icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

metlonka
20. jan 2012

@blumka waaaaau ...tak to je ina cena...to cez toho stoklasu? alebo cez ebay?

blumka
20. jan 2012

@metlonka stoklasa...cez ebay to vyjde o trosku lacnejsie

blumka
20. jan 2012

no idem uz spat, majte sa tu baby....mne sa inak vcera celu noc snivalo o suknickach. 😅

nata_
20. jan 2012

@blumka no sa ti ani necudujem 😀 😀 😀

nata_
20. jan 2012

tu by sa nakupovalo!! 😲

matulat
20. jan 2012

@megi1989 ahoj prosim ta mozes prezradit kde si tyl kupila? dakujem

mukiii007
20. jan 2012

ja som tiez dnes objednávala tyl, strasne sa mi tutu zapácili, tak dúfam, ze sa podaria 🙂

megi1989
20. jan 2012

@matulat Ja som kupovala v galantérii v Štúrove 😉

megi1989
20. jan 2012

@anjelicek26 a prosim ta, tych 22 to je aj s postovnym ? ☹ Alebo koľlko je vlastne to postovne - priblizne . Leno je to vazne malo. To asi vazne aby si kazdy sam objednal - zrejme nehrozi take nieco aby sme viacere spolu. Asi sa mi skor oplati urobit si ten paypal alebo moneybookers a ucet na ebay a naucit sa snim pracovat, vsak ? 🙂

blumka
21. jan 2012

@nata_ to je aky obchod? 😕

nata_
21. jan 2012

@blumka ahoj, keby sa to dalo kupit, uz je tu link...len to som nasla fotku na nete z nejakeho tutu butiku :(...oni vyrabaju na zakazku a predavaju....aaale ak nieco najdem, davam link...o takom vybere farieb u nas mozme snivat 😒

blumka
21. jan 2012

@nata_ no tak to teda hej...mna niekedy tak hnevaju tie nase obchody...ak je vyber, tak cena je horibilna ak je cena dobra, vyber skoro ziadny... 😒

terina25
21. jan 2012

ahojte kočky.pridávam sa k vám do ,,klubu,,prečítala som si túto tému a tiež som neodolala a hneď v noci som objednávala tyl.zobrala som aj organzu,aby som mohla porovnať rozdiel.potom hodím nejaké foto,keď niečo stvorím a keď mi príde materiál.dúfam,že budem mať na to čas,hoci aj v noci 🙂 tie sukienky sú krásne,len škoda,že ten tyl je dosť ,,nedostupný,, materiál tu na svk.lebo nič pekné som nenašla,len na stoklase.možno v obchode by aj niečo bolo,ale nemám sa ako dostať do obchodu pri dvoch deťoch,takže možem objednať len cez net.ak by ste niečo našli,tak hoďte sem link.dík 😉

nata_
21. jan 2012

@terina25 link sm dala, posielaju aj na svk, je to makky tyl....

blumka
21. jan 2012

@nata_ joj, ake krasne farby, len toto je uz drahsie ako ebay..nevidim tam postovne nikde

nata_
21. jan 2012

@blumka nahadzes do kosa a az potom si kliknes a vyberies krajinu...

blumka
21. jan 2012

@nata_ myslela som si...

ginepra
21. jan 2012

ahojte zienky super tema 🙂 ak budete objednavat niektora a len velke rolky - a mali by ste zaujem o spolupracu - rada sa pridam a pojdem na polovicu s vami. mam dve dievky tak urcite bude dost velka spotreba tylu 🙂 🙂 ale neviem objednavat zo zahranicia, este som sa k tomu nedokopala...

nelicefo
21. jan 2012

super téma kočky...určite ešte nakuknem. 🙂))

brumca
21. jan 2012

Tak pridavam aj nasu modelku v suknicke 🙂

brumca
21. jan 2012
metlonka
21. jan 2012

@brumca nadhera 😉 na babatkach su uplne uzasne 🙂 krasne dievacatko 😉

blumka
21. jan 2012

@brumca rozkosna je 😵 😵

ginepra
21. jan 2012

ahojte, skusali ste uz niektora aj z tej organzy?

brumca
21. jan 2012

@ginepra ahoj 🙂 ja som robila z organzy suknicku...mozes kuknut, teraz som pridala fotky malej 🙂 😉

ginepra
21. jan 2012

@brumca ta fotka ma smrnc 🙂

k_a_j_k_a
21. jan 2012

@nata_ dakujem. Ako tak citam, tak kazdej Vam vyhadza ta dlzka inak. Asi budem musiet len vyskusat. Zatial planujem kupit tri farby po metri, potom uvidim- heh asi mi vyjde len jedna 🙂 i ked rada by som robila kratke tie suknicky, max. 30cm. Este som straaasne zvedava, ci u nas zozeniem farebny tyl 🙂

ginepra
21. jan 2012

@metlonka aha jasne, ze som si to hned nespojila do jednej osoby 🙂

kryska5
21. jan 2012

baby nekupovali ste niektorá sukničku odtiaľto, chcela by som vidieť na foto ako vyzerá, dík
http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Kids-Girls-Dance...