icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

miawalas
22. jan 2012

@anaxamon a odkiaľ ste objednávali ? Koľko tam vychádza poštovné ?

anaxamon
autor
22. jan 2012

@miawalas so svadobnepierko bodka sk a po prevode na ucet 1,5€ dobierka 3€ maju tam tie rolky

miawalas
22. jan 2012

@anaxamon ďakujem veľmi pekne 😅 . Všade, kde som pozerala mali strašne vysoké poštovné

anaxamon
autor
22. jan 2012

myslite ze bude nedostatok tylu o par dni na svk? lebo ho vsetok vykupime?? 😀 😀

anaxamon
autor
22. jan 2012

@miawalas este sa da na sashe bodka sk od pani margo-metraz ale ona nema rolky iba metraz a biely vyjde lacnejsie daco ale farebny velmi nie a postovne myslim 1,5-2,5€ podla gramaze

miawalas
22. jan 2012

@anaxamon díky, idem aj tam popozerať. Keď to takto ďalej pôjde, tak tyl bude zanedlho na SK podpultový tovar 😀 😀 😀

nella1
22. jan 2012

@metlonka original petitskirt cez ebay ta vyjde 12eur. postovne bolo zadara, este 2eura usetris podla toho co si pisala ze si dala za material...oplati sa to si urobyt ten paypal ucet..inac poznam jednu nemenovanu stranku na nete SK a tam predavaju tie petitskirt suknicky za nenormalne ceny...do 50eur...takze uz viem kde asi nakupuju..zeby ebay? 😀 😉

adiaca
22. jan 2012

Baby, vy ste neeeeeeeeeeskutocne sikovne. totalne ste ma inspirovali. Na april by som nieco malej usila - ideme na svadbu. Viem si ju predstavit v kraasnych tylovych satockach, mate nejaky tip ako ich usit, lebo ja zrovna krajcirka nie som 😀 😀 😀 😀 Mala bude mat v apr. rok a 4mes. Diiiiiiky

bezaz
22. jan 2012

baby, neviem, ci uz tu nie je tento link, ale suknicka z organzy, tiez velice easy 😉 http://www.mimibazar.sk/navod.php?id=1547
mna sa predavacka hned pytala, ze co idem sit, ked beriem tolko tylu 😀 😀 ale teda metraz je riadna palka 😝

bezaz
22. jan 2012

este som sa chcela opytat, kto ste sili suknicku z organzy, neparala sa? netreba to nejak obsivat?

nella1
22. jan 2012

@bezaz

https://www.youtube.com/watch?v=P0U9yZTStGw

myslim ze ked uvidis tento styl tutu tak co si dala link na tu suknicku, tak tu uz nebudes chciet podla mna toto bude vyzerat krajsie nadychanejsie.. 😉 easy hlavne hi 🙂

ginepra
22. jan 2012

@nella1 prosim ta, mozes hodit este link na original petitskirt cez ebay? mozno uz tu je, ale predsaaa dakujem 🙂

bezaz
22. jan 2012

@nella1 tu som robila 😉 len som viazala 2 pasy naraz a jeden ten tyl bol dost tvrdy {mala som 4farby}, tak mi vznikli take dost velke uzly, ale sak clovek sa uci 🙂 sice je otazka, ci este niekedy budem nejaku tutu robit, dcera sa tvari, ze co otravujem s takou suknou 🙄

ginepra
22. jan 2012

@nella1 diky, si poklad 🙂

eda28
22. jan 2012

Do dvoch hodin mi prisiel mail, ze balik odoslu, ked zaplatim a v prilohe mailu bola fakturka.

bezaz
22. jan 2012

@nella1 tie su krasne, dokonca free postage, len by ma zaujimalo, kolko trva dodanie, maju napisane, ze do konca januara vypredane

megi1989
22. jan 2012

http://www.ebay.com/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x25y...
poradite mi ? ako sa da objednat viacero farieb ? ja tam vidim len moznost buy it now . . . . nie je tam moznost vlozenia tovaru do kosika ☹

winona24
22. jan 2012

@megi1989 máš tam COLOR a vedľa sa dá vybrať....vyrolovať ponuka farieb.... SELECT....

eda28
22. jan 2012

@anaxamon Do dvoch hodin mi prisiel mail, ze balik odoslu, ked zaplatim a v prilohe mailu bola fakturka.

winona24
22. jan 2012
winona24
22. jan 2012
winona24
22. jan 2012

klik na tú šípku,vyroluje sa ponuka a už len vyberieš farbu 😉

megi1989
22. jan 2012

@winona24 dakujem 🙂 Len ja som si vybrala asi 4 farby a ked zadam prvu z nich, tak tam nemam moznost vlozenia do kosika. Len buy it now. Tak som to dala, ale neviem kde by som k tomu mohla pridat tie ostatne farby ☹

winona24
22. jan 2012

@megi1989 vyberať môžeš len z tej ponuky čo sa Ti vyroluje...len tie má v ponuke.... 😉

nata_
22. jan 2012

@megi1989
pri kazdej jednej rolke sme zaklikli buy it now, potom bola taka moznost dokupit iny tovar, alebo nieco v tom zmysle, klikli sme, hodilo nas to naspat, pricom hore uz svietila ta jedna rolka, znova sme vybrali, znova klikli buy it now, klikli opat dokupit, opat vybrali rolku, potom zaplatit a tam uz bolo vsetko krasne zosumarizovane a jedno postovne....jezis jak hotentot som to napisala, hadam si pochopila....

langkofel
22. jan 2012

@anjelicek26
anjelicek krasna suknicka, no ja som tiez zvedava na ten tyl z USA, mala so mnou pozerala fotky, aj ona pochvalila 😉 . Mne zostava len cakat na balik...(dufam ze pride, po mojej premiere na ebay
😝 )
Tu nehrozi zeby som dakde kupila co len metraz... 🙄 , nieto este tyl... Momentalne zhaname cerveny saten s ciernymi bodkami - na fasching 😝

anjelicek26
22. jan 2012

@langkofel - fuha to je uloha, vsade je len cierny s cervenymi, ale nie opacne 😝

nata_
22. jan 2012

@adiaca fakt chces sit saty? niekto tu ma foto nesitych z tylu, skus pohladat 😉

langkofel
22. jan 2012

@adiaca mojej malej spoluziacka, ma krasnu tylovu suknicku...hore je na gumicku, je to take daco ako upletova latka a na nej su postupne nasite 3 "poschodia" volanikov s tylu. Vyzera to velmi pekne. Na take daco sa tiez chystam, preto som objednala viac tylu...

@anjelicek26 hehe to urcila mala, ale mozno ak zozeniem opacnu, ani si nevsimne 😀 😀 😀