Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@kamilecka - ano ano rozopinas normalne opasok 🙂 Prisila som ten pasik hackovany zozadu normalne ihlou na vlnu. A ja dlzku meriam cca. nad kolienko..
@janka196 zohnala si tiez na traky ?
@anjelicek26 tak tato cervena je svetova, este si spominala, ze ides robit taku bledu s ivory na to sa uz tiez tesim 🙂 ty uz si hotová tutu maker profesionalka, ides ako dračica 🙂 A ten opasok s motylikom bol v takej malej velkosti, alebo si ho musela skratit?
@ela19 - ten opasok bol posuvny, ja som si jej to obliekla, priratala tak centimeter (aby po to mohla dat tricko) a tu posuvnu cast zarovno prisila, aby sa to uz neposuvalo. Ale Saske sa lubi, ze sa to da otvarat a tak obliekat.
Na to zlate tutu mam zlaty pas, ale musim ho skratit kazdopadne, je to privelke... mam zlaty a ivory tyl, tesim sa na to... potom uz len spravim fialovo/striebornu a skoncila som, nemoze mat tolko tutu 😅
@cajova_lienka podľa mňa tá cena 3eurá za 9 m je veľa.
@terina25 @anjelicek26 tak ja idem tiez cez vikend skusit prvu (asi aj dve kedze mame dvojicky baby 😀 ) tutu suknicku vsetko mam uz doma, uz len par rad a odvahu 😝
Chcem sa vas spytat myslite ze je blbost aby som to davala aj na gumu aj na stuhu? Da sa to vobec?
Na gumu sa mi to zda jednoduhsie pri obliekani pre ne,ale zasa stuha je taka slavnostnejsia 🙂
Len sa bojim ze sa mi to bude spolu smykat ,je to asi blbost ze?!
A inac super tato diskusia je super a tie vase vytvory (myslim teraz vsetkych co ste sem nafotili) uplne krasa.
Tak mi drzte palce nech sa mi podaria a neskonci to vsetko v kosi 😅
@chruminka - ja som davala gumu do pasu, ale viazala som to na hackovane.
tak uz mame aj my prvu spravenu,mala sa veeeelmi tesi ale na vonku urcite nebude ani v lete nosit,iba na doma a chcem na fotenie,dakujem hlavne
@anjelicek26 za rady🙂
caute, par dni som vas necitala, ale dnes mi dosli rolky s tylom zo svadobne pierko.sk a bola tam aj ruzova, ktora mala byt vypredana, takze super🙂) pribalil mi ju tam zdarma lebo povodne sme boli dohodnuti ze ruzovu vymeni za bielu....tuto stranku urcite odporucam na nakup..na slovenske pomery celkom dobra cena za tyl a postovne je normalne a ten tyl je ten isty ako ma stoklasa lebo oni to od nich beru...
ahojte tutu sikovnice ...
vsetky vase vytvory su uzasne ... tiez by som sa do nejakej pustila, ale mam doma len organzu ... robili ste niektora tu nesitu, viazanu tutu z organzy? poradite mi, ako zafixovat okraje? asi jedine nad svieckou alebo obsit, ze? bude to pekne? mozno ste to tu uz riesili, ale necitala som uplne celu temu, tak sa vopred ospravedlnujem za opakovanie, ak to tu uz bolo a dakujem za radu 🙂
@terina25 neviem co som hladala na nete tak inde boli za 3,50 a v galanterke som nasla tesne pod 4€. skadial nakupujes ty?
baby ako odstranim z kosika na ebay rolky? please,...nevedela som s tym robit len som skusala a seller mi napisal ze ak nezaplatim tak moj account bude suspended 😖
@cajova_lienka ja som kupovala odtiaľto
http://www.stoklasa-sk.sk/tyl-dekoracny-sirka-2...
suma je vyššia,ale ty si písala,že je to len 9 m a toto je 23m.
@cajova_lienka a mne stačilo jedno balenie,strihala som to na polovicu tie pásy,po 50 cm dlžka.
@nella1 no zrusit sa to uz neda, predajca ta iba nahlasi ze si nezaplatila (aby mu vratili proviziu z predaja) a dostanes maly minusovy bodik o ktorom vedia len zamestnanci ebay. Nic sa neboj, ucet len tak neblokuju. Ja som predavala na Ebayi a hlavne na aukciach sa stavalo, ze si to ludia rozmysleli a nezaplatili. Zivot ide dalej 🙂
@terina25
@anjelicek26 prezradis kde si objednavala ten opasok s tym motylikom?
Hrabem sa na ebay ale nasla som len daco s kvietkami 😝
prosim 😉
@jezkomanka -- po dvoch nezaplatenych veciach - kupach ti bloknu konto. Nie, ze len tak. Ale dostanes predtym varovanie.
@anjelicek26 vdaka, uz sa ale 2 hodky hrabem na ebay, no vidiet ze som zaciatocnik 😉
este raz dakujem 🙂
@anjelicek26
@nella1 prepac. kolko roliek si dala do kosika? ja som to brala ako 1 nakup, vtedy by ta este neblokli, ale ako pise anjelicek ak si mala viac ako 2 tak ta pravdepodobne bloknu. Sprav si nove konto na manzelovo meno, inu email adresu, ak chces este nakupovat. Moj priatel robi v Paypali a on tiez blokuje konta,ale skor podvodnikom, co predavaju veci co nemaju 😀 my mame v dome 4 ebay konta v pohode 😉
@jezkomanka - ak je to nakup od 1 predajcu - berie sa to ako 1 problemik. Aj my mame kazdy vlastne e-bay konto, kupovat cez manzelovo konto - ved ten by zinfarktoval 😅
@anjelicek26 no pockajte, ale ak to mas len v kosiku, tak sa to da vyhodit, nie? len ak to kupis uz sa to neda zrusit...ak som dobre pochopila.
ahojte pridávam sa tiež som jednu vytvorila no trošku sa mi zdá "divná" uvidím ako bude malej...asi jej bude dobrá za tri roky 😅 ako dlhé by ste robili pre cca 2ročné? Dala som skoro 40cm a to je asi moc, nechcelo sa mi to strihať a skracovať.. 😝
@anjelicek26 - koľko si minula na tú červenú prosím ťa? vyzerá nádherne naozaj...a je to tyl jemný či ten tvrdší?
u nás predávajú 150cm široký tyl a toho som vzala 2m, pripadá mi to že mohlo byť aj viac.
krásne sukienky ste porobili 🙂

ja som dnes kukla how to make tutu dress - a tam je krasne ukazane ako sa robia šaty teda gumka hore na hrudničku a aj v páse - a nič nevidno fakt parada