icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

nata_
28. jan 2012

staci troska ovladat anglictinu a mat rychle prsty- rozumej prstoklad-bohovska rychlost 😀 😀 😀 ...uz som z tutu magor...fakt 😀 😀

anjelicek26
28. jan 2012

@nata_ - xixi ano, ale Saska je uz na jahodku "pristara", ten pav sa mi lubi 😉 asi si objednam, co je to za latku? Nejaky flis, ze? Asi si ten stroj fakt kupim pred narodkami...

nata_
28. jan 2012

@anjelicek26 urcite flis...taky obycajny stroj s jednoduchymi funkciami kupis za par susni ...

anjelicek26
28. jan 2012

@nata_ - len neviem, ci taky chcem... ono keby sa mam s tym len serinkat a hnevat a zacne ma to bavit, budem kupovat druhy? Drahy mi ho slubbil na narodky, ale to je polka marca 😝

nata_
28. jan 2012

@anjelicek26 pozri alebo das takto a hotovo 😀 😀 ....bez sitia 😉 ....do marca je dalekooo

anjelicek26
28. jan 2012

@nata_ - xixi aj to je superne 🙂 No o najblizsom kostyme je uz rozhodnute 🙂 Mala bude unikat 🙂

lenuliatko
28. jan 2012

@anjelicek26 vzhľadom na to, aké majú veľkosti, ja im budem kupovať na 3-4 roky a to majú cca 83cm. Ale to nevadí, najprv budú dlhšie a neskôr zas kratšie 🙂

nata_
28. jan 2012
nata_
28. jan 2012

@anjelicek26 na toho pava je studnica napadov asi nevycerpatelnaaaa 😀 😀 😀

valerya
28. jan 2012

@anaxamon Ahoj. Chcem len poradiť. Tyl je veľmi tvrdý a nepoddajný. Ja mám originál sukničky od priateľky u USA a sú zo šifónu. Je mäkkulinký a pri chôdzi vyrerá nádherne.

eda28
28. jan 2012

@pancake ten tyl z mmb posiela do dvoch tyzdnov, tak to je podla mna z usa. tak si treba porovnat co sa viac oplati.

megi1989
29. jan 2012

@nata_ , @anjelicek26 Aj ja som chcela sestrinej malej urobiť na maškarný páva - už som aj na ente našla pávie perá - chcela sopm tiež urobiť TUTU a zdobiť ju pávími perami - ale malá povedala, že ona chce byť motýľ - tak môžem vymýšľať 😀 Inak som vybrala tyl turquise a apple green - to pre ňu - ale uvidíme teda čo sa mi podarí, Už aby prišla zásielka - je to strašné - ako Vás tu čítam, pozerám fotky, a je neviem urobiť nič, lebo nemám z čoho 😀

michaela80
29. jan 2012

@anjelicek26 ako si pripevnila tu zlatu na opasok?

anjelicek26
29. jan 2012

@michaela80 - ja som to fakt len prisila zlatou vlnou, co mam ihlu na vlnu, ta prejde aj cez opasok... Este aj sem hodim fotocky zlateho tutu 🙂

lenuliatko
29. jan 2012

@anjelicek26 krása, ako vždy 🙂

drake
29. jan 2012

tak ja som sa 4 dni trapila s tymto,sila som to na sijacom stroji vsetko,uz to mam vyskusae ako sa to sije takto na necisto a ked dojde matros tak sa ide nato 😀 😀 😀 😀
toto je nieco take ako tyl a spodok je sifon....je to riasene v 3 vrstvach 😅

anjelicek26
29. jan 2012

Babule inak ja som nasla take krasne rifle po Saske, su jej kratke, uvazujem odstrihnut a spravit z nich sortky, len dolu tutu okolo? Co myslite? Keby s toho spravim suknicku, odstrihnem prave pekne aplikacie... ci by to slo aj ako sortky? Ci hlupost? Mata mi to v hlave... maly spi... ci sa na to nevrhnem 😅

drake
29. jan 2012

@anjelicek26 odfot ich

anjelicek26
29. jan 2012

@drake - podla mna by z toho este mohli byt pekne sortky, je to velkost 98 a Saska zacina nosit 110-ky. Ale mam uz len cerveny tyl, hadam by sa to nebilo...

langkofel
29. jan 2012

@anjelicek26 jej krasnu si urobila, hehe a ja som objednala aj tento opasok 😝 ,ale ved kocky sa v tom urcite nestretnu 😀 , ja som tento myslela k tomu zlato-ruzovemu tylu... no uvidim co stvorim cakam na tyl tak ako
@megi1989 🙂 , juj uz sa nemozem dockat 😉

langkofel
29. jan 2012

@anjelicek26 vies ze som tiez rozmyslala, ze na spodok nasit taky volanik tylovy na kratke rifle?
Ja si myslim ze by to nemuselo byt zle, ale nie moc dlhy...ja myslim najviac take 4-5 cm 😅

anjelicek26
29. jan 2012

@langkofel - ano tiez myslim, ze volanik, alebo trojradovy volanik, nieco take myslim, urcite nie pasiky... len ja a sit 😕 bez stroja 😕 No som zvedava, skusit to skusim, ked to pototo, tak pojdu do kosa, taka velka skoda to zas nebude, aj tak su male 😉

langkofel
29. jan 2012

@anjelicek26 skus si to zosit spolu, normalne v rukach nariasit a potom to uz dako prisijes na spodok rifli ved si sikulka 😉

anjelicek26
29. jan 2012

@langkofel - no skusit to skusim urcite.. len mi to huta v hlave, ako zakamuflovat ten prechod... idem kuk, ci mam este nejake stuhy doma, to by mozno slo..

ela19
29. jan 2012

@anjelicek26 ja mam ulozene nieco taketo, mrkni 🙂

drake
29. jan 2012

@anjelicek26 su krasne,podla mna to zvladnes,len mne osobne sa viac pasi ked su riflicky bez aplikacie nejakej aby to nebolo zas precackane vies co myslim?
ale urob to,bude to urcite pekne 😵

anjelicek26
29. jan 2012

@drake - skusim takto, nasla som nejake ruzove stuhy, bez motivu, skusim to tym nejako prisit, no uvidim.. hadam to dnes stihnem. Maly sa bude budit a ja tu furt spekulujem 😅

drake
29. jan 2012

@anjelicek26 tak to bude super,ja som tu suknu sila na stroji,ja som si napislala jeziskovi nech mi donesie tak skusam a skusam 😀 😀 😀

jankaborka
29. jan 2012

baby toto som nasla na nete,to je naaadhera,si myslim ze by sa to dalo aj doma spavit len strasne veeela materialu by bolo treba