icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

janka_pn
19. jan 2012

@anjelicek26 mas daky obrazok podla co ho to budes robit, daco s tym pasom? som zvedava 🙂

anjelicek26
19. jan 2012

@janka_pn - kukni prvu stranu tejto temy, julianka tam davala foto tutu, co robila, je to fakt pekne s tym pasom a asi sa mi aj jednoduchsie odhadne, aby jej nebola uzka ci siroka... vies to si pekne odmeram na nu a uhackovane to do vecera hadam budem mat, musim kuknut, kolko mam ruzovej vlny 😅

blumka
19. jan 2012

ahojte baby, hlasim sa do klubu 😀 moja starsia dcera chodi od rana do vecera v princeznovskych satach a kadejakych suknickach ale musia mat jednu podmienku, musia sa tocit...a to je pri niektorych problem...Tie tutu suknicky vyzeraju uzasne a hlavne mozem jej ich urobit ja 😀 a kolko len bude chciet 😉
takze idem na vec.. ale musim kupit najprv nejaky tyl 😉
nestihala som citat celu vasu diskusiu ale fotky som popozerala, krasne vytvory ste porobili 😉

wwwphotokidssk
19. jan 2012

caute mamicky, nejaka ochotna s ktorou by sa dala dohodnut na vyrobe zopar sukniciek by sa nasla? samozrejme nie zadarmo. dakujem 😉 poprosim IP

nata_
19. jan 2012

@teress joj asi tyl, organza je tvrdia...tyl je padavejsi myslim

lenkao
19. jan 2012

tak mame prvy vytvor 😀 ked pride kocena zo skolky tak ju v nej odfotim, este sme ju neskusali lebo rano nebol cas a robila som ju vnoci 🙂 Viazala som ju na maslu tak som mala male uzliky a tym padom sa dala super nahustit 😀 dlzku som volila kratsiu 🙂

teress
19. jan 2012

@nata_ ďakuejm....skusim dačo objednať a vytvoriť 🙂

nata_
19. jan 2012

@teress no sup sup, sme zvedave 😀

lenkao
19. jan 2012

joj kvalita fotiek je onicom 😒 hodila som ich aj do albumu 🙂

nata_
19. jan 2012

@lenkao cosi, krasna je, to je tmavomodra plus ruzova, nie?...no vidis, farby sa daju este rozoznat! 😀

lenkao
19. jan 2012

@nata_ Kukni do albumu tam je to lepsie vidiet. Taka som zvedava ako v tom bude mala vyzerat 🙂 dalsiu by chela bielo modro ruzovu 🙂

zklimekova
19. jan 2012

pekný dník prajem..idem Vám tu hodiť aj ja moju prvotinu aj s mojou modelkou ..ešte ju chcem dorobiť- doladiť do fialova- len sa mi dnes nechcelo do galantérky 😀

zklimekova
19. jan 2012

zabudla som vložiť foto 😠

blumka
19. jan 2012

@zklimekova
@lenkao krasne suknicky 😉
ja som objednala tyl, ked dojde pustim sa do toho...

rolak
19. jan 2012

@blumka čo stojí tyl????
a tie rolky z ebay, to je tyl,či organza,baby?

blumka
19. jan 2012

@rolak baby tu hadzali link na stoklasu..vysiel ma tusim cez 6 eur cela rolka, 22,5 cm sirka a 23 metrov cela rolka...isto je to lacnejsie z ebay ale dlshie by trvalo dodanie, a ja som nedockava 😀
@lenkao ty mas odkial taky krasny trblietkavy tyl?
juj, baby, moje babule maju o 3 tyzdne narodky, pozvali sme na oslavu aj 3 sesternice tak by som im chcela vsetkym urobit nieco take nech maju peknu oslavu 😵

rolak
19. jan 2012

@blumka má ho aj stoklasa? lebo mi uňho nič nevyhodilo, a na inej stránke cena 6,50 a nepíšu za čo...tak som nevedela,či nie za meter, to by bola riadne pálka....

rolak
19. jan 2012

@blumka super,dikes! viazala si na gumičku? lebo viidím,že aj na mašľu viažu,som nevedela,že aj tak sa dá.... uvidím,čo je praktickejšiie.

zklimekova
19. jan 2012

ja som bola u nás pozerať tyl..farebný stál 3,30 eura za meter a ten biely som kúpila do troch eur..neviem presne, nemožem nájsť blok

nata_
19. jan 2012

@lenkao aj mne sa zdalo, ze to je tyl s trblietkami, ale potom som si povedala, ze asi blesk z fotaku, tak ako?

nata_
19. jan 2012

@zklimekova krasna je!...a som kukala, ze co za druhe babo take malinke a uz tam sedi! :D....jooj, strasne malinke tu hodi tie fotky 😠

lenocka84
19. jan 2012

baby a ked sa na stoklasa-sk.sk zaregistrujete, je tam 50% nizsia suma ako bez registracie, tiez odtial nakupujeme veci 😉 😉

zklimekova
19. jan 2012

@nata_ ten tyl može byť taký trblietkavý..aj náš biely je..ešte som v obchode na to pozerala, že sa pekne leskne..na mojich foto to nevidieť..ale keď stála tak to vidno ..tak ešte jedna foto 🙂..

megi1989
19. jan 2012

Baby ste tu niektorá ktorá máte PayPal a boli by ste ochotná objednať aj pre mňa ? Jasné, že by sme vyrátali, koľko to bude, a peniaze by som Vám poslala hneď 🙂 Ja som sa vytešovala za akú super cenu som to kúpila v galantérii ten tyl - a teraz rátam, že cez ebay čo dávala link @anjelicek26 tak to vychádza cca 4 krát lacnejšie ( viem že ešte plus poštovné, ale aj tak ) A majú aj omnoho lepší výber 🙂 Tak niekto by išiel do toho so mnou ?

lenkao
19. jan 2012

@blumka
@nata_ ano je taky trvlietavy leskly, Na svetle sa pekne trbliece. Mm mi ho kupil v HE za 3,29eur

lenkao
19. jan 2012

@lenocka84 a co treba pre to urobit? lebo ja na tej stranke nic take nevidim 🙂

rolak
19. jan 2012

@lenocka84 netreba byť obchodník? môže nakupovať aj jednotlivec,neživnostník?

nata_
19. jan 2012

@megi1989 hii ja som objednavala v noci a janka_pn doobeda...cez ebay...precitaj si, ktore este chcel objednavat, stratila som prehlad...

lenocka84
19. jan 2012

@rolak
@lenkao no je pravda ze ja som szco, ale ceny su polovicne. on je velkosklad, tak asi preto treba registraciu
ale je tam aj polozka ze koncovy zakaznik, ze nemam ico ani dic

je to na uvodnej stranke vlavo hore 😉