icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

majulienka27
23. jan 2012

ahojte, krásne sukničky tu za tých pár dni povznikalo, mňa to tiež chytilo a aj som jednu mojej princezničke spravila, síce z organzi, alebo tú som mala doma a je veru krásna, ale som sklamaná z mojej malej parádnice lebo ona ju nechce nosiť, má jednu svoju obľúbenú a o inej nechce ani počuť a tak som sa tešila, lebo som jej na narodeninovú oslavu chcela spraviť nejakú krásnu a teraz neviem či sa mám alebo nemám do nej pustiť,ale nevadí aspoň som si vyskúšala 😉

arimzv
23. jan 2012

@stvura
ja som kupovala z obidvoch farieb po 1 m. sirka 140 cm. cena za 1 m - 3,25 €. nastrihala som to na 4x1x0,7 m.

langkofel
23. jan 2012

@neka waw tak ty si hviezda, to je krasne 😵 😵 😵 😵 😵 ak sa mozem spytat, s coho je hackovany ten top hore? Velmi krasne 😵

langkofel
23. jan 2012

@anjelicek26
tak mne sa o suknickach aj snivalo, vcera som rozmyslala, ako urobit ten pasik hore, chcela by som nieco podobne ako si robila ty, len sa chcem spytat, ako si spojila tu gumicku s tym hackovanym pasikom? Myslim zosila si to? alebo zhackovala? Ak sa pytam blbo, prepac, len ja som sa aj hackovat naucila prednedavnom na You tube, tak su mi niektore veci este nie celkom jasne 😉

anjelicek26
23. jan 2012

@langkofel - no mne sa aj z hlavy parilo, kym som to vymyslela hehe, ja mam ihlu na vlnu, taku tu siroku, tak som to normalne na drzovku prisila zozadu 😅 Normalne stehy xixi Len somd avala pozor aby som nepresla vpredu cez organzu, ale len cez tu gumu. A ja som sa tiez naucila hackovat z youtube 😅 😅 😅

anjelicek26
23. jan 2012

@neka - vauuuu tak toto je uz ineeee, ze by aj ja take skusim 😕

langkofel
23. jan 2012

@anjelicek26 no ved ja ked som zbadala to od neka uz som aj v hlave planovala, ako zacnem hackovat kym mi pride ten tyl 😀 😀 😀

Tak skusim aj ja daco vymysliet 😀 , inac mna napadla taka hovadina, je taka guma s dierkami, vies niekedy to mavaju deti v rifliach, ked sa da regulovat pas..tak som tiez rozmyslala, ze to dako obhackujem 😉 , no som ja zvedava co stvorim, a ci vobec daco stvorim 😀

anjelicek26
23. jan 2012

@langkofel - jj ale ja by som na take hackovane saty dala ramienka, ab sa jej to neklzalo... a mas pravdu, asi dnes vytasim hacik a idem sa ucit sietkovany vzor, lebo taky zatial asi nedam, ja viem len muslickovy v tomto style, ten ma sice take dierocky, ale neni to take efektne... alebo popcorn stitch? Ale to by bolo asi divne... musim kuk na nete..

langkofel
23. jan 2012

@anjelicek26 ona tam ma tusim ramienka, take bordove ak sa nemylim 😉
hehe no ja som tiez frajerka, planujem, ale tiez som taky vzor este neskusala, ale ved ked clovek chce dokaze aj nemozne 😉 , mam to vyskusane 😎

anjelicek26
23. jan 2012

@langkofel - len to vyzera skor ako organza, nie? A sirsie pasiky... no uvidim, co z toho nakoniec vylezie, ale mam cerva v hlave riadneho 😅

langkofel
23. jan 2012

@anjelicek26 hej tiez si myslim ze je to organza 😕 , uz som jej aj snorila v albume - sorry @neka 😉 , zase jedna sikovna maminka 😉

nelys
23. jan 2012

@hilaris na mimibazar si skusala pozriet? mne tam pre moju malu kupila moja sestra a su nadherne aj farby rozne.....stoja trosku ale ked clovek chce kvalitu tak zaplati viac.....lebo tie vyrobene doma su uplne ine ako tieto co si ukazala ty.....🙂

hilaris
23. jan 2012

@nelys hladala som vsade. tuto konkretnu znacku zozeniem jedine v usa a mozno v australii :D ale kupila som na MMB jednu cervenu a jednu zelenu s doplnkami.. su prekrasne.. a skusim ich farebne nakombinovat kvetinkami, organzou... uvidim co sa podari... prinajhorsom to necham tak ako to je lebo su naozaj krasne. Keby ze som mala jedno dieta tak jej kupim aj taku drahsiu ale mam dve a obom chcem dopriat tak som kupila za 11e

neka
23. jan 2012

Ahojte, ano je to bordova organza a na vrchu este jeden rad z takej priesvitnej latky, nieco ako byvaju zavesy 🙂

neka
23. jan 2012

@langkofel ten topik je kupenyz MMb od Tani Turner, je to siroka celenka 🙂

neka
23. jan 2012

Kocky len pozor ta celenka sa roztiahne len tak do velkosti mozno do dvoch rokov. Aby to este dobre vyzeralo, ja som ju skusala na dcerke ( ma 6r. ) a jej uy bola veeelmi tesna na pase. Pre vacsie detickz treba vzmzsliet nieco ine... len este som neprisla na to co🙂

blumka
23. jan 2012

@neka tie tvoje saty nemaju chybu...ja uz asi 3 dni uvazujem ako spravim babam saty a ty si ma inspirovala..dakujem 😉

svetlankat
23. jan 2012

baby ako to chodi na stranke svadonepierko? treba cakat kym mi poslu fakturu, alebo mam hned vyplatit?

jerryjanka
23. jan 2012

babizne bosorky ste nákazlivé už aj ja mam objednane 3 tyly, čelenky, a asi 8 roliek organzy
😀 😀 😀

lunana
23. jan 2012

@jerryjanka A odkiaľ si objednávala?

jerryjanka
23. jan 2012

@lunana tyl z ameriky a organzu z lacnaorganza.sk alebo tak nejako vygooglila som čosi rolka vyšla na 2 eura

megi1989
23. jan 2012

Jaaaaaaaaaaj 6 roliek tylu objednanych 🙂 Som stastna ako blcha 😀

anaxamon
autor
23. jan 2012

@svetlankat treba pockat na fakturu, ja som sa tu na to pytala vcera🙂
budu tam mat teda riadny odbyt tylu tento tyzden🙂)))

terina25
23. jan 2012

@cka daj vedieť aj mne,či si dačo kúpila.len neviem ako sa tam dostanem do obchodu,lebo možem objednávať len cez net.osobne sa tam asi nedostanem 😒

terina25
23. jan 2012

mám otázku.našla som organzu rozmeru 16cm a dlžka 9,1m.koľko roliek mi z toho treba na výrobu 1 sukni ?jedna je málo nie?

petraas
23. jan 2012

ahojte baby, ste ma navnadili tak chcem vyskusat aj ja nejaku suknicku len by som potrebovala poradit. ake siroke strihate tie pase? a ked to potom sukujete ked skoncite cely rad tak zasa zacinate dalsi ale ako? nezavadia vam tamten prvy?

hilaris
23. jan 2012

@neka naozaj krasne saty. Aj ja som o nej kupila tieto hrube celenky s tym ze budu na telicko ale su fakt uzke. Dobre tak na miminko by som povedala. Ale suknicky od nej su prekrasne. Tie najlacnejsie za 11eur co ponuka. Neviem kolko stoji tyl a kolko ho treba ale myslim ze ked sa to spocita s tym casom co stravite vyrabanim sa celkom oplatia. Aj ked.. chapem, ze vyrobit si nieco krasne sama je k nezaplateniu :D ja som si stale nenasla cas na vyrobi nicoho a zoznam je uz riadne dlhy...

lenocka84
23. jan 2012

taaaak a uz aj moja prvotina je hotova 😉

terina25
23. jan 2012

a nemožte mi tu dať link na tú z MMB táňu turner čo ste spomínali?neviem ju nájsť.dík

terina25
23. jan 2012

@lenocka84 koľko metre si použila?a aké široké pásy si robila?ja som objednávala cez stoklasu.dala som vyplatiť cez účet.dúfam,že mi to príde rýchlo.dcérka má v nedeľu 3 roky a chcem jej urobiť na narodeniny,tak aby som to stihla.