icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

anjelicek26
19. jan 2012

Hodila som foto do albumu, ale dam aj sem 😵 Mala je nadsena a nechce to dat dolu xixi

janka_pn
19. jan 2012

@anjelicek26 a to je jedna rolka a kusok? paradna je 🙂)

anjelicek26
19. jan 2012

@janka_pn - cele dve rolky som dala xixi ale nebolo tolko treba, len mne sa to luuuubi take huste a malej tiez 🙂

svetlankat
19. jan 2012

@blumka v pohode, ja tu len baby citam a uz mam nastudovane ako to mam urobit, tak skusim aspon jednu jednoduchsiu

brumca
19. jan 2012

ahojte 🙂 aj ja uz som urobila moju prvu tutu suknicku...robila som ju z organzy, vyzera velmi pekne, potom pridam fotky 🙂

janka_pn
19. jan 2012

@anjelicek26 aha, to su teda tie co sme objednavali? a nepicha ju to? alebo dake ine vychytavky? ale fakt je paradna, sa tesim, az mi to pride 🙂)) moje dieta ma 105 cm, asi ako tvoja, tak budem to robit asi tak dlhe ako ty 🙂

janka_pn
19. jan 2012

@anjelicek26 ako dlhe si to strihala? som zabudla 😅

muriel293
19. jan 2012

baby a to je normálne nositeľné či k nejakým príležitostiam? 😕 sa pýtam keďže na pohľad mi to príde také iné než na bežné nosenie...ale pekné

anjelicek26
19. jan 2012

@janka_pn - no ja som nastrihala na 100cm x 7,5cm, teda na polku. Pichat ju to nepicha, ale tak v normale ma pod tym dieta aj tak pancusky ci leginky, nie?

@muriel293 - Saska v tom bezne lieta doma, leginy, tricko, zatial mame len 4 (?) tutu v skrini, mozno viac, budem musiet prekutrat 😅 Ale toto je prva robena 🙂

muriel293
19. jan 2012

@anjelicek26 určite sa cíti ako princezná
😉

anjelicek26
19. jan 2012

@muriel293 - nohavice sme prestali kupovat, nema to vyznam, vyradovala som 20 nohavic, co v zivote nemala na sebe... kaslem na to, dokupujem sukne, saty, v skole musi mat uniformu, tak nech si doma lieta v com sa jej len paci 😎

lenkao
19. jan 2012

@anjelicek26 krasna je, sa mi zda ze je ten tyl podajnejsi alebo je to tym ze su mozno zensie pasy. ake hrube si dala? tiez chcem malej na druhu ten pas uhackovat 😀 Inak mala ako by ti z oka vypadla 😉

lenkao
19. jan 2012

@anjelicek26 uz vidim 🙂 kym sa moc NB spamata 🙂

nikush29
19. jan 2012

ahojte, aj ja by som take chcela mojej malej casom vyrobit (este to ma sice cas, ma len 2 mesiace), ale vie mi niekto poradit aku organzu je najlepsie kupit? akoze sirka, dlzka? a je lepsie obsita ci neobsita? napriklad toto vyzera dobre, myslite ze take moze byt? http://www.stoklasa-sk.sk/organza-sirka-37cm-na...

anjelicek26
19. jan 2012

@nikush29 - to ti neporadim, ja som robila z tylu a pasiky si nastrihas take siroke, ake budes chciet.

brumca
19. jan 2012

Tak tu je nasa tutu sukna 🙂 zajtra pridam este viac fotiek 😉

megi1989
19. jan 2012

@nikush29 Ahoj, no podla mna z organzy to nie je najlepsie. Organza sa dosť pára ☹ Aj ja som robila z tylu. A strihas podla svojho vkusu - dlzku aku chces suknicku a sirku pasikov - ja robim ake sa mi podaria - niekedy 7, niekedy 10-15 cm 🙂 ta sirka pasikov sa tam strati 😉

brumca
19. jan 2012

@nikush29 ahoj 🙂 ja som robila z organzy, lebo som nevedela zohnat tyl a nechcelo sa mi cakat, kym pride objednany 😀 je to prva suknicka, tak sa z nej tesim aj ked je z orgazny...mozno sa bude parat, ale budeme ju mat len na fotenie, tak hadam vydrzi 😉

cikyta
19. jan 2012

@nikush29 Mne sa organza nepára 🙂 Najlepšia je s neobšitými bokmi, aby si si ju mohla nastrihať ako chceš ty 🙂 Tá organza z linku je krásna 😉

milamoniq
19. jan 2012

@megi1989 presne tak mam pocit ze bez celenky to nie je ono...ja som dnes konecne nakupovala..no mam 10 druhov tylu ale este nejake farby by som chcela..tak zajtra skusim este jeden metrovy..a som uplne asi sialena..ale nakupila som aj rozne stuhy a stuzky..a kadejake kvety...no dufam ze v sobotu alebo v nedelu budem mat cas na realizaciu mojej fantazie...sa uz tesim..hned potom hodim foto..xi xi x i..

nata_
19. jan 2012

@lenocka84 hiii, to ja mam zaves a uz som zhanala aj bambule, u nas v ke prosim pekne priemer 3cm jedna 0,50 eura!!!! a by som potrebovala mozno sto!!...to su blazni s takymi cenami..mas link na tie za osem ecok?..lebo ja som len na ebay z kanady zohnala...

michaela80
19. jan 2012

@nata_ na aky zaves chcete tie bambule?

nata_
19. jan 2012

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/nata_/album/...
toto som nasla, no som hotova z toho, taku pudrovu ruzovu si viem predstavit...jak pre princeznu .)

nata_
19. jan 2012

@michaela80 vyssie...zase som nezaklikla nick....

lenkao
19. jan 2012

ja som minula take v ramci vyradovania vyhodila 🙂 Len me to prekladali a zavadzalo nam to, mala o to nejavila zaujem a ja som tiez nejak v tom nevidela vyuzitie 😅

nata_
19. jan 2012

@miri.b diky, to som nasla aj ja, len su jedna velkost vsetko :(

lenkao
19. jan 2012

@nata_ ale predavaju tam 3velkosti

nata_
19. jan 2012

@lenkao ma nenapadlo zmixovat...jooj

metlonka
19. jan 2012

Tak som sa dnes trosku pohrala...a tu je moj vytvor 😉 dufam ze sa mojej herecke bude pacit 😉