Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@zuzkanka117 no ttá tvoja hnedá suknička je nádherna. to si kupovala či robila??
@ludka140281 dáš mi prosím návod na tie šatičky zo strany 6 SA MI zdá. prosííííím. dakujem
@pancake to som kúpilatakto pred rokom, ja som prepadla tutu ešte vlani 🙂
@anjelicek26 a aj tá kupovaná je z tylu alebo je to niečo jemnejšie..šifón??...ja ju tiež chystám ušiť..ale najprv mám na pláne našitie tutu na rifľovú sukňu 🙂
@zklimekova - ta je z toho jemnunkeho tylu... tu su este sfotene tie dve dalsie, co som objednavala, malej sa chcelo pozovat konecne 😅
Naša kočka Kristínka 😉
@lunana http://www.kireisui.com/catalog.asp?catid=66600... tu je viac peknych... 🙂
@terina25 aj ja som prvu pozerala stoklasu len sa mi ponukane farby nejak nepozdavali a navyse na takmer vsetko pisali vypredane....
@anjelicek26 ešte posledná otázka prosím ťa ten tyl z usa čo ti má prísť to je teda v jednom balení koľko roliek? pochopila som správne 6 roliek každá po 25y? čiže za tú cenu 2,85 dolara mam cca 120m širky 15cm?
chcem si tiež objednať...to sa bude aj dobre strihať.
@anjelicek26 už to vidím je to iba jedna rolka....
@anjelicek26 krásne, ja babám objednám tie pettiskirt, svetlo- a tmavoružovú, už dlho si na to robím chúťky. Som rada, že som ich mala možnosť vidieť na tvojej malej, lebo tie originál fotky často veľmi prikrášľujú, ale sukničky sú ozaj krásne 🙂
@lenuliatko - ano su krasne a su jej tak akurat, ona ma 105cm maximalne a to je 4-5 rokov, co ma na sebe ;)
@anjelicek26 obe sukničky su nádherné uplne jej padli ako uliate, a vtej ruzovo ciernej kombinácii vyzerá ako malá dáma prichystana na čaj o 5 🙂
@vanesa11 jej, som rada, ze si si vybrala z mojej inspirácie, uz sa tesim ked budu hotove 🙂 budes robit z tylu?
@ela19 kuk, kridelka uplne jednoduche
http://www.thetraintocrazy.com/2011/10/handmade...
@nata_ - jj je to nadhera, tu karnevaly neficia, ale buduci rok Saske urcite spravim 🙂
@anjelicek26 jezis za rok budes mat dalsich milion inspiracii 😀 😀 😀

@pancake - pockaj ved to mas 25m x 15cm to mas 25x0,15 to mas 3,75m2... ved to je super cena..