Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
myslite ze bude nedostatok tylu o par dni na svk? lebo ho vsetok vykupime?? 😀 😀
@metlonka original petitskirt cez ebay ta vyjde 12eur. postovne bolo zadara, este 2eura usetris podla toho co si pisala ze si dala za material...oplati sa to si urobyt ten paypal ucet..inac poznam jednu nemenovanu stranku na nete SK a tam predavaju tie petitskirt suknicky za nenormalne ceny...do 50eur...takze uz viem kde asi nakupuju..zeby ebay? 😀 😉
Baby, vy ste neeeeeeeeeeskutocne sikovne. totalne ste ma inspirovali. Na april by som nieco malej usila - ideme na svadbu. Viem si ju predstavit v kraasnych tylovych satockach, mate nejaky tip ako ich usit, lebo ja zrovna krajcirka nie som 😀 😀 😀 😀 Mala bude mat v apr. rok a 4mes. Diiiiiiky
baby, neviem, ci uz tu nie je tento link, ale suknicka z organzy, tiez velice easy 😉 http://www.mimibazar.sk/navod.php?id=1547
mna sa predavacka hned pytala, ze co idem sit, ked beriem tolko tylu 😀 😀 ale teda metraz je riadna palka 😝
este som sa chcela opytat, kto ste sili suknicku z organzy, neparala sa? netreba to nejak obsivat?
myslim ze ked uvidis tento styl tutu tak co si dala link na tu suknicku, tak tu uz nebudes chciet podla mna toto bude vyzerat krajsie nadychanejsie.. 😉 easy hlavne hi 🙂
Do dvoch hodin mi prisiel mail, ze balik odoslu, ked zaplatim a v prilohe mailu bola fakturka.
http://www.ebay.com/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x25y...
poradite mi ? ako sa da objednat viacero farieb ? ja tam vidim len moznost buy it now . . . . nie je tam moznost vlozenia tovaru do kosika ☹
klik na tú šípku,vyroluje sa ponuka a už len vyberieš farbu 😉
@megi1989
pri kazdej jednej rolke sme zaklikli buy it now, potom bola taka moznost dokupit iny tovar, alebo nieco v tom zmysle, klikli sme, hodilo nas to naspat, pricom hore uz svietila ta jedna rolka, znova sme vybrali, znova klikli buy it now, klikli opat dokupit, opat vybrali rolku, potom zaplatit a tam uz bolo vsetko krasne zosumarizovane a jedno postovne....jezis jak hotentot som to napisala, hadam si pochopila....
@anjelicek26
anjelicek krasna suknicka, no ja som tiez zvedava na ten tyl z USA, mala so mnou pozerala fotky, aj ona pochvalila 😉 . Mne zostava len cakat na balik...(dufam ze pride, po mojej premiere na ebay
😝 )
Tu nehrozi zeby som dakde kupila co len metraz... 🙄 , nieto este tyl... Momentalne zhaname cerveny saten s ciernymi bodkami - na fasching 😝
@langkofel - fuha to je uloha, vsade je len cierny s cervenymi, ale nie opacne 😝
@adiaca mojej malej spoluziacka, ma krasnu tylovu suknicku...hore je na gumicku, je to take daco ako upletova latka a na nej su postupne nasite 3 "poschodia" volanikov s tylu. Vyzera to velmi pekne. Na take daco sa tiez chystam, preto som objednala viac tylu...
@anjelicek26 hehe to urcila mala, ale mozno ak zozeniem opacnu, ani si nevsimne 😀 😀 😀

@anaxamon a odkiaľ ste objednávali ? Koľko tam vychádza poštovné ?