icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

jankaborka
26. jan 2012

@ela19 je to fakt kraaasne na tych rifliach ale ako sa to am pripevnuje?to sa asi tie nohavice odstrihnu ze ?a potom sa to ako tam pripevni???vdaka

terina25
26. jan 2012

@jankaborka podľa mňa sa to tam našije strojom.

ela19
27. jan 2012

@lenuliatko no vidis to? dobre ze hovoris 🙂 no ale som aj tak zvedava, ze co povies, ked ti pridu, potom daj vediet, ci to velmi pada, lebo na pohlad sa krasne lesknu a to je uplne nieco ine 🙂
@terina25 velmi sa ti podarila tutu, viazala si na stuhu, ze? a kolko pásikov si potrebovala cca?
@jankaborka ano prisije sa to strojom

megi1989
27. jan 2012

@basika aj ja uz uvazujema spolupraci so strojom, len sa snim zatial moc nekamaratim 😀 Este uvidime, uz nech mi pride tyl lebo uz neviem co mam robit - nudim sa 😀 Uz by som chcela urobit mojej malej kraaaaaaasne tutu 🙂

cajova_lienka
27. jan 2012

zienky neviem ci ste to tu uz niektora pisali - necitam vas pravidelne - chystam sa teraz len prvu tutu ako darcek na narodky kamoskinej malej - ale nasla som pekne organzy sirka 15cm navin 9m za 3€ na http://www.eshop-alinka.sk/ Tak sa pozrite ak niektora potrebujete. pekny dnik

langkofel
27. jan 2012

@cajova_lienka super link, dik, pozrite sikulky, maju tam krasne aj ine veci, metraz, rozne dekoracie, videla som tam take textilne ruzicky, rozne ozdobky... 😉

evelin116
27. jan 2012

ahojte dievcence nasla som super stranku na organzu a podla mna je ta cena fajn...http://www.evitabridal.sk/evitabridal/eshop/36-...

evelin116
Odpoveď bola odstránená
winona24
27. jan 2012

@evelin116 tá baba je aj tu na MK....evitkamalicka..... 😉

evelin116
27. jan 2012

@winona24 fakt to som nevedela

drake
27. jan 2012

nejdem odpisovat kazdej..........
BABY STRASNE KRASNE TUTU SUKNICKY SU VSETKY 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

ale sme sikovneeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kanelka
27. jan 2012

ďakujem za všetky inšpirácie, prečítala som celú tému a vytvorila som túto tutu zo starých riflí 😉

janka196
27. jan 2012

dobre ranko prajem 🙂 kocky mne sa uz od rana pari z kecky ake farby objednat 😅 ked vsetky su take krasne

kajka007
27. jan 2012

ahojte zienky 🙂 chcem sa podakovat anaxamon,ze zalozila tuto nekonciacu diskusiu.presla som vsetky clanky,vsetky suknicky co ste vytvorili su krasne 😉 nedalo mi a vcera som bola kupit aj ja tyl,farba bola jasna dcerka nosi ruzovu,predavacka sa ma hned spytala ci idem robit TUTU suknu 🙂 a tu je moj vytvor.dcerka ju este nevidela,ale urcite sa jej bude pacit.zelam vela peknych vytvorov....

janka196
27. jan 2012

@ela19 inak on tam ma glitter aj glimmer. podla popisu tie glimmer neobsahuju ziadne ciastocky takze ja to risknem aspon jednu rolku urcite 🙂

basika
27. jan 2012

@terina25 krásna koľko materiálu si spotrebovala? Aké široké pásiky si robila. Všetky písiky boli rovnakej dĺžky?

ela19
27. jan 2012

@janka196 dobre, tak to bude super, aspon povies a pripadne nabuduce by som aj ja vyskusala, lebo mne sa strasne paci ta leskla verzia 🙂

Mne dnes dosli tie riflicky na traky, co budem strihat, a uz len cakam na tyl, lenze to bude asi trvat tyzden kymto sem dorazi 🙂

janka196
27. jan 2012

@ela19 to s riflickami je uzasny napad. ja som za euro nasla ale fialkove nohavice tiez som ich uz kupila a urobim to nato 🙂 🙂

anjelicek26
27. jan 2012

Tak robota vcerajsej noci hehe 😅

jerryjanka
27. jan 2012

@anjelicek26 si strašne šikovná
a ta tvoja princezná je hotová modelka - daj ju do katalogu nejakeho. celá mamina do tváre 😵

majkamrugi
27. jan 2012

ahojte....jeminky, to su mile vecicky....baby, neviem sa dopatrat k navodu, nemozete mi niektora poslat? aspon mam darček pre krsniatko a mojej malej asi len tak pre moje potesenie by som spravila....🙂a este citam, ze niekde objednavate ten material, nemohli by ste mi aj to poslat? nestiham to vsetko citat dnes...velka vdaka 🙂

megi1989
27. jan 2012

@majkamrugi ja som robila podla

https://www.youtube.com/watch?v=W_eXryGRO3k

je to uplne jednoduche. ale odporucam precitat ( alebo aspon pozriet diskusiu ) je tu vela dobrych napadov na vylepsenie 😉

mery333
27. jan 2012

Ahojte, objavila som na slovenskom bazári dekoračný tyl s rozmerom 15 cm x 25m za cenu 3€. Myslíte, že je to dobrá cena? Za kolko ste ho kúpili Vy?

anjelicek26
27. jan 2012

@mery333 - isteze super cena, lacnejsie nezozenies.

mery333
27. jan 2012

@anjelicek26 chcela som sa Ťa spýtať, keď máš tyl so šírkou 15 cm, tak ho ešte striháš napoly?

anjelicek26
27. jan 2012

@mery333 - toto cervene tutu neni na pol rozstrihane, takze take siroke pasy, ale horsie sa tym vypleta.... inak striham na pol, kuk v albume, tie tri ine tutu su vzdy zo 7,5 cm sirokych pasov

majkamrugi
27. jan 2012

@megi1989 vdaka, tak budem vecer citat ...juj 🙂))))

mery333
27. jan 2012

@anjelicek26 aha, ďakujem ... ináč nááádherné sukničky na nááádhernej dcérke [🙂]

kamilecka
27. jan 2012

@anjelicek26 prosim ta ako si ten opasok pripevnila na tutu....da sa aj rozopinat? Uzasne to vyzera 🙂

Inak baby aku dlzku...teda od pasa dole davate na suknicku?

ursul
27. jan 2012

videla som video a tam nestrihala pasy ale cele to zatocila do rolky a uz strihala podla metra ztej rolky a pasy boli hotove