Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@sissik
@lunana no na sk som nic podobne nenasla...
uz som z USA objednala aj vitaminy a v pohode dosli, takze toho sa tak nebojim...
idem presne podla toho navodu, takze objednam na 1 suknicku 1 rolku 2 palcovy v dlzke 60 yardov a 1 rolku 5 palcoveho dlzka 30 yardov... pisu tam, ze je to vhodne najme na pettiskirts a aj ta baba, pise, ze je to nestrapkavy šifon....
no tak skusim
najprv som si urobila retiazky z ociek cca 4ocka ..............urobila som to po celej dlzke
potom som do kazdeho oka(z tych retiazok 5tich) urobila KS,PS,DS,PS,KS a tak az do konca
no a dalsie retiazky som zacinala tak,ze som zacala tu retiazku vzdy v strede toho vejarika aby sa vyplnila oblucikom ta medzera z predchadzajucich obllucikov 😅 😅 😅 😅
ale je dolezite potom tu retiazku,ktoru robite na dalsi oblucik,aby ste tiez v strede prichytili aby vam tam nevznikla potom velka medzera a prichytila som to vzdy v strede tych dvoch oblucikov z predchazajucej rady 😅 😅 😅
sna d som pomohla ak nie tak sa to pokusim zajtra nakreslit nejako
teraz som skusala prvy krat papucku k tomu,ale poviem vam toto bolo zatial najtazsie co som kedy hackovala 😀 😀 😀
@anjelicek26 no ja z teba odpadnem 😀 😀 ..niekde som videla, ze na hlavu ide k tomu pavovi aj tka korunka,...hmm len neviem, kde to bolo...lebo pav ma nieco take na hlave, ci?
@drake - a nadpajala si ako ten dalsi riadok? Ja som to raz skusala na ciapke a a. to trvalo vecnost a b. bol to dost problem pichat spravne do dolnych ociek. No som zvedava na ten nakres 🙂
@nata_ - ja chcem nausnice a celenku spravim sama, objednam pavie pera a nejak to napojim k tylu, no mam nad im rozmyslat 😀
@anjelicek26 no ved tou retiazkou a potom som do nej robila ten oblucik 😅 😅 😅
no budem to musiet nejak nekreslit ,ale ja nerizumiem tym znakom ked je nakres 😀 😀 😀 tak sa musim kuknut na nete,ze aky znak co znamena 😀 😀 😀
@drake - jaj moja naaadherneee 😵 Co sa tyka hackovania mam este riadne medzery, ale budem sa ucit 😉
@drake - ja tie vejariky chapem, takze prvu radu vejarikov viem spravit, len to nadpajanie pod tym mi nie je jasne akosi 🤐 Idem nieco postudovat na nete..
@anjelicek26 http://rookzone.com/diy-peacock-tutu/
ale tu korunku fuuurt neviem najst! 😠
@anjelicek26 skus ja som to 3x parala nez som to pochopila ze co a ako asi,ale ak najdes nejaky postup na nete tak daj link,lebo toto som si len vymyslala nejak logocky mi to tak sedelo 😀 😀 😀
@nata_dakujem veru budu krasne uz sa neviem dockat mala nema rada blesk to preto ten kvichtik 🙂
@anjelicek26 ja hackujem asi 4 mesiace len,stale sa ucim,ale mna to strasne bavi,aj sitie,fimo hmota.......... 😵 😵 😵
@drake - no tak to si dobre vymyslela 😅 Skus to nejako nakreslit alebo nahrat kusok ako to robis na video, fakt by si mi pomohla 😵 Je to velmi pekne.
@anjelicek26 zajtra ti to skusim aj detajlenjsie odfotit 😉 😉 😉
@drake - tak ja si supom idem spravit pas na suknicku, nech mozem zajtra hackovat spodok 😅
@anjelicek26 no skus kuknut 😉
@drake - jaj takto, no myslim, ze chapem, uvidime, ako to bude vyzerat, ked sa do toho pustim 😅 Len ten oblucik - ja ho robim zo 7 ociek - skusim teraz z piatich, kde pichas do stredu to spodne ocko? pred alebo za treti stlpik? Alebo do tretieho stlpika doprostred? Ja vim, ze to taky rozdiel nenarobi, ale u teba to vyzera tak uhladne 😅
@drake ty kokso to si robila ty? ja umrem to je nadhera, ja som sa naucila tiez hačkovat ale uz dlho som nic nerobila, no musim nieco vytvorit aj ja, super si sikovna!
@anjelicek26 fuha ja som to nikdy nepocitala,snazila som sa to do stredu dat medzi DS
zacni s 5 a potom so 7 ak chces aby sa ti to postupne rozsirovalo,ja tam mam coraz dlhsi ten oblucik,tym padom co riadok to dlhsia retiazka na oblucik az kym sa mi to nezdalo dost ze sa to rozsirilo 😅
@bombicka19 hej hej ja 😀 dakujem velmi pekne,velmi ma to tesi,ze sa to tak niekomu paci 😀 😀 😀
INAK OSPRAVEDLNUJEM SA,ZE TU DAVAM HACKOVANIE KED TOTO JE TEMA O TUTU!!!! 😔 😔 😔
@drake a prečo ved robime na tutu hackovane pasy...tak to suvisi 😀 uplne užastne šikovna si...musim sa aj ja polepšiť, strasne sa mi pači ze maminky robia vytvory pre svoje detičky....
@drake - jejda neblazni, pochybujem, ze by to niekomu vadilo, je to krasa, super inspiracia a Saska ked to videla, ze ona chce tiez taku, mam krasnu tmavo fialovu vlnu, tak sa na to tesim 😉 Len keby ten prdola konecne zaspal, nech nieco aj porobim. Ja uz tutu robit nemozem, mame ich privela, toho pava si neodpustim, toho proste musime mat, aky kym si na to pozhanam material, aj dva tyzdne potrva 😅 Rozhodla so sa to spravit ako tutu saty, nasla som krasnu tyrkysovu latku, uvidime, co z toho vznikne 😅
Inak co poviete na toto ku tomu kostymu pava? Podla mna je to nadherne 😵
Inak co sa ja snazim, aha co som nasla 😅
http://www.ebay.co.uk/itm/UK-SELLER-GIFT-IDEA-B...
alebo toto ako zaklad a uz len dozdobit, za 7 libier je to fakt smiesna cena...

@drake - to si normalne pichala 7 ociek do kadzeho piateho oka? Dlhe stlpiky? A robila jednu vrstvu pod druhu? Cca si to viem predstavit, ale nejaky popis by fakt pomohol plis.