icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

jerryjanka
27. jan 2012

ja som dnes kukla how to make tutu dress - a tam je krasne ukazane ako sa robia šaty teda gumka hore na hrudničku a aj v páse - a nič nevidno fakt parada

anjelicek26
27. jan 2012

@kamilecka - ano ano rozopinas normalne opasok 🙂 Prisila som ten pasik hackovany zozadu normalne ihlou na vlnu. A ja dlzku meriam cca. nad kolienko..

ela19
27. jan 2012

@janka196 zohnala si tiez na traky ?
@anjelicek26 tak tato cervena je svetova, este si spominala, ze ides robit taku bledu s ivory na to sa uz tiez tesim 🙂 ty uz si hotová tutu maker profesionalka, ides ako dračica 🙂 A ten opasok s motylikom bol v takej malej velkosti, alebo si ho musela skratit?

anjelicek26
27. jan 2012

@ela19 - ten opasok bol posuvny, ja som si jej to obliekla, priratala tak centimeter (aby po to mohla dat tricko) a tu posuvnu cast zarovno prisila, aby sa to uz neposuvalo. Ale Saske sa lubi, ze sa to da otvarat a tak obliekat.

Na to zlate tutu mam zlaty pas, ale musim ho skratit kazdopadne, je to privelke... mam zlaty a ivory tyl, tesim sa na to... potom uz len spravim fialovo/striebornu a skoncila som, nemoze mat tolko tutu 😅

terina25
27. jan 2012

@ela19 ďakujem 🙂 neviem koľko pásikov som dávala,ale spotrebovala som celý tyl 23m*22,5cm -prestrihávala som ho na polovicu tie pásiky a ešte som dávala aj biely tyl,ale len cca 10-15 pásikov.a dlžku pásikov som dávala 50 cm a biele 45 cm.

terina25
27. jan 2012

@ela19 a zabudla som,..áno viazala som na stuhu-bielu atlasovú.a mohla som ju dať dlhšiu 😖

terina25
27. jan 2012

@cajova_lienka podľa mňa tá cena 3eurá za 9 m je veľa.

chruminka
27. jan 2012

@terina25 @anjelicek26 tak ja idem tiez cez vikend skusit prvu (asi aj dve kedze mame dvojicky baby 😀 ) tutu suknicku vsetko mam uz doma, uz len par rad a odvahu 😝
Chcem sa vas spytat myslite ze je blbost aby som to davala aj na gumu aj na stuhu? Da sa to vobec?
Na gumu sa mi to zda jednoduhsie pri obliekani pre ne,ale zasa stuha je taka slavnostnejsia 🙂
Len sa bojim ze sa mi to bude spolu smykat ,je to asi blbost ze?!

A inac super tato diskusia je super a tie vase vytvory (myslim teraz vsetkych co ste sem nafotili) uplne krasa.
Tak mi drzte palce nech sa mi podaria a neskonci to vsetko v kosi 😅

terina25
27. jan 2012

@chruminka ja som dávala len na stuhu a dala som ju dosť krátku.teraz sa mi to blbo viaže.najbližšie budem robiť na gumku.aspoň porovnám.ale dávať na obe ma nenapadlo.vyskúšaj a potom nám aspoň povieš,či je to dobré alebo blbosť 😉

anjelicek26
27. jan 2012

@chruminka - ja som davala gumu do pasu, ale viazala som to na hackovane.

anjelicek26
27. jan 2012

Inak aha, co si Saska spravila k sukni zo zvyskou tylu 😅

jankaborka
27. jan 2012

tak uz mame aj my prvu spravenu,mala sa veeeelmi tesi ale na vonku urcite nebude ani v lete nosit,iba na doma a chcem na fotenie,dakujem hlavne
@anjelicek26 za rady🙂

nata_
27. jan 2012

ahojte baby, narychlo pre vsetky-kraasne suknicky ste porobili!! 🙂)
...take pikosky vam tu prilozim, hladala som povodne nieco ine a narazila som na toto kuk 🙂

ela19
27. jan 2012

@nata_ tak v amerike je tutu velmi oblubene 🙂
mrknite, co som nasla ja, normálne kompletné karnevalove kostymy sa daju vyrobit.
My budeme mat dlhe saty, co planujem urobit tiez na karneval, este musim kupit kridelka 🙂

anaxamon
autor
27. jan 2012

caute, par dni som vas necitala, ale dnes mi dosli rolky s tylom zo svadobne pierko.sk a bola tam aj ruzova, ktora mala byt vypredana, takze super🙂) pribalil mi ju tam zdarma lebo povodne sme boli dohodnuti ze ruzovu vymeni za bielu....tuto stranku urcite odporucam na nakup..na slovenske pomery celkom dobra cena za tyl a postovne je normalne a ten tyl je ten isty ako ma stoklasa lebo oni to od nich beru...

denisse
27. jan 2012

ahojte tutu sikovnice ...
vsetky vase vytvory su uzasne ... tiez by som sa do nejakej pustila, ale mam doma len organzu ... robili ste niektora tu nesitu, viazanu tutu z organzy? poradite mi, ako zafixovat okraje? asi jedine nad svieckou alebo obsit, ze? bude to pekne? mozno ste to tu uz riesili, ale necitala som uplne celu temu, tak sa vopred ospravedlnujem za opakovanie, ak to tu uz bolo a dakujem za radu 🙂

cajova_lienka
27. jan 2012

@terina25 neviem co som hladala na nete tak inde boli za 3,50 a v galanterke som nasla tesne pod 4€. skadial nakupujes ty?

nella1
27. jan 2012

baby ako odstranim z kosika na ebay rolky? please,...nevedela som s tym robit len som skusala a seller mi napisal ze ak nezaplatim tak moj account bude suspended 😖

kajka007
27. jan 2012

tutu maniacky 🙂 nasla som na mimibazare aj tutu pyzamko 😉

terina25
27. jan 2012

@cajova_lienka ja som kupovala odtiaľto

http://www.stoklasa-sk.sk/tyl-dekoracny-sirka-2...

suma je vyššia,ale ty si písala,že je to len 9 m a toto je 23m.

terina25
27. jan 2012

@cajova_lienka a mne stačilo jedno balenie,strihala som to na polovicu tie pásy,po 50 cm dlžka.

terina25
27. jan 2012

@nella1 tak to aj mňa zaujíma,že ako to odstrániť.daj potom vedieť

jezkomanka
27. jan 2012

@nella1 no zrusit sa to uz neda, predajca ta iba nahlasi ze si nezaplatila (aby mu vratili proviziu z predaja) a dostanes maly minusovy bodik o ktorom vedia len zamestnanci ebay. Nic sa neboj, ucet len tak neblokuju. Ja som predavala na Ebayi a hlavne na aukciach sa stavalo, ze si to ludia rozmysleli a nezaplatili. Zivot ide dalej 🙂
@terina25

langkofel
27. jan 2012

@anjelicek26 prezradis kde si objednavala ten opasok s tym motylikom?
Hrabem sa na ebay ale nasla som len daco s kvietkami 😝
prosim 😉

anjelicek26
27. jan 2012

@jezkomanka -- po dvoch nezaplatenych veciach - kupach ti bloknu konto. Nie, ze len tak. Ale dostanes predtym varovanie.

langkofel
27. jan 2012

@anjelicek26 vdaka, uz sa ale 2 hodky hrabem na ebay, no vidiet ze som zaciatocnik 😉
este raz dakujem 🙂

jezkomanka
27. jan 2012

@anjelicek26
@nella1 prepac. kolko roliek si dala do kosika? ja som to brala ako 1 nakup, vtedy by ta este neblokli, ale ako pise anjelicek ak si mala viac ako 2 tak ta pravdepodobne bloknu. Sprav si nove konto na manzelovo meno, inu email adresu, ak chces este nakupovat. Moj priatel robi v Paypali a on tiez blokuje konta,ale skor podvodnikom, co predavaju veci co nemaju 😀 my mame v dome 4 ebay konta v pohode 😉

anjelicek26
27. jan 2012

@jezkomanka - ak je to nakup od 1 predajcu - berie sa to ako 1 problemik. Aj my mame kazdy vlastne e-bay konto, kupovat cez manzelovo konto - ved ten by zinfarktoval 😅

langkofel
27. jan 2012

@anjelicek26 no pockajte, ale ak to mas len v kosiku, tak sa to da vyhodit, nie? len ak to kupis uz sa to neda zrusit...ak som dobre pochopila.

pralinkaaa
27. jan 2012

ahojte pridávam sa tiež som jednu vytvorila no trošku sa mi zdá "divná" uvidím ako bude malej...asi jej bude dobrá za tri roky 😅 ako dlhé by ste robili pre cca 2ročné? Dala som skoro 40cm a to je asi moc, nechcelo sa mi to strihať a skracovať.. 😝
@anjelicek26 - koľko si minula na tú červenú prosím ťa? vyzerá nádherne naozaj...a je to tyl jemný či ten tvrdší?
u nás predávajú 150cm široký tyl a toho som vzala 2m, pripadá mi to že mohlo byť aj viac.
krásne sukienky ste porobili 🙂