icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lucia.kl
26. jan 2012

ahojte. pridávam moju prvú tutu, ale ešte budú musieť baby do nej dorásť 🙂 uvidíme, teraz už spia, zajtra vyskúšam 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
nata_
26. jan 2012

@ela19 no ty to mas krasne naplanovane 😉 ..dnes som pozerala, ze predajnca na ebay zdvihol postovne o dolar a daco..hmm..obchodnik jeden!!..a najkrajsie su vypredane samozrejme!!...potom chcem vidiet tu na traky 😉 to bude pecka! 😉 😉

megi1989
26. jan 2012

@janka196 🙂 zvladla si to na 1* 🙂 Fakt vydarene 🙂 Uz aby aj mne prisiel tyl z USA a pustim sa do toho aj ja 🙂

janka196
26. jan 2012

@megi1989 vdaka, ja objednam zajtra ale presne ako pise nata tak najkrajsie farby su uz vypredane. ale ten glitter je krasny ten si vezmem urcite aspon 2 rolky 🙂

@nata_ fakt uz zdvihol ceny sakra 😖 , ale aj tak sa to oplati si myslim 🙂

ela19
26. jan 2012

@nata_ vdaka ! 🙂 no ze zdvihol cenu? mne sa to hned nezdalo, no nieje to od neho pekne, ale potom je tam este jeden predajca ale ten mne nauctovat dost vyssie postovne, ale kedze su loen dvaja, mozu si s nami robit co chcu 😕

@janka196 pekný kompletik si vytvorila 🙂 ten glitrovy tyl nebude to z neho padat? myslim ci tam niesu take pozlatka, ja som povodne tiez chcela, ze namiesto tych obycajnych co nemal farby ake som chcela, ze vezmem leskle, ale bala som sa, ze ake to bude, tak by ma porazilo, keby v tom boli nejake drobne trblietky co z toho padaju 😅

janka196
26. jan 2012

@ela19 dakujem 🙂 najkrajsia odmena radost ked mala vyskusala 🙂
vidis nad tym som nerozmyslala sakra . skusim mu zajtra napisat ze ako to je ten glitter robene

nata_
26. jan 2012

@ela19 no ved robi "biznis"...anjelicek objednavala z uk, treba este aj toho pozriet..myslim, ze postovne este aj dvihne..

bay
26. jan 2012

Moje dielko - satocky 😵

anjelicek26
26. jan 2012

@nata_ - tak z uk je jedna rolka 3,50-6 libier plus postovne 3,75, to sa podla mna - neoplati.

anjelicek26
26. jan 2012

@bay - uplna nadhera 😵

janka196
26. jan 2012

@lucia.kl ja som pozerala tu stranku ale neviem sa tam vysomarit za kolko je ta cena tych 6 eur ☹

lucia.kl
26. jan 2012

@janka196 tyl či organza - pri jednom je v názve tuším 285cm alebo také niečo...

janka196
26. jan 2012

@lucia.kl hej to som si vsimla a to krat meter ?? alebo ako. lebo ked hej tak fest draho vyjde tyl

nata_
26. jan 2012

tutu na detskej taske 😉

lucia.kl
26. jan 2012

@janka196 je to 275cm šírka... a tá cena je za meter dlžky, normálen v obchode stojí 3,29€ 140 šírka, takže to vychádza skoro rovnako - len ešte k tomu poštovné..

janka196
26. jan 2012

@lucia.kl no ved to ze este postovne, tak to sa vobec neoplati

langkofel
26. jan 2012

http://www.ebay.de/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x25yd...

aha este toto som nasla, idme to postudovat 😉

lucia.kl
26. jan 2012

@janka196 ja od tial beriem vatelín a víde ma o 2,50€ lacnejšie ako v obchode, a keď beriem také množstvo aké beriem, tak ma to stále víde lacnejšie... asi je to tam indivindy... ale aj od galantéria záleží, my tu máme jednu, kde je všetko 3x drahšie... som sa zhrozila nedávno, že vatelín 17€/m..

nata_
26. jan 2012

a kedze sa blizi Valentiiiiin 😉 jedna sukienka srdieckova

bettygirl
26. jan 2012

...tak, moja prvá tutu suknička hotová, idem objednávať materiál na druhú pre moju roztlieskavačku 🙂)

bombicka19
26. jan 2012

tak uz aj mne upravil postovne, super uz je to objednane tak sa tesim kedy to pride....dovtedy si uhackojem nejake tie pasy, aby som sa nenudila a samozrejme ze to chcem nasit aj na nejake tricenko alebo suknu! tesiiiim sa! 😀

basika
26. jan 2012

tak čítam pozerám a tiež začínam uvažovať, že niečo urobím. Ja to skôr ale teraz ku karnevalovej sezóne by som chcela urobiť. Len chcem nejaké rady. Pozerala som album od @nata_ krásne. Ako dosiahnem čo najväčšiu hustotu a objem? Niečo som zahliadla, že nastrihaný pás preložiť na polovicu ešte? NIektorá tu písala, že gumička sa moc natiahla, stalo sa to vám ostatným tiež?

megi1989
26. jan 2012

@basika , ano, mne sa pri prvej natiahla gumicka - ale preto, ze som tam moc pevne tie pasy viazala ☹ nesmie sa to tak moc utahovat. a hustotu ? podla mna staci davat co naaaajviac pasov 🙂

basika
26. jan 2012

tak už som sa dočítala, že čím širšie pásy tým nadýchanejšia sukňa. Skúšali ste robiť sukničku nie uzlíkami ale šiť a navliekať gumu?

lenuliatko
26. jan 2012

@ela19 u nás v meste majú taký tyl a myslím si, že to bude rovnaké, teda tie trblietky budú opadávať. mala som to v rukách, stačilo to otrieť,alebo potriasť a bolo to všade... Ale ten tyl bol prekrásny. Aj tak som neodolala a jednu takú rolku som objednala z ebay aj ja 😅

basika
26. jan 2012

@megi1989 no práve pre toto natiahnutie sa mi zdá lepšie šitie. Ja už teraz skôr uvažujem, že to budem šiť na stroji, narobím si takto pásov ak bude málo dokúpim až pokaiľ sa mi nebude páčiť hustota.

terina25
26. jan 2012

ahojte baby.moj ,,výtvor,,

terina25
26. jan 2012

a tu je moja modelka

terina25
26. jan 2012

chcela som jej to dať až v nedeľu na narodeniny,ale robila som ju pri nej,tak ju už dostala hneď.a mala veľký úspech.ani dole ju nechcela dať.tak dúfam,že jej to vydrží.v nedeľu jej to oblečiem na oslavu.