icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

megi1989
2. feb 2012

@janka196 No pekne 😠 , Inak aj ja som mala najprv okolo 24 dolarov , tak som jednu rolku vymazala ( a za to mi teraz okrem ineho poslali upozornenie ze tu jednu som nezaplatila - tak som sa im to pokusila vysvetlit, ze ta jedna sa mi tam dostala nahodou 😀, hadam uz daju pokoj 😀 )

lenuliatko
2. feb 2012

@megi1989 ja som objednávala po tebe a mali aj červený 😕 , tak neviem, či tak rýchlo doplnili... Poslali 26., tak čakám...

lenuliatko
2. feb 2012

@janka196 clo ti nevyrubia, ale DPH 20%. Ale kľud, pravdepodobne ti to vpohode prejde. Mne ani neviem ako prešiel v pohode colnicou aj kočík za 148€...

megi1989
2. feb 2012

@lenuliatko - no možno sme od iného predajcu objednávali .- ja som hľadala najlacnejšie - ale ten červený vážne ľutujem že nemám ☹ Neva, večer nafotím moju zbierku, a váźne dúfam, že čoskoro aj výtvory už 🙂

anjelicek26
2. feb 2012

@megi1989 - je to vratane postovneho - a nad 22€, nie dolarov... ono to predajca pise na balik, colakovi staci kuknut.

lenuliatko
2. feb 2012

@megi1989 môže byť, že od iného. Aj mňa už svrbia prsty, ale zas aj keď tyl dôjde, tak na to nepôjdem zhurta. Mám už predstavu, čo chcem a s tým sa treba trošku piplať, aby to vyzeralo, ale teším sa na to.

sirinka
2. feb 2012

baby a šifon ste niektora uz objednavali? tiez na ebay? alebo na amazon?
ako je to s tym clo? ja som nedavno objednavala Cecko v USA, cena bola okolo 60 eur a neviem o tom, ze by som doplacala nejake clo...ci to bolo zaratane v postovnom ci ako?

lenuliatko
2. feb 2012

@sirinka clo platíš ak hodnota tovaru a poštovného prevýši 150€ a zároveň platíš aj DPH 20%. Ak je hodnota tovaru nad 22 do 150€, platí sa len DPH, do hodnoty 22€ nedoplácaš nič. A nemalo by to byť súčasťou poštovného, mne to na amzone pri hodnote nad 150€ vypísalo ako preddavky na clo a daň. Nakoniec som vystihla lepšiu cenu v celkovej hodnote 148€ a nedalo mi to žaidne preddavky ani an clo, ani na dph a veru ani som nič nedoplácala. Nechápem, že ani dph ale poteší 🙂

sirinka
2. feb 2012

@lenuliatko dakujem

sirinka
2. feb 2012

a este nahodou...nemate skusenost v Bratislave s nejakym obchodom, kde by sa dal material nakupit?

wewe22
2. feb 2012

ahojte tak som dnes bola na nakupoch idem mojim bambulkam robit tu hahodku co tu niekto zavesil ak ste niektora z okolia hlohovca tak odporucam organzu kupovat v ignis dekore 23cm x 10m za 3e je podla mna bezkonkurencna cena

ela19
2. feb 2012

@megi1989 mne dnes dosli krídla, a tie dlhe saty co chcem pre malu, budu k tomu na karneval, no nahodou som zohnala posledne kridelka v tych istych farbach. Inak ten páv to je tiez zaujimavý nápad na masku.

anjelicek26
2. feb 2012

No babule ja som vyskusala urobit tu celenku, ono je to taaaak jednoduche, som sa pobavila na tom, prezentujem svoj prvy pokus 😉

jerryjanka
2. feb 2012

@anjelicek26 nádhera

stvura
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
2. feb 2012

@stvura - ano ano videla, rozmyslam nad tou 10-kou roznych farieb, ale tak ony su take malinke... uvidim... tento mesiac aj tak uz tutu takmer nic, dorobim to fialove a padla, zacnem sa venovat doplnkov a chcem skusit sitie, nejako ma to chytilo 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
janka196
2. feb 2012

@stvura ja som sa na nich zlakomila. dam vediet ked pridu 🙂

anjelicek26
2. feb 2012

No a este dve k tutu, co dnes idem robit 🙂 Je to cisto z tylu. A najlepsie je, ze vas taka celenka stoji tak 90 centov a 15-20 minut prace 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
janka196
2. feb 2012

@stvura napisem hned aj nafotim. uz sa neviem dockat. z organzy som musela aj pre malej babiku urobit suknicku aby boli rovnake :D a uz sa tesim na tyl 🙂

blumka
2. feb 2012

@anjelicek26 prosim ta, na tie celenky mas niekde navody? nestiham vas citat, sorry ak to tu uz bolo viackrat 😅

langkofel
2. feb 2012

krasne celenky si urobila 😵 😵 😵 😵
@anjelicek26

ja este stale cakam na tyl, ale dnes mi dorazila bodkovana latka, tak uz planujem co a ako na lienku 😉

domulienka
2. feb 2012

@anjelicek26 krasne celenky ,si ma inspirovala🙂)) niekde by som mala aj pistolku,hadam v pivnici a zajtra pojdem kupit nejake celenky.ale najskor musim dorobit popoluskine saticky na karneval a potom opat dake tutu 🙂 neviete kocky kde maju este tyl farby fuchsiu,u nas nema taku farbu/okrem ebay,tam to neviem/ dakujem 🙂

binuska1
2. feb 2012

Ahojte mna tutu pochytilo akurat vcera co som tu nasla albumik a mam otazocku ci v tom svoje princezne nechate chodit aj po vonku ...... ci no chystam sa spravit mojej malej ale neviem ci ju v tom len odfotim alebo aj na bezne nosenie ale su krasne co som pozerala ste fakt sikovne 😉

anjelicek26
2. feb 2012

@blumka - fuha niekde 42-44.strana to bola, skus pohladat, ja som si to trolinka upravila, nerobila som to presne tak, ale veeelmi podobne.

@stvura - mozno sa to casom este zmeni, ja som Saske davala gumicky a sponky od malicka, na vlaskoch si velmi zaklada, aj na obleceni, take ciste dievcatko, ja z toho mam fakt radost, u chalana si to teraz uz tak neuzijem 😀

janka_pn
2. feb 2012

ja cakam a cakam a tyl z ebay stale nechodi a nechodi ☹☹

sirinka
2. feb 2012

@binuska1 noje este nemaju, ale urcite v tom budu behat aj po vonku a velmi tuho rozmyslam, ze aj ja si nejaku pettiskirt zaobstaram....ved na leto je to ako stvorene.

blumka
2. feb 2012

@anjelicek26 dakujem, skusim pohladat 😉

lenocka23
2. feb 2012

babenky, chcem sa vas opytat, ci nemate niektora skusenost... mam nejake zavesy z Ikey (uz som ich nenasla v ponuke) mavali to v roznych farbach, v modrej, ruzovej, oranzovej.... myslite ze by sa z toho dala urobit tutu sikienka? nebude sa to strapkat..? dakujem.. 🙂