Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@nata_ vdaka ! 🙂 no ze zdvihol cenu? mne sa to hned nezdalo, no nieje to od neho pekne, ale potom je tam este jeden predajca ale ten mne nauctovat dost vyssie postovne, ale kedze su loen dvaja, mozu si s nami robit co chcu 😕
@janka196 pekný kompletik si vytvorila 🙂 ten glitrovy tyl nebude to z neho padat? myslim ci tam niesu take pozlatka, ja som povodne tiez chcela, ze namiesto tych obycajnych co nemal farby ake som chcela, ze vezmem leskle, ale bala som sa, ze ake to bude, tak by ma porazilo, keby v tom boli nejake drobne trblietky co z toho padaju 😅
@nata_ - tak z uk je jedna rolka 3,50-6 libier plus postovne 3,75, to sa podla mna - neoplati.
@bay - uplna nadhera 😵
http://www.ebay.de/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x25yd...
aha este toto som nasla, idme to postudovat 😉
@janka196 ja od tial beriem vatelín a víde ma o 2,50€ lacnejšie ako v obchode, a keď beriem také množstvo aké beriem, tak ma to stále víde lacnejšie... asi je to tam indivindy... ale aj od galantéria záleží, my tu máme jednu, kde je všetko 3x drahšie... som sa zhrozila nedávno, že vatelín 17€/m..
tak uz aj mne upravil postovne, super uz je to objednane tak sa tesim kedy to pride....dovtedy si uhackojem nejake tie pasy, aby som sa nenudila a samozrejme ze to chcem nasit aj na nejake tricenko alebo suknu! tesiiiim sa! 😀
tak čítam pozerám a tiež začínam uvažovať, že niečo urobím. Ja to skôr ale teraz ku karnevalovej sezóne by som chcela urobiť. Len chcem nejaké rady. Pozerala som album od @nata_ krásne. Ako dosiahnem čo najväčšiu hustotu a objem? Niečo som zahliadla, že nastrihaný pás preložiť na polovicu ešte? NIektorá tu písala, že gumička sa moc natiahla, stalo sa to vám ostatným tiež?
tak už som sa dočítala, že čím širšie pásy tým nadýchanejšia sukňa. Skúšali ste robiť sukničku nie uzlíkami ale šiť a navliekať gumu?
@ela19 u nás v meste majú taký tyl a myslím si, že to bude rovnaké, teda tie trblietky budú opadávať. mala som to v rukách, stačilo to otrieť,alebo potriasť a bolo to všade... Ale ten tyl bol prekrásny. Aj tak som neodolala a jednu takú rolku som objednala z ebay aj ja 😅
chcela som jej to dať až v nedeľu na narodeniny,ale robila som ju pri nej,tak ju už dostala hneď.a mala veľký úspech.ani dole ju nechcela dať.tak dúfam,že jej to vydrží.v nedeľu jej to oblečiem na oslavu.

ahojte. pridávam moju prvú tutu, ale ešte budú musieť baby do nej dorásť 🙂 uvidíme, teraz už spia, zajtra vyskúšam 🙂