icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

ela19
30. jan 2012

@domulienka podarila sa ti 🙂 a ake siroke pásiky si strihala?

domulienka
30. jan 2012

@ela19 dakujem🙂)) 55cm dlhe a 10cm siroke,na tu suknicku islo po 1m/160š./dupla/ruzoveho a fialoveho tylu.Dcerka mala teraz 4 roky no je trdielko ako 3 rocna,aj nosime este 98.

lunana
30. jan 2012

Vedeli by ste mi poradiť koľko cca šifónu by som potrebovala na pettiskirt pre 17mesačnú? Tak v troch - štyroch vrstvách by som to chela 😅 😕

zklimekova
30. jan 2012

@lunana podľa toho akú chceš dlhú si odmeraj..bude z troch - štyroch pásov podľa toho koľko vrstiev zvolíš ...každý vrchný pás bude cca 2 cm kratší ako ten spodný..ešte potrebuješ prirátať tie pásiky ktoré treba našiť na dolný kraj každého pása(vrstvy)...už tu to niekde bolo rozpísané ale s tylom sa mi zdá...
....a ešte si zisti aká je šírka šifónu..ako je zložený na pol tak vyjdú asi dva pásy na seba..tak možno..budeš potrebovať 2krát dĺžka sukne, plus 2 krát dĺžka volánika na nariasenie..plus záložky na obšitie aby sa to nepáralo...no neviem či som ťa viac nedomotala 🙂

jerryjanka
30. jan 2012

tak pridavam našu neviem či podarenú prvu tutu sukničku - z organzy
je naviazaná na čelenku, pofotim aj lepšie toto bolo narychlo dam malej isto potom aj kvietok do vláskov aj na sukničku mam vela farieb kvietkov 😵

lenuliatko
30. jan 2012

@jankaborka aj môj top je dosť dierkovaný, robila som to podobne ako anjelicek26, z dlhých stĺpikov, ale pichala som do každého druhého očka, medzi to retiazkové očko. A tiež som uvažovala, že ak tu na malých bude veľmi dierkované, tak to podšijem, ale myslím, že to bude ok.

cikyta
30. jan 2012

@jerryjanka krásna sukienka, krásna princezná,krásny hafík 😉

nelle
30. jan 2012

Ahojte, učarovala mi suknička, ktorú vyrobila @anaxamon pre svoju majú bambuľku..chcem sa pokúsiť o tutu sukničku, ale nie som si istá, koľko a čoho kúpiť. píšete tu o organze aj o tyle, čo je lepšie? a tiež koľko toho kúpiť a v akej dĺžke a šírke? vďaka za akúkoľvek pomoc 🙂 no a ako písala @anaxamon ja by som sa pridala k tomu ebay nákupu, lebo zohnať farebný materiál je tak trošku problém..a tie farby na ebay boli prosto nádherné.. 😉

mima595
30. jan 2012

@jerryjanka - ako robis kvietok do vlaskov??? nemas nejaky link??, ja som robila na suknu, som pozerala vsetko možne, tak som spravila len taku provizornu

jerryjanka
30. jan 2012

@mima595 ja to nevyrabam ja som si objednala z ebay tieto
http://www.ebay.co.uk/itm/12pcs-lots-Lady-Girls...

nata_
31. jan 2012

@mima595 ahoj, tu je navod, akosi spravit celenku zo zbytkov latky...je to jednoduche a rychle
http://nancyscouture.blogspot.com/2010/09/sylvi...
pohladam aj na kvietky, urcite nieco bude aj na tie..

miri.b
31. jan 2012

po dlhsej dobe ahojte, tyl z USA dorazil 🙂 , odoslali 18/teho a prisiel vcera 😉 ...moze sa tvorit, inak ja som to nevydrzala a kupila a spravila som pre neter, ale vyslo to dost draho oproti USA, vecer hodim foto robila som len obycajnu na gumicku, moju oblubenu ruzovo sivu kombinaciu 🙂

nata_
31. jan 2012

narychlo dve fotos, tieto su papierove, urcite to pojde aj z latky, z tylu bez problemov podla mna

langkofel
31. jan 2012

@miri.b jaj tak super, to sa ja este nacakam, mne tusim az 23. posielali 😉 a prislo ti to postou ci kurierom?

langkofel
31. jan 2012

@nata_ jej to je pekny blog, ma tam vseliake tipy 😉 , super

miri.b
31. jan 2012

@langkofel postou

machita
31. jan 2012

Ja jsem je nasla taky na www.dadoo.sk. Je to luxusni kolekce Dolly, tak mozna se vam bude libit. Skoda, ze nemam holcicku... 🙂

anjelicek26
31. jan 2012

@nata_ - jj to je fakt pekne, objednala som si mini pistol na to, moja normalna je v nemecku, aj tak mi to chybalo 😅 to sa bude Saske lubit 🙂 Mam kadejake blanko celenky, tak to trochu vydekorujeme 🙂

zklimekova
31. jan 2012

@anjelicek26 ... a odkiaľ si prosím ťa objednávala pištoľ?

anjelicek26
31. jan 2012

@zklimekova - taku malinku tuto som objednala, je tam 50 lepidielok + za 1.25 sa daju doobjednavat dalsie 50 kusov, takze super, ja viem, ze bude malinka, ale na taketo cacky nalepovanie (trblietky, kvietky atp.) by to malo byt ideal...

http://www.ebay.co.uk/itm/290640952958?ssPageNa...

zklimekova
31. jan 2012

super je..na také drobnosti ..stačí...len ja cez to neviem :(

bombicka19
31. jan 2012

jaaaj ja stale cakam na tyl, ale ked vravite ze cca 12 dni to ide, tak to sa este nacakam! este len min. tyzden som to objednala! krasne sukienky robite vsetky!!!

pancake
31. jan 2012

ja sem nemôžem chodit na túto vašu stránku lebo tu stvrdnem večne 2hodiny kym dočitam 😀 😀 😝

pancake
31. jan 2012

tak z čoho mám robiť? čo sa nepára ale nie je to velmi tvrde? tyl,šifon alebo organza. či je ešte niečo iné z čoho by sa to dalo robit?,??

megi1989
31. jan 2012

@pancake ja robím z tylu. Organza - ktoru mame doma sa para, tak neviem, ako by som nasla taku, ktora sa nepara. a sifon je dobry na pettitskirt - ale ta sa uz sije 😉

megi1989
31. jan 2012

@bombicka19 to vyzen na SK az 12 dni ? ☹ Mne 24-eho pisali ze vyexpedovali. Tak mozno az na buduci tyzden ? To sa uz asi zblaznim ☹

jerryjanka
31. jan 2012

baby čo viete s ebay našla som jedny tie 13 cm široké čelenky - len cena sa mi zda byť dosť vysoká vyjdu asi na 13 eur za 12 kusov rôznofarebných, inak predavaju len tie 3-4 cm tak že či neviete o nejakych lacnejších ale širokých ktoré by sa dali použiť ako top

michaela80
31. jan 2012

@jerryjanka hod link

anjelicek26
31. jan 2012

@jerryjanka - ja som objednavala tieto, ale tie chcem malej na hlavu, ta cena je fajna...

http://www.ebay.co.uk/itm/330563715144?ssPageNa...

jerryjanka
31. jan 2012

@anjelicek26 ano tie som si objednala aj ja ale to su tie 3,5 cm široke
ja som chcela tie široke asi taketo
http://www.ebay.co.uk/itm/290600935664?ssPageNa...
ale za 12 kusov je cena aj s poštovnym 19 dolačov