Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
dievčatá, ste šikovné, nádherné sukničky robíte...neurobili by ste nešikovnej mame tiež nejakú? 😉 samozrejme, nie zadarmo...ak by ste niektorá mala čas a chuť...prosííím! ja som fakt v týchto veciach nešika, už len ked si predstavím, čo všetko mi k tomu treba...ak by sa našla nejaká ochotná, prosím do IP...vopred dakujem 😉 😉
ahojte kočky krasne sukničky viete spraviť tiež chcem poprosiť či niaka maminka by nam nespravilaa korunky by som poslala kočky ak sa niektora podujmete napište IP🙂dakujem
Dievčata neviem prečo mne sa ten Tyl v sukničke zamotava a dava do jednej guče.Nemam ju oprat a naavivažovat aby trošku zmakol? Je krasna ale ked si mala sadne tak jej to tak zostane.V utorok ma karneval tak chcem aby to mala ok. Dik ☹
@drake krááásne, ako si háčkovala tú sukničku, máš návod, alebo to len sama si si vymyslela? Pekná vzorka, ak by ťa to naobťažovalo a podelila sa oň... 😉 Ja sa práve chystám babám uháčkovať štucne, aby ladili k čiapočkám a potom by som chcela skúsiť nejaké bikiny na leto 🙂 Ale do takejto sukničky som sa tiež rada pustila, je chutnučká 😵
@drake a poprosím aj návod na kvetinku, mám všelijaké, ale takúto nie. Ďakujem.
@drake tá je krááásna...nová inšpirácia...prečo sa mám naučiť háčkovať 🙂
@drake - toto je UZASNE!!!!
@drake - ten spodny vzor su co, vlnky? Ci? Poraad. Toto by sa aj Saske lubilo 😅
baby a kde skladujete tie suknicky.... 😅
@lenuliatko anjelicek26
dakujem baby
toto som hackovala len z hlavy prislo mi asi 1000 pierok roznych farieb tak som mala potrebu ich niekde poutit 😀 😀 😀
povodne som chcela saty,ale tento vzor vlnkovy je ako nekonecny pribeh a je to aj dost tazke,cite saty by boli moc tzazke ☹
@sirinka a odkial objednavas sifon? ja rozmyslam, ze sa popytam v galanterke alebo metrovom textile, kam chodim nakupovat. len aby to nevyslo velmi draho.
lebo tyl nastrihat nie je problem, ale sifon treba obnitkovat, ako pises. a tie pasiky to by bolo o hubu. a tetusa vo videach na youtb. ma aj speci patku na sijaci stroj, ktora to pekne nazbera. ale tak to je asi ina palka ta patka 😅 asi na domacec sitie sa to neoplati
@lunana a odkial si objednala? ja idem rovno tie rolky objednat, vyjde to na dve sukne ani nie 40 dolarov, uvidime, ako vyjde postovne...
@sissik http://www.afc-express.com/neslchro.html
http://www.makeit-loveit.com/2010/07/full-and-f...
ta baba tam vyslovene pise, ze treba šifon, co sa nestrapka, lebo inac je to nekonecna robota....
poradíte mi či sa dá kupiť tyl v žiline? a kde? kupovali ste niekto
@lunana @sirinka zo sifonu som uz sila, ale to sa para, treba to obnitkovat. a teda obnitkovavat tie dlhe pasiky, to je aj pri dobrom stroji o nervy. nehovoriac o tom, ze je to jemnucka latka a ked sa dieta v ramci salenia niekde zachyti, namaha je znicena 😒
tie rolky budu mat podla mna tak zacistene okraje, ze sa parat nebudu. len by som radsej zhanala na svk, nech nie su problemy s postou zo zahranicia 😖
@drake a nemohla by si skúsiť aspoň trošku vysvetliť, ako si robila tú vzorku na sukničke? Vidím, že sú tam oblúčiky, ako pri ukončovaní čiapočky,ale ako si to robila, že je to na sebe akoby navrstvené? Kde si zapichovala háčik? A ako si rozširovala? Vidíš, koľko tu máš záujemcov, tak nás poteš aspoň stručným návodom, ďakujem 🙂
Babulky ako sa povie filc po anglicky? Ja sa idem pustit do toho pavieho tutu 😅 Potrebujem tmavo modry, hnedy, svetlo a tmavo zeleny tyl, ze? A modry, zeleny a hnedy filc. Len to vsetko pozhanat asi potrva, ale tak asu dost, na materskej plynie cas veeelmi pomaly 😀

@mysenac - tri riadky dlhy stlpik je idealne, tak mozes v pohode naviazat tri vrstvy tylu a aj to nasit na pas. Klikni si na moj fotoblog, mam tam album tutu, uplne posledna fotka je s tym hackovanim zvnutra, ako to vyzera.