Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@anjelicek26 mne je v podstate jedno, aj tak az v lete bude nosit mala...idem kuknut
@janka_pn - to je ok cena, nie, to je 10€?? Za 4 rolky s postovnym...
@anjelicek26 4 rolky s postou
maminky prave si robim svoj ucet na paypal a mam napisat CSC number co mam v zadu na karte ale teraz som si neni ista ze ktore lebo na pasiku co je tam nalepeny kde sa podpisuje mam 4 cisla a vedla pasiku na karte 3 cisla tak neviem ze ktore napisat..poradite?dakujem.
uz vieeem..mam. 😀
@anjelicek26 opravujem, 12eur za 4 rolky aj s postovnym....
$7.91 za styri kombinovne platenie, normalne by to bolo 10,8....tak som to pochopila ja
@janka_pn - on dava nejaku zlavu na postovne... ale nie uplne, ved posiela väcsi/tazsi balik... tak asi 8 dolarov stoji ten balik... keby ti zaratal 4x2.70 tak mas potovne 10,80
PLATIIIM 🙂)
prvy krat v mojom zivote daco cez ebay, gratulujte mi 😎
@janka_pn - gratulujem, gratulujem, ja mam uz vyse 900 hviezdiciek 😅 😅 😅
@anjelicek26 ja ani neviem, ze tam dake hviezdicky su 😅 😀
a objednala som tu fuchsiu, schocking pink, red a purple 🙂 😵
Jeeeej, mne dorazil tyl, co som vcera objednala 😅 😅 😅 Tak idem uhackovat pas a vecer spravim suknickuuu 😵 😵 😵
@janka_pn - za nakup dostanes pozitivne ohodnotenie (väcsinou, ak to ten druhy neodflakne), tak som minimalne 900x nieco kupila z e-bay 😅 😅
@anjelicek26 vcera si objednala a dnes ho uz mas????
@anjelicek26 nedas to na gumicku?
@janka_pn - jj rychly su. Nedam gumicku, mne sa to strasne lubi s tym hackovanym pasom 😉 Na ten sa mi aj lepsie dorobia nejake ozdoby, kvietky, ruzicky, hocico..

@janka_pn - ja som si zaklikla UK only a toto narp. je anglicky predajca. Len netusim, postovne na slovensko bude urcite 3,75 a to sa pod ciarou neoplati, jedine, ze by kombinoval postovne... mne sa uz nechcelo cakat 😅 😅
http://stores.ebay.co.uk/Cloud-Nine-Balloons/_i...