icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

langkofel
1. feb 2012

@vierenka77
padalo tu vselico, stoklasa, minibazar, dievcata objednavali aj z ebay z usa aj anglicka...pozri par stranok dozadu a aj na prednych strankach davali linky. Niektorym uz prisiel z usa z ebay, ja tiez cakam este...popozeraj tu v temu su linky. 😉

nata_
1. feb 2012

@langkofel teraz mi postarka doniesla tyyyyl!!!! nie je to balicek, ale normalna posta, len sa to nezmestilo do schranky, tak musela prist hore k dveram!..no krasne farby su, budem sa konecne realizovat!!! 😀 😀 😀 😀

langkofel
1. feb 2012

@nata_ aj ja chcem 😀 😀 😀 super, tak sa vytesuj a tvor a potom chceme foto 😉
kedy ti to posielali? mne 23. 😒

nata_
1. feb 2012

@langkofel prislo to v takom papierovm sacku smiesnom, ako na chleba 😀 poslali 19teho

janka196
1. feb 2012

@nata_ ja som uz tiez taka nedockava. ja som platila za tovar 27-meho tak som zvedava kedy dojde 😒

langkofel
1. feb 2012

@nata_ no ja som sa vcera pytala postara, ale ten vravel, ze u nas balicky nosi kurier, oni len doslova listy, tak vykukam kuriera, ale teraz musim do prace 😠 , takze nic 😝

langkofel
1. feb 2012

tak Tvoreniu zdar 😉 ,
padam sa realizovat do roboty 😀

nata_
1. feb 2012

@langkofel lenze to nie je posalne ako balik, ale ako list, fjees 🙂..dnes neviem ci stiham tvorit, ked bude mala spat, musim si urgentne nafarbit vlasy, uz sa nemozem na tu hruzu pozerat ...hadam vecer nieco nastriham a poviazem! 😉
@janka196 mne to prislo ako nekonecnoo

nata_
1. feb 2012

@nelle ahoj, skus popozerat fotky, co su hotove a spytat sa konkretne, kolko treba na suknicku pre tvoju dcerku, ma jedenast mesiacov, vsak?🙂 uz tu padali rozne cisla a rozmery...

lunana
1. feb 2012

Tak konečne sa aj mne podarilo urobiť tutu pre moju princeznú 🙂

drake
1. feb 2012

tak dnes som dokoncila takuto tutu 😅 😅 😅 😅 na skusku 😅 😅 😅

janka196
1. feb 2012

@drake tak tato je fakt super, take nieco spacham aj aj urcite 🙂

janka196
1. feb 2012

@lunana krasna suknicka a malej sa ocividne paci 🙂

ronie111
1. feb 2012

tak konečne som si našla čas na naše tutu, budú na fotenie, teda aspoň dúfam... 🙂

lunana
1. feb 2012

@janka196 ďakujem 🙂 no neviem či sa jej páči, lebo hneď ako cvakol foťák, tak si ju začala ťahať na hlavu 😀

vierenka77
1. feb 2012

@langkofel dakujem moc za rada,pojdem to pozret 🙂 pekný den

vierenka77
1. feb 2012

@nata_ ahoj možem sa spýtat odkial si si objednala tyl? dakujem 🙂

pralinkaaa
1. feb 2012

@drake tá je parádna! ako si ju prišila iba na gumu to potom na tie rifle?

vierenka77
1. feb 2012

@nata_ jej si zlatá,dakujem moc krásne farby,prosím ta ako si postupovala pri objednávani? tam je kolko v tej rolke? a kolko to je na e? určite menej ako u nás na sk?že 🙂 🙂 🙂

drake
1. feb 2012

@pralinkaaa nie nie,uvezovala som to na pasik z organzy a to som potom prisila na suknu a cele so to zakrila satenovou stuzkou ktoru som po stranach obsila 😉

nata_
1. feb 2012

@vierenka77 priblizne 22metrov, 15cm sirka, 3 rolky s postovnym preratane dnesnym kurzom vysli na rovnych 9,08 eura! 😉 ...ak chces kupovat na ebay, potrebujes kreditku a paypal ucet

vierenka77
1. feb 2012

@nata_ tuším to je 25 m dlžka,ja zhánam zlatú,musím tam dobre pozriet,.......

vierenka77
1. feb 2012

ano,to je smiešna cena,len ten účet paypal ešte mat 🙂 ,a ako si ho treba zadovážit prosím?

ela19
1. feb 2012

@langkofel mne ked prislo vzdy z usa nieco, tak to bolo obycajnou postou, kolkokrat som to mala len tak narvane v schranke, to kurier nenosi ani dpoprucene to nieje. Jedine ze by si si za taku sluzbu priplatila a to by vyslo draho. Nikedy sa cudujem ze take obycajne obalky vydrzia tu daleku cestu 😀

ela19
1. feb 2012

@nata_ aj chceeem 😅 😅 😅 nech to uz pride, vravis, ze farby su krásne? to sa teda tesííím

nata_
1. feb 2012

@vierenka77 paypal ci kreditku? 🙂...
@ela19 farby su krasne, ja mam fuchsia, plum a navy blue a som nadmieru spokojna

vierenka77
1. feb 2012

@nata_ aj aj,nemám s tým skúsenosti,farby sú super ja zhánam zlatú? nájdem ju tam?......

vierenka77
1. feb 2012

@nata_ tá fuksia,nemá chybu,je krekrásna! 🙂 🙂 🙂

nata_
1. feb 2012

@vierenka77 ja tam zlatu nevidim, ale myslim, ze anjelicek objednavala zlatu...kreditku v banke...vybavovala @megi1989, myslim, ze by vedela podrobnosti..a paypal na ich paypal.com