icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

svetlankat
23. jan 2012

@nata_ dakujem tak uz nech dorazi tyl

nata_
23. jan 2012

@winona24 hiii....le by mi tu uz bolo luto postrihat rifle...:(..alebo by museli byt zo sekaca...vtedy by som strihala, rezala a prisivala ajaaaaj! 😀

langkofel
23. jan 2012

@nata_ no mne napr. mala nechcela tie na traky nosit, mala take kratke a taka v nich bola sladka...myslim ze taku sukienku by nosila 😉

nata_
23. jan 2012

tu je videonavod na maslicky...niekde na fotkach su na celenke, niekde na ciapockach

https://www.youtube.com/watch?v=YUlvZ7xx6uE
terina25
23. jan 2012

perfektné...ak bude mať niekto návod ako toto urobiť,tak budem vďačná.

http://cgi.ebay.co.uk/Animal-Print-Multi-List-P...

ela19
23. jan 2012

@anaxamon
@megi1989
@anjelicek26
@julianka777
@cikyta
@brumca
@nata_
Babýýý, ja som po 2 hodinach práve docitala celu diskusiu, takze vam chcem povedat, ze ste strasne sikovne a inspirovali ste aj mna, my mame zatial len jednu TUTU ruzovu, ale mám rada, ked mozem vytvorit nieco sama, myslim, ze objednám z e-bay, musim si este rozmysliet ake farby lebo je tolko mozností 🙂 🙂 🙂

langkofel
24. jan 2012

@terina25 no ja ako laik, by som povedala, ze to je riadne na casti suknicka strihana do zvona, zosite tie casti a na spodu tylovy alebo skor z organzy volanik. Toto uz chce asi ake take skusenosti zo sitim 😉

hajanka
24. jan 2012

@terina25 tie pettirskirts su nadherne, tzv. spodnicky a robia sa narozdiel od tutu z jemnuckeho sifonu
http://www.makeit-loveit.com/2010/07/full-and-f...

teress
24. jan 2012

no...tak dokončila prvu tutu pre našu 6m kočku, bohužial(či vdaka bohu) modelka buva🙂nezohnala som tyt ☹ , len organzu takže sa to paradne ruská...ale tak pvotina 😉

dosa
24. jan 2012

@terina25 - my mame taku suknicku doma a je to velmi jednoduche, pokial vies sit a mas doma stroj.... ale za tie peniaze, co ich maju na e-bay sa oplatia aj kupit... na slovenskych e-shopoch som ich videla aj za 60 € 😲 😲 😲

anjelicek26
24. jan 2012

@hajanka - fuha ale to je uz vysoka skola sitia, na to sa nechytam, ja prave maturujem, ako by som Saske uhackovala vrch siat, aby som jej dorobila len spodok ako tutu a zatial som to nejako nevykoumala 😅

stelca
24. jan 2012

Ahojte maminky už dlhšie Vas tu obzeram aké ste šikovne,chcela by som to aj vyskušat pre naš malu.Chcem Vas poprosit tie ktoré ste z BA kde je tu dobra galanteria na kupu tylu,alebo nejaku stranku na iternete,ja som nasla ale to treba kupyt cely balik ☹ .Budem moc vdacna za info. 😵

eda28
24. jan 2012

@anaxamon uz mi prisiel ten tyl zo svadobneho pierka, v piatok ho poslali, takze je to v pohodke, sa tesim

dosa
24. jan 2012

@terina25 - tu je par obrazkov, ak sa tomu rozumies, tak pochopis 😉 su to tri pasy tylu (takeho jemneho), kazdy je nariaseny a vzdy ten co je hore je o 2 cm kratsi... a na konci kazdeho je zase nariaseny lem o sirke 2x4 cm - teda sa to vsetko pekne prekryva a krasne to ukaze oblecene - nemam doma dceru, tak som odfotila na synovi. no a hore je to prisite o ten pas satenu, alebo nejakej jemnej latky a stiahnute do sirsej gumy, cca 2 cm.

samozrejme, aj pre ostatne sikovnice, ktore si rozmeju so sijacim strojom

anjelicek26
24. jan 2012

Tak babuleeee prave dorazil tyl z USA a aj z anglicka, takze mam 9 roli tylu doma 😅

lucia.kl
24. jan 2012

@stelca v BA na mickiewiczovej je galantéria anjel - majú tyl v rôznych farbách aj trblietavé za 3,29€/m a šírka je 150cm
potom je galantéria ešte na dunajskej - koloria - majú aj stránku ale čo na nej je neviem, ani ceny neviem... a ešte v OD budúcnosť pri martinskom cintoríne - tex gal..

stelca
24. jan 2012

@lucia.kl moc dakujem, 😵 ja 😵 som niečo našla je to z čiech Praha maju ho za 49,00 čk.
http://www.flex-tex.cz/index.php?option=com_vir...

megi1989
24. jan 2012

@anjelicek26 jeeeej super, aj ja uz chcem . . . 🙂 Za kolko dni od objednania prisli z usa ? Ja som len vcera objednavala, tak som zvedava . . . Dufam ze cim skor 😀

megi1989
24. jan 2012

@dosa nadherne, a ani to nevyzera az tak zlozito 🙂 My mame doma sijaci stroj, ale zatial som na nom nesila..... Ale velmi porozmyslam, a mozno sa do toho pustim.
Tolko uzasnych napadov co ste tu baby podavali. Neviem co objednavat a robit skor 😀

anjelicek26
24. jan 2012

@megi1989 - 17.1. to posielali a dnes je tusim 22.?

katie0820
24. jan 2012

@mukiii007 presne tento mi dnes dorazil v bledomodrej farbe,tešímteším,dnes sa bude vyrábať 😀

nata_
24. jan 2012

@terina25 ahoj, tu mas navod, cast 1, vpravo si naklikas dalsie casti

https://www.youtube.com/watch?v=1NJ472wLVi0

aj ked si myslim, ako uz @dosa pisala, na ebay su lacne, neviem, ci by ta na svk material nevysiel viac, ako cela sukna na ebay aj s postovnym 😒 ...

nata_
24. jan 2012

@anjelicek26 dnes je 24. pre informaciu 😀

megi1989
24. jan 2012

@anjelicek26 super, pekne rychlo to teda prislo 🙂 Mne este nepisali ze by posielali, ale neva. í februara mame maskarny a na vtedy by som chcela volaco urobit, tak by som to dufam ze mala stihnut 🙂 Tak prijemne tvorenie 😉 🙂

nata_
24. jan 2012

delikatesa....moj vkus to nie je...mozno niekoho inspiruje na maskarny 😀

mukiii007
24. jan 2012

@katie0820 a je kvalitný?