Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@anjelicek26 a to je jedna rolka a kusok? paradna je 🙂)
@janka_pn - cele dve rolky som dala xixi ale nebolo tolko treba, len mne sa to luuuubi take huste a malej tiez 🙂
@blumka v pohode, ja tu len baby citam a uz mam nastudovane ako to mam urobit, tak skusim aspon jednu jednoduchsiu
ahojte 🙂 aj ja uz som urobila moju prvu tutu suknicku...robila som ju z organzy, vyzera velmi pekne, potom pridam fotky 🙂
@anjelicek26 aha, to su teda tie co sme objednavali? a nepicha ju to? alebo dake ine vychytavky? ale fakt je paradna, sa tesim, az mi to pride 🙂)) moje dieta ma 105 cm, asi ako tvoja, tak budem to robit asi tak dlhe ako ty 🙂
@anjelicek26 ako dlhe si to strihala? som zabudla 😅
baby a to je normálne nositeľné či k nejakým príležitostiam? 😕 sa pýtam keďže na pohľad mi to príde také iné než na bežné nosenie...ale pekné
@janka_pn - no ja som nastrihala na 100cm x 7,5cm, teda na polku. Pichat ju to nepicha, ale tak v normale ma pod tym dieta aj tak pancusky ci leginky, nie?
@muriel293 - Saska v tom bezne lieta doma, leginy, tricko, zatial mame len 4 (?) tutu v skrini, mozno viac, budem musiet prekutrat 😅 Ale toto je prva robena 🙂
@anjelicek26 určite sa cíti ako princezná
😉
@muriel293 - nohavice sme prestali kupovat, nema to vyznam, vyradovala som 20 nohavic, co v zivote nemala na sebe... kaslem na to, dokupujem sukne, saty, v skole musi mat uniformu, tak nech si doma lieta v com sa jej len paci 😎
@anjelicek26 krasna je, sa mi zda ze je ten tyl podajnejsi alebo je to tym ze su mozno zensie pasy. ake hrube si dala? tiez chcem malej na druhu ten pas uhackovat 😀 Inak mala ako by ti z oka vypadla 😉
@anjelicek26 uz vidim 🙂 kym sa moc NB spamata 🙂
ahojte, aj ja by som take chcela mojej malej casom vyrobit (este to ma sice cas, ma len 2 mesiace), ale vie mi niekto poradit aku organzu je najlepsie kupit? akoze sirka, dlzka? a je lepsie obsita ci neobsita? napriklad toto vyzera dobre, myslite ze take moze byt? http://www.stoklasa-sk.sk/organza-sirka-37cm-na...
@nikush29 - to ti neporadim, ja som robila z tylu a pasiky si nastrihas take siroke, ake budes chciet.
@megi1989 presne tak mam pocit ze bez celenky to nie je ono...ja som dnes konecne nakupovala..no mam 10 druhov tylu ale este nejake farby by som chcela..tak zajtra skusim este jeden metrovy..a som uplne asi sialena..ale nakupila som aj rozne stuhy a stuzky..a kadejake kvety...no dufam ze v sobotu alebo v nedelu budem mat cas na realizaciu mojej fantazie...sa uz tesim..hned potom hodim foto..xi xi x i..
@nata_ na aky zaves chcete tie bambule?
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/nata_/album/...
toto som nasla, no som hotova z toho, taku pudrovu ruzovu si viem predstavit...jak pre princeznu .)
@michaela80 vyssie...zase som nezaklikla nick....
ja som minula take v ramci vyradovania vyhodila 🙂 Len me to prekladali a zavadzalo nam to, mala o to nejavila zaujem a ja som tiez nejak v tom nevidela vyuzitie 😅

Hodila som foto do albumu, ale dam aj sem 😵 Mala je nadsena a nechce to dat dolu xixi