Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
no idem uz spat, majte sa tu baby....mne sa inak vcera celu noc snivalo o suknickach. 😅
ja som tiez dnes objednávala tyl, strasne sa mi tutu zapácili, tak dúfam, ze sa podaria 🙂
@anjelicek26 a prosim ta, tych 22 to je aj s postovnym ? ☹ Alebo koľlko je vlastne to postovne - priblizne . Leno je to vazne malo. To asi vazne aby si kazdy sam objednal - zrejme nehrozi take nieco aby sme viacere spolu. Asi sa mi skor oplati urobit si ten paypal alebo moneybookers a ucet na ebay a naucit sa snim pracovat, vsak ? 🙂
ahojte kočky.pridávam sa k vám do ,,klubu,,prečítala som si túto tému a tiež som neodolala a hneď v noci som objednávala tyl.zobrala som aj organzu,aby som mohla porovnať rozdiel.potom hodím nejaké foto,keď niečo stvorím a keď mi príde materiál.dúfam,že budem mať na to čas,hoci aj v noci 🙂 tie sukienky sú krásne,len škoda,že ten tyl je dosť ,,nedostupný,, materiál tu na svk.lebo nič pekné som nenašla,len na stoklase.možno v obchode by aj niečo bolo,ale nemám sa ako dostať do obchodu pri dvoch deťoch,takže možem objednať len cez net.ak by ste niečo našli,tak hoďte sem link.dík 😉
ahojte zienky super tema 🙂 ak budete objednavat niektora a len velke rolky - a mali by ste zaujem o spolupracu - rada sa pridam a pojdem na polovicu s vami. mam dve dievky tak urcite bude dost velka spotreba tylu 🙂 🙂 ale neviem objednavat zo zahranicia, este som sa k tomu nedokopala...
super téma kočky...určite ešte nakuknem. 🙂))
ahojte, skusali ste uz niektora aj z tej organzy?
@nata_ dakujem. Ako tak citam, tak kazdej Vam vyhadza ta dlzka inak. Asi budem musiet len vyskusat. Zatial planujem kupit tri farby po metri, potom uvidim- heh asi mi vyjde len jedna 🙂 i ked rada by som robila kratke tie suknicky, max. 30cm. Este som straaasne zvedava, ci u nas zozeniem farebny tyl 🙂
baby nekupovali ste niektorá sukničku odtiaľto, chcela by som vidieť na foto ako vyzerá, dík
http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Kids-Girls-Dance...

@blumka waaaaau ...tak to je ina cena...to cez toho stoklasu? alebo cez ebay?