icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

jerryjanka
31. jan 2012

maju sadu aj 25 kusov za 35 dolarov a dokonca 15 cm široke ale to je na mna strašne draho
jedine sa s niekym dohodnuť ale tam zas je problem ako podeliť farby

jerryjanka
31. jan 2012

aj 50 kusove balenie som našla hehe tych najširších no asi to budem predavať či čo 😀

jerryjanka
31. jan 2012

babizne tak som našla aj kusovky tych 15 cm
3 dolare čelenka 3,5 poštovne
ale dalšie poštovne je potom o dosť nižšie piše len 0,5 za dalšie kusy.

megi1989
31. jan 2012

@jerryjanka - hodis link na tie celenky ? aj ja som ich hladala, a nenasla..

megi1989
31. jan 2012

@jerryjanka dakujem moc pekne - ja som inak objednala od jednej z MMB, ale mala cenu 5 eur za jednu - to som skoro z noh spadla - ale potom mi pisala ze je to cena za jednu a jednu dostanem zadara 🙂 a este 4 eura posta . Len to boli o nieco uzsie od tychto ☹

lucia.kl
31. jan 2012

@zklimekova tie pištole majú u nás v nákupných centrách, občas sa nájdu au v tovare za 1€ ja som ju kupovala za 100sk ešte keď boli koruny, mám doma asi 2ks..

jerryjanka
31. jan 2012

@megi1989 tak dámy takto sa zarába 🙂
kupi 50 kuskov za možno 50 eur
naklady teda 50 eur
predá to za 130 a to poštovne sa mi teda tiež nezdá

megi1989
31. jan 2012

@jerryjanka no veď práve, ale keď si človek myslí, že sa to nedá tak ľahko zohnať . . . ale čo už - najbližšie sa najprv opýtam tu v téme 😉

zklimekova
31. jan 2012

@lucia.kl jej ďakujem 🙂..popozerám sa aj ja

langkofel
31. jan 2012

@jerryjanka
@megi1989
pocujte kocky, ja uz som sa na tie celenky pozerala, mne osobne sa to moc nepaci... ale co to je za material? ved my sikulky 😝 😉 , by sme si to mohli ja same uhackovat, nemyslite? Pozrite daktora co viete dobre anglicky, na ebay tu elasticku priadzu 😉 , a budeme mat take ako nikto nema 😉

nella1
31. jan 2012

baby pozrite tie ceny u nas pettitskirt odprucam kliknut 😀 http://dadoo.sk/category.php?id_category=14

jerryjanka
31. jan 2012

OMG a mne sa za tie iste zdalo 15 libier vela 😀

dosa
31. jan 2012

@nella1 presne toto som mala na mysli, ked som pisala par stran dozadu, ze u nas za to pytaju aj 60 eur 😲 tak netusim, z coho tie sukne su, lebo tu co som ja kupila kedysi na americkom ebay, nie je to ziadny super-hyper material... pripada mi to nieco ako dederon 😀

jerryjanka
31. jan 2012

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Orange-Petti-Skir...
vyzera že beru odtialto len šupnu 60% maržu 😀

nata_
31. jan 2012

@nella1
@dosa
@jerryjanka to su ludove ceny 😀 😀 pre bezneho "smrtelnika" 😀 😀

nella1
31. jan 2012

baby pozrite aka krasa tie co mate mensie babatka a v poho cena 🙂 http://www.ebay.co.uk/itm/Girl-Baby-Clothing-Ru...

anjelicek26
31. jan 2012

@nella1 - tak ale biznis je to dobry, importujem tie iste sukne za 12€ z ciny a predam na slovensku za 50€, no aky budem king 😅 Ze to vobec niekto kupi fakt 😕 Strasne rozdiely su to...

nella1
31. jan 2012

maminky kuki este tu smiesna price asi do maxim.6 eur suknicky aj s postovnym z Hong Kongu http://www.ebay.co.uk/itm/Rainbow-Girl-baby-bal...

machita
31. jan 2012

Baby ty sukynky jsou z Holandska - od zname navrharky, je to znackovy tovar /jasne je ze se da neco takoveho i z ciny dovezt/ stejne jak pradu,nebo jine znacky...jde jen o to, jesti chcet original znacku, nebo vam staci jen fake. Ale i ty vasi site jsou moc hezke,kazdy ma na neco jineho..kazdy da na neco jineho penizky 😉

nella1
31. jan 2012

@anjelicek26 je to smutne .. ☹ ale este ze my zienky sme take sikovne a vieme si poradit a budeme mat krasne babule hi 😀

dadoo1
Odpoveď bola odstránená
bombicka19
31. jan 2012

ahojte idem hladat tie bambulky na ten zaves kde ste davali ten link, v lete sa budeme stahovat na dom a asi spravim ten zaves, myslite ze je to vhodne pre 1.5 ročné dieťa?

pancake
31. jan 2012

@dadoo1 máš síce pravdu, ale je to podla mna reklama. 😔

bombicka19
31. jan 2012

na ebay som nenasla tie bambulky za nejaku super cenu, hlavne som chcela len jednu farbu, neviem ci zle hladam... 😅 ked na stoklasovi stoji 1000ks 4 euri a na eby okolo 30 euri? je to normalne? alebo robim niekde chybu????? 😀

anjelicek26
Odpoveď bola odstránená
jerryjanka
31. jan 2012

poznam u nas 3 značkove obchody - všetky tri predavaju botasky a oblečko nike, puma, adidas - no ceny neskutočné a nahlas sa hovorí o tom aj neviem či nebol v prusere ten majitel - že sú to často len fake výrobky kupene za pár eur

nata_
1. feb 2012

dobre ranko, par inspiracii na celenky

langkofel
1. feb 2012

@nata_ dobre ranko 😉 , inspiracii uz mam, len kde je ten tyyyyyyyyyyl 😀
inak velmi pekne, az mi je luto, ze uz nemam dievcatko vo veku co si necha na hlavicke hoci co 😉

a pohladajte uz niekto tu priadzu elasticku na tie celenky 😎 , ja nemam ani sajnu kde to hladat 😒

vierenka77
1. feb 2012

ahoj mamičky prosím Vás kde sa dá zohnat tyl na sukničky TUTU,/ najlacnejší/ tu na SK alebo na ebay? a má tu niektorá skúsenosti s objednávanim zo zahraničia? dakujem moc pekný den 🙂 🙂 🙂