Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@ela19 dakujem🙂)) 55cm dlhe a 10cm siroke,na tu suknicku islo po 1m/160š./dupla/ruzoveho a fialoveho tylu.Dcerka mala teraz 4 roky no je trdielko ako 3 rocna,aj nosime este 98.
Vedeli by ste mi poradiť koľko cca šifónu by som potrebovala na pettiskirt pre 17mesačnú? Tak v troch - štyroch vrstvách by som to chela 😅 😕
@lunana podľa toho akú chceš dlhú si odmeraj..bude z troch - štyroch pásov podľa toho koľko vrstiev zvolíš ...každý vrchný pás bude cca 2 cm kratší ako ten spodný..ešte potrebuješ prirátať tie pásiky ktoré treba našiť na dolný kraj každého pása(vrstvy)...už tu to niekde bolo rozpísané ale s tylom sa mi zdá...
....a ešte si zisti aká je šírka šifónu..ako je zložený na pol tak vyjdú asi dva pásy na seba..tak možno..budeš potrebovať 2krát dĺžka sukne, plus 2 krát dĺžka volánika na nariasenie..plus záložky na obšitie aby sa to nepáralo...no neviem či som ťa viac nedomotala 🙂
@jankaborka aj môj top je dosť dierkovaný, robila som to podobne ako anjelicek26, z dlhých stĺpikov, ale pichala som do každého druhého očka, medzi to retiazkové očko. A tiež som uvažovala, že ak tu na malých bude veľmi dierkované, tak to podšijem, ale myslím, že to bude ok.
@jerryjanka krásna sukienka, krásna princezná,krásny hafík 😉
Ahojte, učarovala mi suknička, ktorú vyrobila @anaxamon pre svoju majú bambuľku..chcem sa pokúsiť o tutu sukničku, ale nie som si istá, koľko a čoho kúpiť. píšete tu o organze aj o tyle, čo je lepšie? a tiež koľko toho kúpiť a v akej dĺžke a šírke? vďaka za akúkoľvek pomoc 🙂 no a ako písala @anaxamon ja by som sa pridala k tomu ebay nákupu, lebo zohnať farebný materiál je tak trošku problém..a tie farby na ebay boli prosto nádherné.. 😉
@jerryjanka - ako robis kvietok do vlaskov??? nemas nejaky link??, ja som robila na suknu, som pozerala vsetko možne, tak som spravila len taku provizornu
@mima595 ja to nevyrabam ja som si objednala z ebay tieto
http://www.ebay.co.uk/itm/12pcs-lots-Lady-Girls...
@mima595 ahoj, tu je navod, akosi spravit celenku zo zbytkov latky...je to jednoduche a rychle
http://nancyscouture.blogspot.com/2010/09/sylvi...
pohladam aj na kvietky, urcite nieco bude aj na tie..
po dlhsej dobe ahojte, tyl z USA dorazil 🙂 , odoslali 18/teho a prisiel vcera 😉 ...moze sa tvorit, inak ja som to nevydrzala a kupila a spravila som pre neter, ale vyslo to dost draho oproti USA, vecer hodim foto robila som len obycajnu na gumicku, moju oblubenu ruzovo sivu kombinaciu 🙂
Ja jsem je nasla taky na www.dadoo.sk. Je to luxusni kolekce Dolly, tak mozna se vam bude libit. Skoda, ze nemam holcicku... 🙂
@nata_ - jj to je fakt pekne, objednala som si mini pistol na to, moja normalna je v nemecku, aj tak mi to chybalo 😅 to sa bude Saske lubit 🙂 Mam kadejake blanko celenky, tak to trochu vydekorujeme 🙂
@anjelicek26 ... a odkiaľ si prosím ťa objednávala pištoľ?
@zklimekova - taku malinku tuto som objednala, je tam 50 lepidielok + za 1.25 sa daju doobjednavat dalsie 50 kusov, takze super, ja viem, ze bude malinka, ale na taketo cacky nalepovanie (trblietky, kvietky atp.) by to malo byt ideal...
super je..na také drobnosti ..stačí...len ja cez to neviem :(
jaaaj ja stale cakam na tyl, ale ked vravite ze cca 12 dni to ide, tak to sa este nacakam! este len min. tyzden som to objednala! krasne sukienky robite vsetky!!!
ja sem nemôžem chodit na túto vašu stránku lebo tu stvrdnem večne 2hodiny kym dočitam 😀 😀 😝
tak z čoho mám robiť? čo sa nepára ale nie je to velmi tvrde? tyl,šifon alebo organza. či je ešte niečo iné z čoho by sa to dalo robit?,??
@bombicka19 to vyzen na SK az 12 dni ? ☹ Mne 24-eho pisali ze vyexpedovali. Tak mozno az na buduci tyzden ? To sa uz asi zblaznim ☹
baby čo viete s ebay našla som jedny tie 13 cm široké čelenky - len cena sa mi zda byť dosť vysoká vyjdu asi na 13 eur za 12 kusov rôznofarebných, inak predavaju len tie 3-4 cm tak že či neviete o nejakych lacnejších ale širokých ktoré by sa dali použiť ako top
@jerryjanka hod link
@jerryjanka - ja som objednavala tieto, ale tie chcem malej na hlavu, ta cena je fajna...
@anjelicek26 ano tie som si objednala aj ja ale to su tie 3,5 cm široke
ja som chcela tie široke asi taketo
http://www.ebay.co.uk/itm/290600935664?ssPageNa...
ale za 12 kusov je cena aj s poštovnym 19 dolačov

@domulienka podarila sa ti 🙂 a ake siroke pásiky si strihala?