Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
a mimochodom, tyl z ebay mi este stale neprisiel, uz cakam 3 tyzdne tusim, dnes pojdem na postu, ze ci to tam naaahodou nezostalo 😕
@janka_pn - to je fakt zvlastne, to si uz urcite ala mat 😖 Ved to by ani z ciny tak dlho neslo. A preco myslis, ze sa z youtube hackovat nenaucis? ved to pustis 10x tam a nazad a potom to ide, aj ked ja som nad prvymi troma riadkami pri ciapocke skoro stratila nervy 😅 Ostatne su uz variacie, to je uz lahke potom... Ja sa chystam maximu spravit detsku deku s tej najjemnejsej vlny, hadam si najdem cas, alebo teda pockam na stroj a urobim patchwork deku, dnes som objavila na e-bay uz nastrihane stvorce prenadhernych farieb, stalo by to za uvahu.
@anjelicek26 no fakt zvlastne a stve ma to 🙄 🙄 😠 😠 😠 som sa nan tesila. no tak ja to este raz vyskusam, ale ja to mam rada tak poriadne ukazane 😅 😅 a keby byvala dakde blizko mna, tak rada zajdem a poducim sa, aspon nervy nestratim 🙂)))
@janka_pn - toto je zaklad. Krasne ukazane.
https://www.youtube.com/watch?v=7MtiSKpM-_E@anjelicek26 tak toto video som este nskusala 😅 😵
@janka_pn - je fakt skvele, pomaly a pekne to ukazuje, vsetko vidno, ak by si chcela urobit na tutu pas hackovany, tak potrebujes taketo tri riadky nad sebou a potom to zosijes na konci do kruhu, prevlecies gumku a mas alebo nasijes na pas 🙂 A ked zvladnes zaklad, tak sa postupne budes ucit jednotlive "stitch", vzory, ale to je staaaale opakovanie tejto kombinacie v roznych poctoch a variaciach. Da sa to. Mna to tiez naucil ujo youtube 😅
@anjelicek26 tak ja skusim xixixixi 😀
@anjelicek26 sa mi ten ujo lubi, kazdy hmat hodinu vysvetluje, jak pre mna robene 😀 😀 😀 😀
@anjelicek26 tu tyrkysovu si tu nemala davat! hotova som z nej! a ta cena! to sa baby neoplati ani kupovat latku a nicit si chrbticu pri siti 😅
@nata_ - veru tak, pettiskirt sa sit neoplati. Nie pri tejto cene.
@anjelicek26 no podla toho videa by sa naucil hackovat asi aj mm 😀 ...a link na nejaku fajnovu vlnu nemas? nie akryl, lebo z toho sa mi chlpy jezia
@nata_
@anjelicek26 ta tyrkysova je iba jednoradova naozaj pre miminka...
mne to stale vyychadza tak, ze nakupim na dve vacsie sukne sifon za 34 dolarov, teda 26 eur...len to postovne este musim vyzistit... 😉
@nata_ - myslis merino vlnu? U nas mali 10 dni dozadu v lidli vlnu 😅 Ja kupujem tu lokalne co maju, len teraz som nasla tuto, som objednala na pava
http://www.ebay.co.uk/itm/Debbie-Bliss-Cashmeri...
Neni nad nu, aj ked je draha, je nenormalne mäkkucka.
@anjelicek26 aj u nás bola v Lidli vlna.a manžel mi kúpil 😉 nemám sa ako dostať k vlne .tiež objednávam len cez net.poraď aj mne nejaké značky,lebo ja sa v nich nevyznám.chcem nejaké tenké na jar/leto.čo som čítala na koníku v téme o háčkovaní,tak tam mali red heart vlnu.
@terina25 - fiha sa pytas tej pravej, ja idem do obchodu, omakam a kupim, mame tu na hlavnej obchod z vlnou 😅 Ta babina je tam zlata, poradi 😅 Kazdopadne nie chunky, ale normalnu vlnu a nie na husto, ale iny steh, ja sa chystam naucit hviezdicovy vzor, toto, hadam sa k tomu coskoro dostanem, nejako som si rozplanovala ine veci na dalsie dni 😅
https://www.youtube.com/watch?v=Voo3D3l_mpE@anjelicek26 ja som si tiež naplánovala,ale tak ...tiež mi neprišiel tyl čo som objednala cez ebay.neviem ako dlho sa čaká.dúfam,že príde,lebo ma porazí...čakám každý deň a furt nič.tak som sa preto pustila do háčkovania.a vlnu tiež nemám,len čo mi muž kúpil v lidli-že volá sa Nina.a keď je akryl vo vlne to je zle?ja sa v tom nevyznám.lebo tá vlna red heart-baby.tak som si myslela,že je to pre deti. 😒 tak aká je dobrá.100%bavlna?
kuk
https://www.youtube.com/watch?v=NarGPAeha50
mne sa paci, extravagantne svadobne saty 😀 😀
@janka_pn nic si z toho nerob ani ja este namam tyl...uz mi prisla latka, opasky z Anglicka, ale tyl z Usa este nie, pasy uhackovane, aj satu uz mam rozrobene....a stale nic... tak uz chytam depku, vy uz rozmyslate co zacnete nove tvorit a ja este ani tyl nemam...a uz som nervna, lebo karneval zachvilu...

@sirinka a akú si dala formu dopravy? Lebo mne na všetky vypisuje, že na moju adresu nie je možná 😠