Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@jankaborka podľa mňa sa to tam našije strojom.
@lenuliatko no vidis to? dobre ze hovoris 🙂 no ale som aj tak zvedava, ze co povies, ked ti pridu, potom daj vediet, ci to velmi pada, lebo na pohlad sa krasne lesknu a to je uplne nieco ine 🙂
@terina25 velmi sa ti podarila tutu, viazala si na stuhu, ze? a kolko pásikov si potrebovala cca?
@jankaborka ano prisije sa to strojom
zienky neviem ci ste to tu uz niektora pisali - necitam vas pravidelne - chystam sa teraz len prvu tutu ako darcek na narodky kamoskinej malej - ale nasla som pekne organzy sirka 15cm navin 9m za 3€ na http://www.eshop-alinka.sk/ Tak sa pozrite ak niektora potrebujete. pekny dnik
@cajova_lienka super link, dik, pozrite sikulky, maju tam krasne aj ine veci, metraz, rozne dekoracie, videla som tam take textilne ruzicky, rozne ozdobky... 😉
ahojte dievcence nasla som super stranku na organzu a podla mna je ta cena fajn...http://www.evitabridal.sk/evitabridal/eshop/36-...
nejdem odpisovat kazdej..........
BABY STRASNE KRASNE TUTU SUKNICKY SU VSETKY 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ale sme sikovneeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dobre ranko prajem 🙂 kocky mne sa uz od rana pari z kecky ake farby objednat 😅 ked vsetky su take krasne
ahojte zienky 🙂 chcem sa podakovat anaxamon,ze zalozila tuto nekonciacu diskusiu.presla som vsetky clanky,vsetky suknicky co ste vytvorili su krasne 😉 nedalo mi a vcera som bola kupit aj ja tyl,farba bola jasna dcerka nosi ruzovu,predavacka sa ma hned spytala ci idem robit TUTU suknu 🙂 a tu je moj vytvor.dcerka ju este nevidela,ale urcite sa jej bude pacit.zelam vela peknych vytvorov....
@anjelicek26 si strašne šikovná
a ta tvoja princezná je hotová modelka - daj ju do katalogu nejakeho. celá mamina do tváre 😵
ahojte....jeminky, to su mile vecicky....baby, neviem sa dopatrat k navodu, nemozete mi niektora poslat? aspon mam darček pre krsniatko a mojej malej asi len tak pre moje potesenie by som spravila....🙂a este citam, ze niekde objednavate ten material, nemohli by ste mi aj to poslat? nestiham to vsetko citat dnes...velka vdaka 🙂
@majkamrugi ja som robila podla
https://www.youtube.com/watch?v=W_eXryGRO3kje to uplne jednoduche. ale odporucam precitat ( alebo aspon pozriet diskusiu ) je tu vela dobrych napadov na vylepsenie 😉
Ahojte, objavila som na slovenskom bazári dekoračný tyl s rozmerom 15 cm x 25m za cenu 3€. Myslíte, že je to dobrá cena? Za kolko ste ho kúpili Vy?
@mery333 - isteze super cena, lacnejsie nezozenies.
@anjelicek26 chcela som sa Ťa spýtať, keď máš tyl so šírkou 15 cm, tak ho ešte striháš napoly?
@mery333 - toto cervene tutu neni na pol rozstrihane, takze take siroke pasy, ale horsie sa tym vypleta.... inak striham na pol, kuk v albume, tie tri ine tutu su vzdy zo 7,5 cm sirokych pasov
@megi1989 vdaka, tak budem vecer citat ...juj 🙂))))
@anjelicek26 aha, ďakujem ... ináč nááádherné sukničky na nááádhernej dcérke [🙂]
@anjelicek26 prosim ta ako si ten opasok pripevnila na tutu....da sa aj rozopinat? Uzasne to vyzera 🙂
Inak baby aku dlzku...teda od pasa dole davate na suknicku?
videla som video a tam nestrihala pasy ale cele to zatocila do rolky a uz strihala podla metra ztej rolky a pasy boli hotove

@ela19 je to fakt kraaasne na tych rifliach ale ako sa to am pripevnuje?to sa asi tie nohavice odstrihnu ze ?a potom sa to ako tam pripevni???vdaka