icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

ela19
25. jan 2012

ja som sa rozhodla ze okrem klasickej suknicky vyskusam spravit aj toto 🙂

lenuliatko
25. jan 2012

@anjelicek26 no, si šikulka, krásne 🙂 Zrejme si to vyskúšam tiež. Háčkujem asi dva mesiace, tiež ma to naučil youtube, ale vidím, že sa mám stále veeeeľa čo učiť. Chcem sa spýtať, začala si háčkovať tých 85 retiazkových očiek a potom do toho popcorn a následne mesch stich? Mesch stich som pochopila, vynecháš každé druhé očko a miesto toho jedno retiazkové, že? A ten popcorn? Medzi dva "popcorny" si háčkovala jeden dlhý stĺpik, alebo viac? (na videu sa mi uzdalo, že len jeden... ) Najprv si to budem musieť vyskúšať. A akým veľkým háčikom si háčkovala a akou hrubou vlnou, resp. priadzou? A ak by si mala návod na najakú peknú veľkú kvetinku a podelila by si sa o ňu, budem rada. Ja čerpám zatiaľ len z mimibazáru a mám uháčkovaných asi 10 čiapok a asi toľko kvetiniek, inak, mám návod na úžasne jednoduchého a pekného motýlika, lienku...

lenuliatko
25. jan 2012

@ela19 tak ja čo som objednávala, tak boli a myslím, že väčšina bola dostupná. No, bodaj by sa poštovné rýchlo upravilo, lebo máme "prestoje" 😀

lenuliatko
25. jan 2012

@ela19 aj ja plánuje urobiť tutu na rifle a tiež na háčkovaný pás. Ten už mám, len tyl nie je...

jerryjanka
25. jan 2012

tiež čakam na tyl a organzu
robil tu niekto tutu z organzy už?
kolko tam treba - určite viac ako tylu ale kolko asi
rolka ma 9 metrov budu take 3 rolky stačiť? široka je 16 cm

cka
25. jan 2012

@terina25 ahoj, ty si z KE? uz si objednala tyl z ebay?

jezkomanka
25. jan 2012

Moja prva 🙂

katie0820
25. jan 2012

Hotovo,len škoda,že moja dcérka je malá čertica a akosi sa v naj nespráva ako princezná,všade sa povalovala liezla kam sa dalo a nakoniec mi povedala,že to neni pre ňu 😠 a ja som sa s ňou narobila ☹

cikyta
25. jan 2012

@jerryjanka Na tvoju bambulku to bude určite stačiť 🙂 Ja som robila z organzy. 🙂

lenkao
25. jan 2012

Ahojte, tak konecne sa mi podarilo dorobit dalsiu suknicku. Som s detmi chora tak mi to dlho trvalo. Musim este docitat co ste tu popisali. Ozaj, nestazuju sa deticky ze ich to picha? Domca ju musi mat len na leginy.

zuzmag
25. jan 2012

Ahojte chcem sa s vami poradiť budemi stačiť 9m organzy na tutu sukničku pre moju 5 ročnu dcerku? Ake široke pasy ste strihali....možno ste to tu už písali ale priznám sa nemam času to všetko čítať.....

cikyta
25. jan 2012

@lenkao Tak moja ju nechce už ani na legíny ... 😢 😒

terina25
25. jan 2012

@cka ahoj.som z Ke.ešte som nič neobjednala z ebay.rozhodla som sa,že počkám,kým mi dojde od stoklasu.a potom uvidím,či sa to mojej dcére bude páčiť a či to vobec bude nosiť.lebo od stoklasu som objednala 3 rolky a keď mi to nebude chcieť nosiť,tak neviem,čo s tým všetkým potom urobím. 😒

lenkao
25. jan 2012

@cikyta Tak Domce sa pacia ale musi mat bavlnene leginy. Pancuchove nestacili. 😖 Nechce to kvoli tomu pichaniu?

cikyta
25. jan 2012

@lenkao Ja neviem... ☹ Ona má rada sukienky. Rôzne... No táto tutu je 0 bodov... ☹ Má ju chvílku a vyzlieka ju. Pýtala som sa jej prečo ju nechce ? Či sa jej nepáči, či ju pichá ? A ona že:
- Páči sa mi, ale nechcem ju.
....a koniec našej debaty... 😖

jerryjanka
25. jan 2012

@cikyta ja som kukala prave tu tvoju - no ja ju chcem taku - ako to povedať - hustu? neviem to vysvetliť proste taku fakt baletkovsku - som náročná 😀 no ale nakazili ste ma fest musím povedať
7 roliek organzy 12 čeleniek, 10 kvetov a asi 12 roliek tylu mi príde 😒 😅 😀

cikyta
25. jan 2012

@jerryjanka Organzy su rozne. Na stromčeku sme mali tak tvrdu ako doska a na sukienku som mala taku divnu...mäkku.

lenkao
25. jan 2012

@cikyta asi ju proste neoslovila. Ja som zvedava ci to Domca bude chcet nosit.
@jerryjanka Tiez chcem objednat este celenky a kvietky ale nie az tolko 😀

cikyta
25. jan 2012

@jerryjanka Myslím, že ak budeš mať tvrdu organzu a tenké pásy (možno 5 cm) tak sa ti bude dať spraviť pekne nahusto, poprípade namotávaj po 2 pruhy a môže byť tak bohatá 🙂 Treba len poskúšať. 😉

lucula73
25. jan 2012

ahojte kočky,
závidím vám,že máte dievčatká a možte ich takto parádiť 🙂 ,ja síce jednu dievku mám,ale keď som jej ukázala túto sukničku,tak že nič pre ňu 🙂 ,takže ak si nerozmyslí,tutu nebude ani u nás
ale chcem sa spýtať,nie sú tie sukničky pri hraní trochu enpraktické?keď vidím na niektorých fotočkách,aké sú veľmi bohaté a nariasené 😕
ale chválim všetky šikulky,čo to dokážu 🙂

anjelicek26
25. jan 2012

Tak posledne fotky s tymto tutu, takto to vyzera na malej s ramienkami 🙂

jerryjanka
25. jan 2012

@cikyta takže organzu čo ma 16 cm - aspon na tretiny ešte prestrihnuť asi že?
a na tie čelenky to budem robiť tam su dierky asi v 5 poschodiach tak to budem vrstviť - no uvidim - ja som dosť lava na take veci hehe
nehovoriac že mam doma skôr chlapčeka než jemne dievčatko 😀 si vyždy na sisu spomeniem ked tu drndu furt musim napominať čo furt čosi vymyšla, neobsedí ani minutu

ela19
25. jan 2012

@bombicka19
@megi1989 baby aj ja som dnes objednavala a najprv som mala postovne vyse 7 dolarov za 4 rolky a ked som mu napisala, tak mi to este zvysil na 8,71 US chápete a 4 rolky stoja 7,70 US. Spolu je to teda 16,41 US.
Na eura 11,30. Takze 1 rolka vysla 2,80 eur, ani to nieje zlé 🙂
Takze podla mna mu uz doslo, ze nejake mamicky zo Slovenska si hromadne objednávaju tyl na tutu 😀 😀 😀
co uz, pravidla pisu, ze ty ked si uz objednas, nemozes zrusit ale musis zaplatit. Ale nikde nepisu, ze oni si nemozu len tak menit postovné...

@lenuliatko na rifle je to tiez super 🙂 z farieb som chcela bledoruzovu a tiez fuchsia a bielu
ale tieto mal vypredane 😖 musim objednat odinakial

@lucula73 myslim, ze je jedno ak by sa suknicka znicila, aspon mne by bolo, pokial sa malá chvilu zahrá, naposledy vybrala zo suflika celenky, ktore má tiez z usa a z kazdej poodtrhala mašlu alebo kvietok, skoro ma porazilo, teraz to musim asi našit, taká skoda 😅 Mozno by si to tvoja malá rozmyslela, keby si jej taku rovno urobila a videla by ju na sebe, ci ?

cikyta
25. jan 2012

@jerryjanka ano,minimálne na tretiny 😉

jerryjanka
25. jan 2012

@cikyta dakujem za radu - no uvidime kedy sa urači strane lacnaorganza poslať balik zatial mlčia

cka
25. jan 2012

@terina25 ahoj. Ak by si objednavala z ebay, spojim sa s tebou 🙂) ak mozem. Ja som bola v utorok v meste, ale nestihla osm toho Anjela kuknut, bo mam doma 4mesacnu dcerku, tak som utekala vsade, kde som nutne potrebovala medzi kojenim. Takze nebolo casu. Dalsi utorok budem mat znova moznov vyjazd bez deciek, tak mozno stihnem. 🙂)

lucula73
25. jan 2012

@ela19 nemyslela som v tom zmysle že zničiť,to chápem,že sa može stať,ale skor že je taká našuchorená,široká,moje deti sa furt valajú po zemi a toto sa mi zdá na doma také nepraktické,..ale to som sa len opýtala,vravím,že mám malého chalana a veľkú babu 😀

drake
25. jan 2012

skusam nieco taketo,ale este to nemam dokoncene 😅 😅 😅

ela19
25. jan 2012

@lucula73 jasne ja chápem 🙂 🙂 🙂

bombicka19
25. jan 2012

@ela19 no ja mam objednanych 6 roliek a postovne tam mam 23 eur, to sa mi zda dost! 😒