Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
tak Tvoreniu zdar 😉 ,
padam sa realizovat do roboty 😀
@langkofel dakujem moc za rada,pojdem to pozret 🙂 pekný den
@nata_ ahoj možem sa spýtat odkial si si objednala tyl? dakujem 🙂
@drake tá je parádna! ako si ju prišila iba na gumu to potom na tie rifle?
@nata_ jej si zlatá,dakujem moc krásne farby,prosím ta ako si postupovala pri objednávani? tam je kolko v tej rolke? a kolko to je na e? určite menej ako u nás na sk?že 🙂 🙂 🙂
@pralinkaaa nie nie,uvezovala som to na pasik z organzy a to som potom prisila na suknu a cele so to zakrila satenovou stuzkou ktoru som po stranach obsila 😉
@vierenka77 priblizne 22metrov, 15cm sirka, 3 rolky s postovnym preratane dnesnym kurzom vysli na rovnych 9,08 eura! 😉 ...ak chces kupovat na ebay, potrebujes kreditku a paypal ucet
@nata_ tuším to je 25 m dlžka,ja zhánam zlatú,musím tam dobre pozriet,.......
ano,to je smiešna cena,len ten účet paypal ešte mat 🙂 ,a ako si ho treba zadovážit prosím?
@langkofel mne ked prislo vzdy z usa nieco, tak to bolo obycajnou postou, kolkokrat som to mala len tak narvane v schranke, to kurier nenosi ani dpoprucene to nieje. Jedine ze by si si za taku sluzbu priplatila a to by vyslo draho. Nikedy sa cudujem ze take obycajne obalky vydrzia tu daleku cestu 😀
@vierenka77 paypal ci kreditku? 🙂...
@ela19 farby su krasne, ja mam fuchsia, plum a navy blue a som nadmieru spokojna
@nata_ aj aj,nemám s tým skúsenosti,farby sú super ja zhánam zlatú? nájdem ju tam?......
@nata_ tá fuksia,nemá chybu,je krekrásna! 🙂 🙂 🙂
@vierenka77 ja tam zlatu nevidim, ale myslim, ze anjelicek objednavala zlatu...kreditku v banke...vybavovala @megi1989, myslim, ze by vedela podrobnosti..a paypal na ich paypal.com

@vierenka77
padalo tu vselico, stoklasa, minibazar, dievcata objednavali aj z ebay z usa aj anglicka...pozri par stranok dozadu a aj na prednych strankach davali linky. Niektorym uz prisiel z usa z ebay, ja tiez cakam este...popozeraj tu v temu su linky. 😉