Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@janka_pn - kukni prvu stranu tejto temy, julianka tam davala foto tutu, co robila, je to fakt pekne s tym pasom a asi sa mi aj jednoduchsie odhadne, aby jej nebola uzka ci siroka... vies to si pekne odmeram na nu a uhackovane to do vecera hadam budem mat, musim kuknut, kolko mam ruzovej vlny 😅
ahojte baby, hlasim sa do klubu 😀 moja starsia dcera chodi od rana do vecera v princeznovskych satach a kadejakych suknickach ale musia mat jednu podmienku, musia sa tocit...a to je pri niektorych problem...Tie tutu suknicky vyzeraju uzasne a hlavne mozem jej ich urobit ja 😀 a kolko len bude chciet 😉
takze idem na vec.. ale musim kupit najprv nejaky tyl 😉
nestihala som citat celu vasu diskusiu ale fotky som popozerala, krasne vytvory ste porobili 😉
caute mamicky, nejaka ochotna s ktorou by sa dala dohodnut na vyrobe zopar sukniciek by sa nasla? samozrejme nie zadarmo. dakujem 😉 poprosim IP
joj kvalita fotiek je onicom 😒 hodila som ich aj do albumu 🙂
pekný dník prajem..idem Vám tu hodiť aj ja moju prvotinu aj s mojou modelkou ..ešte ju chcem dorobiť- doladiť do fialova- len sa mi dnes nechcelo do galantérky 😀
@zklimekova
@lenkao krasne suknicky 😉
ja som objednala tyl, ked dojde pustim sa do toho...
@rolak baby tu hadzali link na stoklasu..vysiel ma tusim cez 6 eur cela rolka, 22,5 cm sirka a 23 metrov cela rolka...isto je to lacnejsie z ebay ale dlshie by trvalo dodanie, a ja som nedockava 😀
@lenkao ty mas odkial taky krasny trblietkavy tyl?
juj, baby, moje babule maju o 3 tyzdne narodky, pozvali sme na oslavu aj 3 sesternice tak by som im chcela vsetkym urobit nieco take nech maju peknu oslavu 😵
ja som bola u nás pozerať tyl..farebný stál 3,30 eura za meter a ten biely som kúpila do troch eur..neviem presne, nemožem nájsť blok
@zklimekova krasna je!...a som kukala, ze co za druhe babo take malinke a uz tam sedi! :D....jooj, strasne malinke tu hodi tie fotky 😠
baby a ked sa na stoklasa-sk.sk zaregistrujete, je tam 50% nizsia suma ako bez registracie, tiez odtial nakupujeme veci 😉 😉
@nata_ ten tyl može byť taký trblietkavý..aj náš biely je..ešte som v obchode na to pozerala, že sa pekne leskne..na mojich foto to nevidieť..ale keď stála tak to vidno ..tak ešte jedna foto 🙂..
Baby ste tu niektorá ktorá máte PayPal a boli by ste ochotná objednať aj pre mňa ? Jasné, že by sme vyrátali, koľko to bude, a peniaze by som Vám poslala hneď 🙂 Ja som sa vytešovala za akú super cenu som to kúpila v galantérii ten tyl - a teraz rátam, že cez ebay čo dávala link @anjelicek26 tak to vychádza cca 4 krát lacnejšie ( viem že ešte plus poštovné, ale aj tak ) A majú aj omnoho lepší výber 🙂 Tak niekto by išiel do toho so mnou ?

@anjelicek26 mas daky obrazok podla co ho to budes robit, daco s tym pasom? som zvedava 🙂