Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@jerryjanka Z takých širokých pásov som nerobila.....skus,uvidíš - možno ju nebudeš mať taku peknu okruhlu,bohatu,akú máš v pláne 😉 A aj ja som mala jednu stranu tavenu. Ja som to riskla, odstrihla a nepárala sa 😉
@anjelicek26 šortky su prima 🙂 aj ja som objednala už na to vhodne rifle na traky, ešte vymyslieť farbu tylu (alebo podobneho matrošu na volániky) a hor sa na to 🙂 (Normálne som si kupila aj šij.stroj,ako ma to začína na stare kolená baviť 😀 )
@cikyta ak sa nepara tak to je potom ok. ja som sa bala aby mi z toho nitky nezostali 😀
mam 3 odtiene fialovej, 2 biele a 2 odtiene tyrkysovej tak neviem či to spolu dať alebo fialovu zvlasť a modru zvlasť
@jerryjanka Každý material je iný. Jeden sa može párať, iný nie ☹ Mala som 2 druhy organzy a bol medzi nimi riadny rozdiel.
A ja si viem kludne predstaviť FIALOVU...TYRKYSOVU...a BIELU spolu. Je to také pávie, také barbinovské 😉 ...
@cikyta dakujem skusim a uvidim ved rozpliesť sa to da - skusim to viazať na čelenku hehe
@cikyta akurat teda musim počkať kym frnda o 10 zaspi lebo s nou sa to neda - je náááááročná - hlavne časovo a nervovo hihi
@jerryjanka 🙂 Ja som mala typ z you tube - na nohu (stehno) gumu a motáme..... 🙂
že o 10 😅 Poznáme. Aj ja skáčem meter 50, ked mi zaspí pred 10 hod. 🙄 😀
@cikyta pohodaaaaaa to sa teraz upravilo a nie je to vždy niekedy si to premyslí a ide o polnoci alebo o jednej - ale to ma ide už utrhnuť
@jerryjanka - ta cervena co mam v albume je z 15cm pasov 😉
@jerryjanka 😀
@anjelicek26 ale to je tyl nie?
@cikyta prosim ťa kde nájdem fotku tej tvojej sukničky ako si to motala? je tu už toho toľko 😀 a rada by som sa inšpirovala na gume sa mi to nejak tak natiahlo že nepruži ☹ a hačkovať neviem ☹
@pralinkaaa Na 4.strane 🙂
Ale ja to mám tiež na gume a tiež nieje nejako extra pružná...Len tam minimálne.
@cikyta dakujem. aj moja tak skusim sukničku na mašlu iba...
pekné 🙂 to si na gumku dala a potom omotala tu mašlu?
@pralinkaaa ano, na gumku a potom dookola tie dve mašle. 🙂
@domulienka to je parada! 🙂 ta stvorka na tricku je zo stuhy?? joj skoda, ze tie fotky su tu take male 😠 ..nie je vidno detaily...krasny kompletik si spravila, palec hore 🙂
@anjelicek26 ta posledna zlata je uuplne naj! tu zerem najviac, je taka bohemska, ....ja sa toho tylu z usa asi nedockam...porazit ma ide...a tie sortky, no to si uuuplne vymakala🙂 uz si si vybrala stroj, ktory chces?
@zuzkanka117 Ahoj kde si kupila Tyl ja chcem dcere spravit na karneval a kukam že si s PB tak ti pišem až nebludim po meste.Dakujem pa
@nata_ - ja sa v tych strojoch ale vobec ze vobec nevyznam, drahy, ze by mi ho kupil aj hned, keby moc chcem, ale ja ani nemam paru, co je dobry stroj, co nie, ved profi krajcirka zas byt nechcem... Este ti ten tyl nedorazil? Kolkateho to posielali? Mne to doslo za 8 dni. Ale tak uk a slovensko je asi este krapet rozdiel.
@anjelicek26 nie, zatial nie, na druhy den od objednania napisali, ze vyexpedovali...asi si streba nechat poradit nejakou krajcirkou s tym strojom..
@nata_ - jj skusim, v junovkach mame jednu fakt sikovnu maminu. A dnes vecer hodim ockom po drahom 😵
ahojte kolko treba na suknicku po kolienka na 3 rocnu?
@anjelicek26 ani ja este nemam tyl z usa, mne posielali 23. zatial nic, uz som aj mladeho suseda poverila, ze ak mi to pride a budem v praci nech mi to preberie 😀 , no a tylu stale nikde 🙄
@nata_ ten pav je super, skoda ze moja chce byt lienka...a ani latky z Anglicka stale nikde ☹
@miruska15 ja som ich objednávala z MMB, má na sebe dve - hnedé tutu a na nej má tmavohnedú pettiskirts
@miruska15 jaaaj, ja som ich nešila, kúpila som ich hotové
@wewe22 - 1,5 rolky, ak chces hustu... 4.5m2
@nata_ dakujem krasne,no inspiracia pochadza z tvojho albumu.-)))ano ta stvorka je tiez zo stuhy,vsetko je to rucne prisite,srdiecka z tylu a na ne som nasila par goralok,tricko som robila na poslednu chvilu v sobotu doobedu a poobede bola oslava.skusim dat do albumu,mozno to bude lepsie vidiet.Vsetky suknicky su krasne co robite a tie farby tylu alebo organzy su uzasne.sikulky.
@nata_ - inak pava si viem predstvit fakt - vystrihnut flis, zlepit lepidlovou pistolou, domalovat pruzky, slo by to hadam aj tak... ale tak ja to vidim, ze stroj bude doma najneskor v marci na narodky 😉

ahojte došla mi ta organza
chcem sa spytať ona je na koncoch tavená takže sa nepára ale ked ju prestrihnem tak sa asi začne , čo sa stane ked ju necham v 16 cm širokých pásoch?