Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
aj ja zajtra objednam z ebay, uz som tam mala ucet,len som zabudla heslo tak som si opat vytvorila, lebo tieto nase ceny to je nieco strasneee. inak dnes v textile som sa pytala a chcu 2,50 - 2,70 eur za meter a to tie ceny menia podla farby no nehorazne 😠
@nata vdaka v pondelok bezim do obchodu a ide sa na to aste mi porad ake dlhe maju byt tie pasi pre 6 dievca tak do vysky kolien vdaka
@skaredekacatko s tymi mierami ja vam zial neporadim, skuste popytat mamky, ktore uz maju hotove, kolko potrebovali..
Oka
@svetlankat 1,50 eur, lebo som platila bankovym prevodom, tak je to najlacnejsie, ale da sa aj na dobierku tusim to bolo do 3 eur.
cafte fesandy, tak vas sledujem uz od zaciatku, vdaka za inspiraciu, pridavam foto nasej herecky, po ranu nema dobru naladu, suknicka este nie je zarovnana.. inak tie, co strihate ten tyl, mate moj obdiv, ja mam podlozku a rezak a teda trvalo mi to dost dlho, kym som tych 60 pasov narezala, rezala som po 2 naraz 😅 😉
Baby, ja som trosku kukala po ebay a nasla som toto:
http://www.ebay.co.uk/itm/Girl-Pink-Black-Ruffl...
Ako som uz pisala, paci sa mi ta suknicka, co tu dala link @anjelicek26:
http://www.ebay.co.uk/itm/280772334660?ssPageNa...
Uf, a teraz k tej suknicke (paci sa mi ta slaboruzova s tym bledofialovym okrajomm) chcem najst vrch a neviem, ktory by sa k tej farbe hodil. Ruzova, ci biela? Poradte 😉
inak ked sa stazujete na galanterku, u nas mali na vyber asi 8 ci 9 farieb a ja hamizna som zobrala tyl s trblietkami, viete si predstavit, ako to teraz u nas doma vyzera 😝 a plus tie ceny za metraz, peklo.. to sa fakt oplati radsej pockat a objednat si z netu.. tie rolky s 15cm tylom su super napad, clovek nemusi tolko rezat 🙂
@anjelicek26 krasna babulka aj suknicka 😵 aj pre nu si robila so 60cm pasov, ci dlhsich?
@bezaz - ja som robila odhadom, aby jej to bolo po kolienka a potom som strihala, ja mam ten 15cm siroky tyl na rolke, som si odstrihala po dlzke a este prepolila na 7,5cm pasiky... vypletala som dve vrstvy nad seba... Ale bude to tak tych 55-60cm ten jeden pasik
@anjelicek26 krasna suknicka aj modelka 😉
baby, otazka, ked vam dievcata v tych suknickach behaju a kade tade sadaju aj im sa tie tylove pasiky krcia? lebo moje baby su v tych sukniach od rana do vecera a skoro stale ich maju pokrkvane...sem tam im to "ucesem" ale ma zaujima ci ten americky tyl je mozno menej krcivy alebo sa bude tak isto "huzvat" 😉
@blumka - nie aj mne sa to huzva. Planujem to naskrobit. Ak zozeniem skrob 😀
Inak dalsie 4 farby co som objednala, sibe mi 20 libier som za to dala, nie ze by si slusne pockam na tie z usa, ja budem objednavat za 4-6 libier 🤐 Neva neodolam, strane ma to bavi... Saska si objednala cerveno striebornu a zlato bielu (ja som objednala ivory, to je taka kremova), no ci to bude vyzerat dokopi netusim, ale vsak vyskusame, je to pre nu, tak nech si vyberie... tieto farby teda...
@anjelicek26 vdaka 😉
ono ked sa to nahuzve tak to vyzera ako pstrosie perie 😀

Babi poradte ako to strihate rovno niejaky trik mne to vobec neslo prva pokusna nic moc ale mala som aj malo latky