icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

miseles
Odpoveď bola odstránená
wewe22
1. feb 2012

@anjelicek26 prosim ta ako si spravila tu zlatu ze na vrchu je zlata a spodok biely je to nejak na dve vrstvy?

k_a_j_k_a
1. feb 2012

@miseles dakujem, budem sa tam musiet prejst, len sa musi najskor oteplit 🙂 tu galanterku poznam, maju tam super vyber, ale tie ceny su doooost vysoke a cloveka to mnohokrat aj odradi, aby cosi usil :(

mysenac
1. feb 2012

@miseles mňa zaujali tieto šaty, teda taký typ...našla som si aj návod, tak to by som chcela a možno jednu sukničku...je pravda, že to nie je na bežné nosenie praktické a na to aby si na také parády potrpela ona je ešte malá...skúsila by som tiež skombinovať to s niečím (ako si hovorila na tú riflovú sukňu - jedna kočka to tu mala a vyzeralo to super)...uvidím, kedy sa vôbec dokopem k tomu, aby som ten tyl išla kúpiť

gustinka
1. feb 2012

ahojte, tak som sa Vami nechala inšpirovať a toto som vytvorila...

rolak
1. feb 2012

kočky, čo objednávate tyl z ebay, dôjdu im ešte tie farby,ktoré sú už vypredané? doplňajú to? alebo len dopredajú to,čo majú? mám čakať na tie farby,čo chcem? či radšej objednať ešte to,čo majú? myslím, tie 15cm rolky,22metrové. @anjelicek26 koľko roliek si spotrebovala na jednu sukňu?

emkab
1. feb 2012

Babule, ja teraz asi uplne mimo, ale chcela by som uhackovat tu "celenku", kt. viacere z vas pouzili ako pas na tutu...a neviem nikde najst navod, mozete mi pls poslat link, kde to vysvetluju aj pre zaciatocnych zaciatocnikov ? 😉 Dakujeeeeem 🙂

gustinka
2. feb 2012

@emkab neviem ake hlboke začiatky potrebujes, ale npr.
http://www.akosatorobi.sk/video/2150/retiazkove...

vierenka77
2. feb 2012

@miseles ahoj prosím ta a nemali tam,zlatý? dakujem moc 🙂

vierenka77
2. feb 2012

@anjelicek26 ahoj prosím ta opasky objednávaš tiež cez ebay? a ten zlatý tyl sa dá objednat cez ebay ked sa im už vypredal? doplnajú zásoby? 🙂 dík

anjelicek26
2. feb 2012

@wewe22 - ano je to na dve vrstvy - do dolneho ocka hackovaneho dlheho stlpika sla ivory a do horneho ocka dlheho stlpika sla zlata. A naväzovala som zozadu - takze najprv zlata, potom ivory...

@rolak - ja dvam dve cele rolky. Stacilo by aj 1,5... ale... ja to mam rada pekne nariasene.

@vierenka77 - maju ten zlaty tyl vypredany? No to ja neviem, ja ho nepredavam 😅 Ci ho doplnia, nedoplnia ti neporadim... a ano opasky su tiez z e-bay, maju obrovsky vyber...

vierenka77
2. feb 2012

@anjelicek26 ano už tu bolo napísane,že je vypredaný ,tak len zistujem či nemá niekto s ebay skúsenosti! 😉

miseles
Odpoveď bola odstránená
miseles
Odpoveď bola odstránená
emkab
2. feb 2012

@gustinka dakujem si zlata, ale ja toto vsetko ovladam, len som este nerobila take celenky napr. Preto som myslela, ci niekto ma postup prace konkretne na celenky...lebo stlpiky vsetkych druhov ovladam, len som to este nespajala do celku 🙂 a nikde som nenasla navod...

megi1989
2. feb 2012

Tak konečne dorazil TYL - veeeeeľmi sa teším - večer začnem tvoriť - Posiuelali mi ho 24- eho a dnes prišiel 🙂 Len škoda že červený neamli keď som objednávala ☹ Ale neva - konečne sa nebudem po večeroch nudiť 🙂

janka196
2. feb 2012

@megi1989 takze ja mozem urcite cakat az na buduci tyzden. objednavala som 27-meho. som zvedava aky bude ten glimmer. z toho som zobrala 2 rolky a 2 rolky toho obycajneho. a zlakomila som sa aj na tych motylov :D

pancake
2. feb 2012

dievčence idem pre radu: chceli by sme objednať cez ebay. koľko stojí poštovné? ak chceme teda toho viac. nie jeden tyl ale okolo 15roliek. dakujem. koľko vyšlo poštovné vás. 😕

megi1989
2. feb 2012

@janka196 , tak veru asi až budúci týždeň ☹ A ja mám 6 roliek toho obyčajného 🙂
@pancake Baby tu písali, že pod 22 dolárov sa neplatí CLO ( a to vrátane poštovného, tak ja som objednávala 6 roliek čo bolo 21,58 dolárov ) A Poštovné som mala 3,88 dolárov za prvý kus a za každý ďalší asi necelé 2 doláre. Ale podľa mňa závisí aj od predajcu, alebo od typu doručenia - ja som vyberala to najlacnejšie, je tam viac druhov. Treba to popozerať.

sirinka
2. feb 2012

@megi1989 takze postovne ta vyslo na nejakych 13 eur?

megi1989
2. feb 2012

@sirinka Nie, bolo to cca 12 dolárov - a to je Eur menej - neviem koľko 😉

ela19
2. feb 2012

@megi1989
@janka196 ja som objednávala u dvoch predajcov, jeden to posielal 26. a u druhý 28.
uuuáááá nech to už dojdéééé 😅 😅 😅

@megi1989 kedy ideš na to ? 🙂

megi1989
2. feb 2012

@ela19 Dúfam, že deti budú dobre spinkať a začnem už dnes 🙂 Mám toho na pláne až až 🙂 Dúfam že v priebehu týždňa aspoň dve umelecké diela stihnem 😉
Inak ešte čakám na čelenky, na ktoré chcem viazať - to bude kostým pre netierku - len sa neviem rozhodnúť, či to vyzdobím na páva alebo na motýľa 😉

janka196
2. feb 2012

@megi1989 do frasa ja mam nad 23 dolarov ☹ snad mi nevyrubia clo bo ma rafne

megi1989
2. feb 2012

@janka196 Vážne neviem, myslím, že @anjelicek26 písala viac o tom CLO - údajne to nie je až tak veľa. Asi 5% - no ale aj tak. A ani to si nie som istá na 1000000% že či je to s poštovným alebo bez - ja som radšej rátala aby to aj s poštovným bolo pod 22. A neviem či nebolo spomínané, že to zasa až tak nekontrolujú - tak dúfajme že Ti to prejde vpohodičke 🙂

janka196
2. feb 2012

@megi1989 raz mi vyrubili clo na topanky z hongongu. stali nejako 30 eur a asi 5 som platila clo ci tak nejak. ale to bolo davno. tak hadam nezvysili ceny. ja som mala 23.30 😀 tak hadam budu zhovievavi

michaela80
2. feb 2012

@janka196 colne sa plati nad 22 eur cize 23 dolarov je v pohode

janka196
2. feb 2012

@michaela80 no tak super 🙂