Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@nata_ - xixi ano, ale Saska je uz na jahodku "pristara", ten pav sa mi lubi 😉 asi si objednam, co je to za latku? Nejaky flis, ze? Asi si ten stroj fakt kupim pred narodkami...
@anjelicek26 urcite flis...taky obycajny stroj s jednoduchymi funkciami kupis za par susni ...
@nata_ - len neviem, ci taky chcem... ono keby sa mam s tym len serinkat a hnevat a zacne ma to bavit, budem kupovat druhy? Drahy mi ho slubbil na narodky, ale to je polka marca 😝
@anjelicek26 pozri alebo das takto a hotovo 😀 😀 ....bez sitia 😉 ....do marca je dalekooo
@nata_ - xixi aj to je superne 🙂 No o najblizsom kostyme je uz rozhodnute 🙂 Mala bude unikat 🙂
@nata_ a pasujuce nausnicky
@anjelicek26 vzhľadom na to, aké majú veľkosti, ja im budem kupovať na 3-4 roky a to majú cca 83cm. Ale to nevadí, najprv budú dlhšie a neskôr zas kratšie 🙂
@anjelicek26 na toho pava je studnica napadov asi nevycerpatelnaaaa 😀 😀 😀
@nata_ , @anjelicek26 Aj ja som chcela sestrinej malej urobiť na maškarný páva - už som aj na ente našla pávie perá - chcela sopm tiež urobiť TUTU a zdobiť ju pávími perami - ale malá povedala, že ona chce byť motýľ - tak môžem vymýšľať 😀 Inak som vybrala tyl turquise a apple green - to pre ňu - ale uvidíme teda čo sa mi podarí, Už aby prišla zásielka - je to strašné - ako Vás tu čítam, pozerám fotky, a je neviem urobiť nič, lebo nemám z čoho 😀
@anjelicek26 ako si pripevnila tu zlatu na opasok?
@michaela80 - ja som to fakt len prisila zlatou vlnou, co mam ihlu na vlnu, ta prejde aj cez opasok... Este aj sem hodim fotocky zlateho tutu 🙂
@anjelicek26 krása, ako vždy 🙂
Babule inak ja som nasla take krasne rifle po Saske, su jej kratke, uvazujem odstrihnut a spravit z nich sortky, len dolu tutu okolo? Co myslite? Keby s toho spravim suknicku, odstrihnem prave pekne aplikacie... ci by to slo aj ako sortky? Ci hlupost? Mata mi to v hlave... maly spi... ci sa na to nevrhnem 😅
@anjelicek26 odfot ich
@drake - podla mna by z toho este mohli byt pekne sortky, je to velkost 98 a Saska zacina nosit 110-ky. Ale mam uz len cerveny tyl, hadam by sa to nebilo...
@anjelicek26 jej krasnu si urobila, hehe a ja som objednala aj tento opasok 😝 ,ale ved kocky sa v tom urcite nestretnu 😀 , ja som tento myslela k tomu zlato-ruzovemu tylu... no uvidim co stvorim cakam na tyl tak ako
@megi1989 🙂 , juj uz sa nemozem dockat 😉
@anjelicek26 vies ze som tiez rozmyslala, ze na spodok nasit taky volanik tylovy na kratke rifle?
Ja si myslim ze by to nemuselo byt zle, ale nie moc dlhy...ja myslim najviac take 4-5 cm 😅
@langkofel - ano tiez myslim, ze volanik, alebo trojradovy volanik, nieco take myslim, urcite nie pasiky... len ja a sit 😕 bez stroja 😕 No som zvedava, skusit to skusim, ked to pototo, tak pojdu do kosa, taka velka skoda to zas nebude, aj tak su male 😉
@anjelicek26 skus si to zosit spolu, normalne v rukach nariasit a potom to uz dako prisijes na spodok rifli ved si sikulka 😉
@langkofel - no skusit to skusim urcite.. len mi to huta v hlave, ako zakamuflovat ten prechod... idem kuk, ci mam este nejake stuhy doma, to by mozno slo..
@anjelicek26 ja mam ulozene nieco taketo, mrkni 🙂
@anjelicek26 su krasne,podla mna to zvladnes,len mne osobne sa viac pasi ked su riflicky bez aplikacie nejakej aby to nebolo zas precackane vies co myslim?
ale urob to,bude to urcite pekne 😵
@drake - skusim takto, nasla som nejake ruzove stuhy, bez motivu, skusim to tym nejako prisit, no uvidim.. hadam to dnes stihnem. Maly sa bude budit a ja tu furt spekulujem 😅
@anjelicek26 tak to bude super,ja som tu suknu sila na stroji,ja som si napislala jeziskovi nech mi donesie tak skusam a skusam 😀 😀 😀

staci troska ovladat anglictinu a mat rychle prsty- rozumej prstoklad-bohovska rychlost 😀 😀 😀 ...uz som z tutu magor...fakt 😀 😀