, ze to boli "charitaci", lebo keby nejaky cholerik, tak by na mna urcite navrieskal. Moj z toho nic nerobil, malo poistku, opravilo sa a bolo. ...len ja som asi pol roka mala strach pri cuvani a davala vzdy velky pozor na tom parkovisku.
Dosť smutné ako sa tu niektoré k tomu stávajú bla bla bla nikomu sa nič nestalo.jasne že sa nestane pri tukanci oskreni.My mame nove auto 3000 eur nas stale oprava tuknutia oskrenia pondelok sme platili . Chápem tvojho muža samozrejme neprestan jazdit
Väčšina z vás sa naštve ale mi menime každé 4-5rokov auto nove za nové a asi by nikto nechcel obuchane rozbite nove auto. hlavne v autosalóne .Sme spolu 13 rokov partner ani raz neoskrel auto ako ti väčšina pise ze vsetci oskieraju
Ja sa povazujem uz teraz za vybornu soferku, ale ked som zacinala, tak tiez bolo par vacsich aj mensich tukesov 😀
Neskusena som bola. Chvilu to trva kym sa s autom zzijes.
A teraz vozim styri deti a tiez obcas urobim blbost za volantom, ked sa nesustredim.
Top prihoda bola ked som v osmom mesiaci tehotenstva cuvala na novom aute za 70 000 von z garaze. Tri deti sa mi tam prekrikovali, nejako mi vypadla koncentracia a zatvorila som dialkovym branu garaze neuvedomujuc si ze som este castou auta vnutri 🙈
A garazova brana poskriabala celu prednu kapotu. 🙈
Holt, obcas sa aj majster tesar utne 😀
Zamrzí, stalo sa, stáva sa. Je to drahá vec, ale vždy len VEC. Šoférovať určite neprestávaj.
Aj majster tesar sa obcas utne. To je ludske. Tvoj chlap nemal po tebe co hulakat, hlavne, ze si ziva a zdrava.
@pupetko263 je to somár. Nič si z toho nerob, zručnosti nadobudnes len praxou a časom. Nenechaj sa debilom odradiť. Držím palce!
Ja mam vodicak od decembra. Jazdim od januara... Vacsinou s muzom.. Bola som aj sama a ver, ze vacsi klud som nezazila.. Keby som sa ma riadit muzom, kt. vsetko preziva akoby to bol porod, tak uz nesadnem za volant... Auto som si kupilamale, starsie, pre mna.. A ked ho znicim, tak hold, nebude.... Je to len auto.. Nie zivot....
@lucifera Mám vodičák takmer rok a jazdím každý deň ale tiež keď idem s mužom tak som nervózna a robím samé chyby, minule som ho chcela vyhodiť aby išiel ďalej vlakom a odvtedy je radšej ticho 🤣🤣🙂
@pupetko263 tiež som cuvala a nevšimla som si značku vedľa auta a vytrhla som celý nárazník(značke sa nič nestalo 🤣) so synom v aute som to chcela napraviť ale nešlo lebo mi chcel pomáhať, nakoniec som musela volať mužovi tak odbehol z práce nás zachrániť 🤣🤣ja stres panika a on sa len smial ako som to dokázala a že auto sa opraví. Tak hlavu hore 😁
Ja som raz ťukla. Doma na dvore. Resp do brany 😂
Pravdu? Od vtedy som si istejšia že taku somarinu už nespravim.
@kacernakokse myslíš si že každý šofér ťukol a pod? Si na veľkom omyle. A je dosť smutné že sa tukesy a podobné veci berú ako normalka. Svet sa nezruti ale na tomto si zakladať je od veci...
@petronela1305 ako nevšimla som si, že sa tu ženy smejú na tom, že niekomu cudziemu oškreli auto...... Čítaj s porozumením..... Smejú sa na tom, že nacuvali do brány, do múrika, do garáže, a podobne..... Oškreli svoje autá..... Nie tvoje, ani nikoho cudzieho..... Tak sa ukludni. 😂😂😂
@petronela1305 my to mame podobne, najdlhšie sme mali auto max 5 rokov, vždy kupujeme nové, nie ojazdené. A stalo sa takmer pri každom niečo, ale takmer vždy s pričinením niekoho ineho. Naposledy mi napríklad musel nejaký frajer nacúvať do zadu, ja som si to všimla až doma v garáži. Mierne premačknute 5.dvere… Museli ich komplet vymeniť, vidieť nebolo samozrejme nič, ale kedze servisujeme poctivo, tak v knižke to bolo. Kupujúci s tým problém nemal, ba naopak, lebo ich vymenili za novšiu verziu s novým logom a značkou😁a predné nárazníky mám pravidelne zaklincované do obrubníkov, pretože mame športové podvozky, než sa zbadajú senzory je obvykle neskoro 🤪
Nech ti kúpi niečo malé s kamerou a senzormi. Ja som hneď prvý krát ako som šoférovala oskrela auto o bránu, našťastie som mala staré na naucenie sa, takže som to veľmi neprežíval. Teraz keby mi niekto oskrie moje milované autíčko (mám nové)tak ma porazí, takze ho aj chápem.
Jazdiť určite neprestávaj. Môj muž prvé rozbil na totálnu a teraz nemá problém šoférovať po celej EU v rámci sluzobiek.
@gertrudaosem ja si nemyslím, že je to ok a treba to obhajovat, ale hnevať sa kvôli tomu a byť nasrany keď len ťukla? Nepoviem, keby roztrieska auto vlastnou chybou. Ale každému sa môže stať, že trošku pošramoti auto. V mojom okolí snáď ani nepoznám niekoho, kto by za roky šoférovania mal auto bez jediného škrabanca.

@pupetko263
1. S novým polročným autom s nabrala obrubník, oskreté, senzory v prdeli, ...revom volám mužovi čo sa stalo a on že: okrem toho že si urevaná a samý sopel od plaču ti je niečo? Nie. Tak kľud máme poistku pod opatrne domov 😁