Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@langkofel - no ak ma nieco len v kosiku, tak je to na porovnanie - ale to predajca predsa nevidi - ergo nema dovod sa jej vyhrazat. Urcite aj nieco kupila.
Toto je ten americky tyl v tej cervenej, je trolinka tvrdsi, ako ten anglicky - ale je to lepsie - lebo sa az tak nekrci, teda takmer vobec sa nekrci pri tej dlzke. Je tam 6m2 tylu v tom... dve tie rolky.
@anjelicek26 aha tak som dobre pochopila, lebo ona (myslim ze to bola nella) sa pytala ako to vyhodi z kosika, preto mi to nebolo jasne... Alles OK 😉
@langkofel - ja sa zajtra idem pustit do tej zlatej tutu, bude sranda 😅 len ten druhy opasok nie je posuvny a je privelky, budem ho musiet rozstrihnut a presit, hadam to bude nejako vyzerat, nemam zlatu nit, no uvidim 😖
@jezkomanka no ja trubka som sa registrovala na ebay a hrala som sa skusala co ako to funguje takze v kosiku mam 4 rolky ktore sa mi nedaju deletovat 😒
@anjelicek26 Tak sitiu zdar 😀 , ja uz nemozem vyckat ten tyl 🙂 ...pasiky mam uz dva, pre istotu keby nesedel odtien 😀 , teraz som objednala 2 opasky, aj stuzku uz som kupila, dnes som sa hrabala v skrini ktore rifle roztriham...tyyyyyyyyyyyyyyyyl !!!! 😀
@anjelicek26 fuha tak to o dosť viacej 😅 ale vyzerá to super si šikovná. takže z jemnejšieho by sa mi to krčilo viacej ako z tvrdšieho? som práve myslela že kúpim radšej ten jemneší a bude to lepšie
@langkofel - jj rifle planujem aj ja, po zlatom/ivory tutu spravim este fialovo/strieborne a ostane mi neparova cervena rolka, tak to urcite nejako vymyslim 😀
@pralinkaaa - veeelmi sa to krci z toho jemneho. Proste si sadne a ma to z 50 na 20cm skrcene. Nehovorim, ze to vyzera zle, ale ono to potom totalne drzi ten tvar 😅 No proste. Tento americky neni tvrd, len je trochu tvrdsi, ako ten anglicky proste... je to hodne lepsie.
@langkofel tak to sme na tom rovnako.aj ja som prihadzovala a ,,odhadzovala,,Je tam toho tak veľa,najradšej by som kúpila všetko 😀 😀 ale peňaženka brzdí...inak,už mi prišiel mail,že mi to poslali.nejako skoro nie?včera som platila v noci a už dnes to poslali?neviete ako dlho to ,,ide,,?a ako to príde normálne cez poštu?nie že mi budú volať na mobil a ja neviem ani ceknúť anglicky 😀
@terina25 - mne to islo 17-24.1. takze par dni... a posielaju hned po zaplateni, ide to do spracovania objednavky, to nebude nejaka mini firma... a jasne normalne postar to donesie, ak ti to neodchytia colaci, inak ti dojde len upovedomenie
@anjelicek26 dakujeeeeeeeeeeeem tak ani nejdem taký kupovať. moje myslenie bolo mylné aspoň sa nepopálim.
no super, nová mánia muž sa bude tešiť 🙂 ja som zvedavá či to malá bude chcieť nosiť, ak nie, skončila som 😅
@anjelicek26 a čo ak mi to odchytia colníci? 😕
@anjelicek26 ja teraz sijem tutu z troch farieb,ale zo sifonu a pouzivam tu neviditelnu nit a ta je super 😉
@terina25 - ale nic, len vydokladujes kupnu cenu, ale nastastie to predajca pisal na balik, tak by nemal byt problem. Mne inak dnes dorazili pettitskirt, mam ju odfotenu len v jednej, sli na letisko, hadam sa navlecie poobede aj do tych dalsich dvoch, pekne su...
baby prosím o radu. čo je lepšie tyl alebo organza? čo sa nemusí obšivať? a čo kolko stoji???? teda čo je lacnejšie?? dakujem velmi pekne. 😉
@anjelicek26 tak ta sa ti ozaj podarila je suprova 😵 😵 😵
@drake -tato je kupovanaaa 😅 😅 😅 Ale chcem to nastudovat a aj ja taku spichnut 😉
@pancake - netusim, kolko stoji organza, tak to ti neporovnam, ale organza sa para, tyl nie...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13072052&tab=1
baby ako spravím toto? 🙂 vedeli by ste poradiť niektorá? Na tutu sa chystám, len čakám na tyl, ale chcela by som malej niečo takéto na svadbu
@anjelicek26 vdaka. lebo nemám čas prečitať celu diskusiu ale rada by som si kupila materiál a vyskúšala. ešte raz velmi pekne dakujem 🙂
@pancake - no tie zakladne tipy su na prvych 5 stranach, skus to preluskat. Aj odkial objednavame tyl atp.
@anjelicek26 ideme objednávať z mimibazaru. 25metrov 3 eurá? počkaj pošlem link
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11483761&ta...
@anjelicek26 jaaaaaaaaaaj tak 😀 😀 😀 ale podla mna taku urbis hocikedy,nieje to az tak tazke akurat je to prplacka s nasivanim a riasenim
@anjelicek26 a uz ti prisli tie sukne čo si pisala na prvej strane uplne dole? lebo tie su užasné 😵 😵
@pancake - jj to vyzera super, len dekoracny byva prave ten tvrdy tyl, ale nie som si ista. jj dosli tie sukne z e-bay, co som objednavala, ani to tak dlho netrvalo, 10dni... ked dojde mala, tak ju odfotim, ak bude spolupracovat, lebo dojde pribuzenstvo a to bude mat ine veci na rozume 😅 Sli ich prave zobrat na letisko

@langkofel ja som mala tiež v košíku 2 veci od 2 roznych predajcov a nevedela som to zrušiť a teraz ani neviem ako sa mi to podarilo a už to tam nemám.dala som len remove ...