icon
traktor
10. feb 2012

@farenka bude krasna..len to co ma na hlave sa mi nepacilo..mohli trosku ubrat...inak ja som nevydrzala a mam napozerane vsetky casti, ktore doteraz natocili..cim dalej tym to bude lepsie 😀 😉

farenka
11. feb 2012

@traktor jeeej a kde to pozeravas? aj ja by som si pozrela. ale to asi nebude v slovencine,ci? a vies mi povedat ze kedy, kto a ako odhali Sadiku ze je zradkyna? 😲

emily_666
11. feb 2012

ja som tiež v začiatkoch pozerala na youtube, ale to je v turečtine a hoci dej pochopis viac menej spravne, mne tie dialogy tam chybali a uz to nepozeravam, radsej si pockam.

helenkasabinka
11. feb 2012

@mamartinka juj dalsia cast bude pekna 😵 😵

traktor
12. feb 2012

@farenka tu

https://www.youtube.com/watch?v=M2K7Ih0aOmQ

, nemohla som odolat, pozrela som vsetky casti , co zatial su..ale vzdy si pockam aj na casti tv Doma, ja by som to vedela pozerat donekonecna 😀 😉

farenka
12. feb 2012

tak zajtra je pondelok!!! tesim sa tesim 🙂

lucka1987
13. feb 2012

no caute sultanky ... som to moje levica dala spinkat a pojdem kuknut Sulejmana ze ako sa ma 😀 mm byva cely tyzden prec a v telke nic normalne nebezi a tak sledujem sultan- panelak, a potom druhy dych a spinkat 😀 . inak som na take serialy neni ani tu seherezradu som nekukala , ale toto ma akosi chytilo za srdce.... 😀 aspon cosi sa dozviem o historii tureckych haremov.. a teda 99 % veci som sa dozvedela novych ...

@helenkasabinka ahoj aj ty ficis na Sulejmanovi? 😀 kukam ze Misko ma uz 8 mes.. ako to len leti.

no idem ja som zvedava co ta rysava potvora pozvadza ... 😀

apolenka6
14. feb 2012

@lucka1987 aj mna tento seriál dostal a tá ryšavá sultánka 😀 potvoriačka je to 😉 😀

farenka
16. feb 2012

juj, tak v dalsej casti uz bude Hatice "ťarchavá" 😀
ale mam taky pocit, ze toto dietatko potrati a to dalsie jej tusim po par dnoch zomrie 😔 chudatko, ani princezna to nema lahke

janula_nz
16. feb 2012

http://sultan.markiza.sk/clanok-12928-sultan-36...

dnes to bude celkom zaujimave 🙂

emily_666
16. feb 2012

fíha, práve som sa dočítala, že Ibrahim bude neskôr Hatice podvádzať s Nigar Kalfou. Ty brďo, koky...

silvia.t
21. feb 2012

Ahojte aj ja ficim na tomto serialy 😀 aj s chlapom len on to pozera na tureckom kanaly tam uz ide 43diel to je u nas asi 86ty a potom uz len referuje co bude

@farenka sadyka bude chciet zabit sultana v ibrahimovom palaci,bude mu chciet podrezat krk,ale sultan ju spacifikuje 😀 😀 😀

lucyka1
22. feb 2012

baby chcela by som si pozriet prvu cast sultana... neviete mi poradit kde??? lebo na voyo to nemôzem najst... dik

lucyka1
22. feb 2012

baby a to vazne mu hurem hatum porodi 5deti a vezme si ju za manzelku 😕 ??? a da mustafu popravit???

alinocka
22. feb 2012

http://sk.wikipedia.org/wiki/Süleyman_I. ak by Vás zaujímal skutočný sultán Sulejman
http://sk.wikipedia.org/wiki/Roksolana a toto je o Hurem

helenkasabinka
27. feb 2012

v 48.casti bude hrat seherezada 😉 😉 😉

helenkasabinka
28. feb 2012

stredy uz nebude chodit sultan na tv doma?

traktor
28. feb 2012

@emily_666 hudba sa aj mne neskutocne paci a s tej uspavanky mam doslova husiu kozu, je nadherna..celkovo hudbu velmi dobre vybrali

lucka1987
28. feb 2012

@traktor ja som segherezadu nekukala.. ani ma nejako nezaujimal dej ani nic.. ale toto ma oslovilo uz v prvej casti.. jednoducho kukla som prvu cast a to len kusok a bolo rozhodnute ze dovtedy oblubeny panelak nahradil sultan.. a najviac sa mi paci na tom to, ze aspon sa cosi dozvedam z tureckej, moslimskej kultury... 😉 a ta hudba.. super 😉

farenka
29. feb 2012

@helenkasabinka to vazne? v sterdu uz nebude chodit sultan, a to od kedy? a preco?

@lucka1987 presne. aj ja som prestala pozerat panelak ked som uvidela prvy diel serialu 😀

emily_666
1. mar 2012

@cellesta sa teším 😀

cellesta
1. mar 2012

@emily_666 uz to zacina byt cim dalej tym viac zaujimavejsie 🙂

helenkasabinka
1. mar 2012

@farenka neviem veru ale uz som ho nenasla napisaneho v programe v stredu ☹

farenka
1. mar 2012

@helenkasabinka no skoda, mne praveze vadilo ze nechodi v piatok, lebo aj tak neni co v telke pozerat. a teraz uz ani v stredu?
Inak chuda Gulnihal. Ta potvora ju dnes doboda. som zvedava ako to cele dopadne 😠

cellesta
1. mar 2012

@farenka no som zvedava, co sa stane potom s Gülşah. 😕 zrejme sa to nikto nedozvie...