Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@megi1989 ja som objednávala po tebe a mali aj červený 😕 , tak neviem, či tak rýchlo doplnili... Poslali 26., tak čakám...
@janka196 clo ti nevyrubia, ale DPH 20%. Ale kľud, pravdepodobne ti to vpohode prejde. Mne ani neviem ako prešiel v pohode colnicou aj kočík za 148€...
@lenuliatko - no možno sme od iného predajcu objednávali .- ja som hľadala najlacnejšie - ale ten červený vážne ľutujem že nemám ☹ Neva, večer nafotím moju zbierku, a váźne dúfam, že čoskoro aj výtvory už 🙂
@megi1989 - je to vratane postovneho - a nad 22€, nie dolarov... ono to predajca pise na balik, colakovi staci kuknut.
@megi1989 môže byť, že od iného. Aj mňa už svrbia prsty, ale zas aj keď tyl dôjde, tak na to nepôjdem zhurta. Mám už predstavu, čo chcem a s tým sa treba trošku piplať, aby to vyzeralo, ale teším sa na to.
baby a šifon ste niektora uz objednavali? tiez na ebay? alebo na amazon?
ako je to s tym clo? ja som nedavno objednavala Cecko v USA, cena bola okolo 60 eur a neviem o tom, ze by som doplacala nejake clo...ci to bolo zaratane v postovnom ci ako?
@sirinka clo platíš ak hodnota tovaru a poštovného prevýši 150€ a zároveň platíš aj DPH 20%. Ak je hodnota tovaru nad 22 do 150€, platí sa len DPH, do hodnoty 22€ nedoplácaš nič. A nemalo by to byť súčasťou poštovného, mne to na amzone pri hodnote nad 150€ vypísalo ako preddavky na clo a daň. Nakoniec som vystihla lepšiu cenu v celkovej hodnote 148€ a nedalo mi to žaidne preddavky ani an clo, ani na dph a veru ani som nič nedoplácala. Nechápem, že ani dph ale poteší 🙂
@lenuliatko dakujem
a este nahodou...nemate skusenost v Bratislave s nejakym obchodom, kde by sa dal material nakupit?
ahojte tak som dnes bola na nakupoch idem mojim bambulkam robit tu hahodku co tu niekto zavesil ak ste niektora z okolia hlohovca tak odporucam organzu kupovat v ignis dekore 23cm x 10m za 3e je podla mna bezkonkurencna cena
@anjelicek26 nádhera
@stvura - ano ano videla, rozmyslam nad tou 10-kou roznych farieb, ale tak ony su take malinke... uvidim... tento mesiac aj tak uz tutu takmer nic, dorobim to fialove a padla, zacnem sa venovat doplnkov a chcem skusit sitie, nejako ma to chytilo 😅
@anjelicek26 prosim ta, na tie celenky mas niekde navody? nestiham vas citat, sorry ak to tu uz bolo viackrat 😅
krasne celenky si urobila 😵 😵 😵 😵
@anjelicek26
ja este stale cakam na tyl, ale dnes mi dorazila bodkovana latka, tak uz planujem co a ako na lienku 😉
@anjelicek26 krasne celenky ,si ma inspirovala🙂)) niekde by som mala aj pistolku,hadam v pivnici a zajtra pojdem kupit nejake celenky.ale najskor musim dorobit popoluskine saticky na karneval a potom opat dake tutu 🙂 neviete kocky kde maju este tyl farby fuchsiu,u nas nema taku farbu/okrem ebay,tam to neviem/ dakujem 🙂
Ahojte mna tutu pochytilo akurat vcera co som tu nasla albumik a mam otazocku ci v tom svoje princezne nechate chodit aj po vonku ...... ci no chystam sa spravit mojej malej ale neviem ci ju v tom len odfotim alebo aj na bezne nosenie ale su krasne co som pozerala ste fakt sikovne 😉
@blumka - fuha niekde 42-44.strana to bola, skus pohladat, ja som si to trolinka upravila, nerobila som to presne tak, ale veeelmi podobne.
@stvura - mozno sa to casom este zmeni, ja som Saske davala gumicky a sponky od malicka, na vlaskoch si velmi zaklada, aj na obleceni, take ciste dievcatko, ja z toho mam fakt radost, u chalana si to teraz uz tak neuzijem 😀
ja cakam a cakam a tyl z ebay stale nechodi a nechodi ☹☹
@anjelicek26 dakujem, skusim pohladat 😉
babenky, chcem sa vas opytat, ci nemate niektora skusenost... mam nejake zavesy z Ikey (uz som ich nenasla v ponuke) mavali to v roznych farbach, v modrej, ruzovej, oranzovej.... myslite ze by sa z toho dala urobit tutu sikienka? nebude sa to strapkat..? dakujem.. 🙂

@janka196 No pekne 😠 , Inak aj ja som mala najprv okolo 24 dolarov , tak som jednu rolku vymazala ( a za to mi teraz okrem ineho poslali upozornenie ze tu jednu som nezaplatila - tak som sa im to pokusila vysvetlit, ze ta jedna sa mi tam dostala nahodou 😀, hadam uz daju pokoj 😀 )