Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@lenuliatko mám master card.inak moj kolega z práce má taký ,,stroj,,ktorý pripojí k PC ,zadá pin a rovno mu to odráta z karty-je to niečo ako čítačka kariet,neviem ako sa to volá.to som myslela,či netreba mať.
@terina25 nie, nemusíš to mať. Úplne ti stačí karta. Ak budeš platiť len ňou, pri každej platbe musíš zadávať všetky údaje, číslo karty, meno a expiráciu, ak si zriadiš paypal, tie údaje tam dáš len raz pri registrácii a každú platbu už len potvrdzuješ heslom, ktoré si pri zriaďovaní sama vyberieš, takže minimum roboty.
@lenuliatko no,práve som si to zriadila.tak asi vyskúšam. 🙂 dúfam,že už konečne aj niečo kúpim a že ma netrafí šľak z toho účtu 😀
@terina25 tak smelo do toho 😉
juuuj baby...tyl objednanýýýýýý ja sa už tak teším..... 😵 😵 😵
detailné videá ako spraviť tutu šaty
baby potrebujem poradit...chcem spravit 2 sukne na fotenie pre skoro1r a 6r.KOLKO TOHO TYLU BUDEM POTREBOVAT????????
@terina25 - vzadu je cislo karty, ale baby ti uz povedali, ako na to 🙂
@anjelicek26 si strasne sikovna 😵 😵
aj ja teraz skusam hackovat saty,vecer hodim foto ak ich dokoncim 😀 😀 😀
@anjelicek26 a samozrejme aby som nezabudla,ale uz ti to asi kazdy vravi,ale mas prenadhernu dcerku 😵 😵 😵 😵
baby ak sa smiem opytat kolko stoji ten tyl na ebay prosim?
@blumka @drake - jj ten vrch bol fakt rychlo, ja neviem 1,5 hodky mi to trvalo, tie velke oka su lahko, v riadku cca. 85 ociek a hackujes kazde druhe, tak to pribuda az az : Hore je popcorn stitch, v strede mesch stitch (
https://www.youtube.com/watch?v=otzWVkUlqHg) a dolu je normalny dlhy riadok dva razy, aby sa mi to dobre nadväzovalo. Inak mam normalne chut jej dnes spravit cele hackovane saty, lubi sa mi to 😅
Ja idem spravit ramienka, ked ulozim smrada, asi len riadok popcorn stitch ;)
@drake - jaj vidis toto som chcela, ten tyl z e-bay je tvrdsi,a ko ten co som mala, co je asi aj lepsie, nekrci sa tak nenormalne, ako ten, co som mala z anglicka. Ale neni zas tak tvrdy, ze by skriabal, takze fajn.
@anjelicek26 a cena z ebay?
@drake - netusim, ja som objednavala 5 roliek a to ma vyslo 18 dolarov? 15€? nejako tak vratane postovneho... Ale aj zalezi, ci beries neonove, ci pastelove, ci trblietave farby a tak...
@anjelicek26 no krasne saticky si urobila 😉 ,
ja uz mam pasik uhackovany, kvietok tiez a uz sa nemozem dockat tylu 😅
@anjelicek26 dnes chcem skusit aj tutu zo sifonu 😅 😅 😅
pozrela som na ebay a este mi postovne neupravili, mam este cakat?
@bombicka19 - ja som objednala 6 roliek - postovne ma byt 3,88 dolatrov a vyratali mi cca 12 dolarov postovne ale mala som to takl hned . . .
@bombicka19 - skus mu pisnut, mne to upravil do dvoch hodin.
Ja som dosila ramienka, myslim, ze to pekne vyzera nakoniec.
@anjelicek26 kráááááááááááásne, som zvedavá na foto na Saške, aj si nejak ten vrch tvarovala. alebo len rovno? mne dnes prišla organza, huraaaaaaaa, ešte niekde kúpiť gumu a idem na to
@anjelicek26, teraz som sa pozrela hore, že už máš fotku na Saške, no blbá 😀
@ellysa - hehe este ju raz odfotim s ramienkami, dufam, ze nie su pridlhe, inak to budem musiet posunut. Hore je to len rovno, ale kedze je tam popcorn, tak to tak mierne zvlni.
@bombicka19 ja som včera objednávala z ebay a tiež ešte nie je upravené poštovné, tak som napísala predávajúcemu a čakám... Možno potom upraví všade automaticky.
@lenuliatko Aj ja som objednavala a tiez som pisala predajcovi ohladne postovneho. Inak skoro vsetky pekne farby su vypredane.

@terina25 a ešte detail, nezadávaš pri platbe žiadne číslo účtu, nič, to si samo stiahne presne toľko peňazí, koľko treba 🙂