icon
farenka
20. jan 2012

@helenkasabinka no kto vie ci bola naozaj az taka mrcha, alebo ci to len trochu nafukli. ale ona asi aj musela byt taka, slabi v tych casoch asi naozaj nemali velku sancu presadit sa. zabi, alebo budes zabity - zakon dzungle 😅

farenka
20. jan 2012

no inak este ma napadlo, ze nemohla byt az taka zla, lebo vraj v skutocnosti nechala postavit skoly, kupele a nemocnice.

emily_666
31. jan 2012

Hurem , Hurem, ale sa ti to zamotalo 🙂

apolenka6
31. jan 2012

@mamartinka čakám či dáš dáke info čo sa bude diať v dalšej časti ...dnes to skončilo zaujímavo 😕 😝

zu2za3na
1. feb 2012

neznášam...ešte to prvé so Šehrezádou som si občas pozrela ale Sultána neznášam...

apolenka6
1. feb 2012

@mamartinka Dakujem za info 😀 potešilo ma to 🙂

emily_666
2. feb 2012

@mamartinka asi som už závislá na tomto seriáli 😀

janula_nz
6. feb 2012

@mamartinka nevies o com bude dalsia cast? 😀

farenka
6. feb 2012

ja uz len cakam kedy konecne odhalia Sadiku

emily_666
6. feb 2012
https://www.youtube.com/watch?v=SqkGkgx6rpI

zopár záber Hurem ako sultánky

helenkasabinka
6. feb 2012

milujem tento serial 😉

emily_666
7. feb 2012
celestelle
7. feb 2012

@emily_666 tiez si rada pozriem tento serial. takze sa pridavam do vasho klubu 😵

farenka
9. feb 2012

@helenkasabinka tiez sa mi velmi paci tento serial. hlavne to, ze ziadna z postav nie je len "dobra" alebo len "zla"

Inak Sadika mala kraaaasne saty ked sla k sultanovi. presne takato sedomodra farba sa mi straaasne paci.

a uz sa tesim na dnes, ked Hurem s "uprimnym" vyrazom zablahozela Mahidebran k tehotenstvu, aj ked vie ze ziadne dieta necaka. chi chi chi

helenkasabinka
9. feb 2012

@farenka a preco jej zablahozela? 😕 a saty mala veru kraaaasne cela bola krasna

helenkasabinka
9. feb 2012

@mamartinka dnes co bude? 🙂

celestelle
9. feb 2012

@farenka sadyka mala krasne saty ale aj ona je pekna 🙂 ja som zvedava ako sa skonci ten serial, nato si este pockame veru 😀

mamartinka
autor
9. feb 2012

@helenkasabinka Vidis aka si sikulka a najdes aj sama 😉

lucyka1
9. feb 2012

baby, neviete kolko ma casti sultan??? dik 😉 inak vyborny serial, ziadna ukricana telenovela... 🙂

emily_666
10. feb 2012

@lucyka1 presne, každé slovo má svoju váhu, tie ich politické úvahy sa mi tiež páčia. Žiadni hlupáci to neboli. Ja nepozerávam telenovely, ale toto je naozaj príjemná zmena.

farenka
10. feb 2012

@helenkasabinka no predpokladam ze jej blahozelala pre to, aby ju videla ponizenu. oni od nej ocakavaju poslusnost, tak sa zahrala na poslusnu a prajnu, ze Mahidevran dopraje aby mala dieta so sultanom 😀

farenka
10. feb 2012

skoda ze treba teraz cakat az do pondelku. som zvedava na Hatice aka bude krasna nevesta 😉

lucyka1
10. feb 2012

@emily_666 to ano. manzel hovori ze od nich jedina dobra vec co mali je ten harem a mnoho zien 😀 😀 😀 tak to by sa mu pacilo 😉

lucyka1
10. feb 2012

baby a nezda sa vam ze mahidevran bude nejaka chora??? 😕