icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lunana
6. feb 2012

@sirinka a akú si dala formu dopravy? Lebo mne na všetky vypisuje, že na moju adresu nie je možná 😠

sirinka
6. feb 2012

@lunana vazne? ja som este neobjednala...dnes vecer sa na to pozriem...to ma teda naser....ked to nepojde

lunana
6. feb 2012

@sirinka No ide mi to jedine tak, že sa dá pošta do Záp. Európy, ale tam je poštovné 32,50 EUR 🤐 😖

sirinka
6. feb 2012

@lunana co im preskakuje? som pocitala okolo 10 eur postovne...prinajhorsom objedname spolu, ci?

sirinka
6. feb 2012

@lunana ale v moznostiach maju aj SR a vychodnu europu, preco ti to nechcelo zobrat objednavku? ja neviem velmi po ang. preto cakam s objednanim na seeegru, nech mi pomoze...

janka_pn
6. feb 2012

@drake kraaasne hackovane vytvory 😵 nechcelo by sa ti naucit ma to? 😅 😅 nechcem sa natiskat, ale ja sa to z tych videi jednoducho neviem naucit ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😉

janka_pn
6. feb 2012

a mimochodom, tyl z ebay mi este stale neprisiel, uz cakam 3 tyzdne tusim, dnes pojdem na postu, ze ci to tam naaahodou nezostalo 😕

lunana
6. feb 2012

@sirinka tiež som myslela na to, že by sme to spolu objednali a potom si to rozdelili....v možnostiach to je ako výber krajiny, ale tam nižšie je to rozdelené inak a tam SR nie je

anjelicek26
6. feb 2012

@janka_pn - to je fakt zvlastne, to si uz urcite ala mat 😖 Ved to by ani z ciny tak dlho neslo. A preco myslis, ze sa z youtube hackovat nenaucis? ved to pustis 10x tam a nazad a potom to ide, aj ked ja som nad prvymi troma riadkami pri ciapocke skoro stratila nervy 😅 Ostatne su uz variacie, to je uz lahke potom... Ja sa chystam maximu spravit detsku deku s tej najjemnejsej vlny, hadam si najdem cas, alebo teda pockam na stroj a urobim patchwork deku, dnes som objavila na e-bay uz nastrihane stvorce prenadhernych farieb, stalo by to za uvahu.

janka_pn
6. feb 2012

@anjelicek26 no fakt zvlastne a stve ma to 🙄 🙄 😠 😠 😠 som sa nan tesila. no tak ja to este raz vyskusam, ale ja to mam rada tak poriadne ukazane 😅 😅 a keby byvala dakde blizko mna, tak rada zajdem a poducim sa, aspon nervy nestratim 🙂)))

anjelicek26
6. feb 2012

@janka_pn - toto je zaklad. Krasne ukazane.

https://www.youtube.com/watch?v=7MtiSKpM-_E
janka_pn
6. feb 2012

@anjelicek26 tak toto video som este nskusala 😅 😵

anjelicek26
6. feb 2012

@janka_pn - je fakt skvele, pomaly a pekne to ukazuje, vsetko vidno, ak by si chcela urobit na tutu pas hackovany, tak potrebujes taketo tri riadky nad sebou a potom to zosijes na konci do kruhu, prevlecies gumku a mas alebo nasijes na pas 🙂 A ked zvladnes zaklad, tak sa postupne budes ucit jednotlive "stitch", vzory, ale to je staaaale opakovanie tejto kombinacie v roznych poctoch a variaciach. Da sa to. Mna to tiez naucil ujo youtube 😅

janka_pn
6. feb 2012

@anjelicek26 tak ja skusim xixixixi 😀

janka_pn
6. feb 2012

@anjelicek26 sa mi ten ujo lubi, kazdy hmat hodinu vysvetluje, jak pre mna robene 😀 😀 😀 😀

nata_
6. feb 2012

@anjelicek26 tu tyrkysovu si tu nemala davat! hotova som z nej! a ta cena! to sa baby neoplati ani kupovat latku a nicit si chrbticu pri siti 😅

anjelicek26
6. feb 2012

@nata_ - veru tak, pettiskirt sa sit neoplati. Nie pri tejto cene.

nata_
6. feb 2012

@anjelicek26 no podla toho videa by sa naucil hackovat asi aj mm 😀 ...a link na nejaku fajnovu vlnu nemas? nie akryl, lebo z toho sa mi chlpy jezia

sirinka
6. feb 2012

@nata_
@anjelicek26 ta tyrkysova je iba jednoradova naozaj pre miminka...
mne to stale vyychadza tak, ze nakupim na dve vacsie sukne sifon za 34 dolarov, teda 26 eur...len to postovne este musim vyzistit... 😉

anjelicek26
6. feb 2012

@nata_ - myslis merino vlnu? U nas mali 10 dni dozadu v lidli vlnu 😅 Ja kupujem tu lokalne co maju, len teraz som nasla tuto, som objednala na pava

http://www.ebay.co.uk/itm/Debbie-Bliss-Cashmeri...

Neni nad nu, aj ked je draha, je nenormalne mäkkucka.

terina25
6. feb 2012

@anjelicek26 aj u nás bola v Lidli vlna.a manžel mi kúpil 😉 nemám sa ako dostať k vlne .tiež objednávam len cez net.poraď aj mne nejaké značky,lebo ja sa v nich nevyznám.chcem nejaké tenké na jar/leto.čo som čítala na koníku v téme o háčkovaní,tak tam mali red heart vlnu.

anjelicek26
6. feb 2012

@terina25 - fiha sa pytas tej pravej, ja idem do obchodu, omakam a kupim, mame tu na hlavnej obchod z vlnou 😅 Ta babina je tam zlata, poradi 😅 Kazdopadne nie chunky, ale normalnu vlnu a nie na husto, ale iny steh, ja sa chystam naucit hviezdicovy vzor, toto, hadam sa k tomu coskoro dostanem, nejako som si rozplanovala ine veci na dalsie dni 😅

https://www.youtube.com/watch?v=Voo3D3l_mpE
terina25
6. feb 2012

@anjelicek26 ja som si tiež naplánovala,ale tak ...tiež mi neprišiel tyl čo som objednala cez ebay.neviem ako dlho sa čaká.dúfam,že príde,lebo ma porazí...čakám každý deň a furt nič.tak som sa preto pustila do háčkovania.a vlnu tiež nemám,len čo mi muž kúpil v lidli-že volá sa Nina.a keď je akryl vo vlne to je zle?ja sa v tom nevyznám.lebo tá vlna red heart-baby.tak som si myslela,že je to pre deti. 😒 tak aká je dobrá.100%bavlna?

tremonti
6. feb 2012

aj mna zaujali tutu suknicky a po nastudovani navodu cez youtube je toto nas prvy pokus🙂

denis006
6. feb 2012

ešte pridávam foto aj s modelkou 😀

sirinka
6. feb 2012

@tremonti sladucka

sirinka
6. feb 2012

@denis006 a modelka ma kraaasne vlasky

drake
6. feb 2012

@terina25 na jar leto je dobra priadza elian nicky

nata_
6. feb 2012

kuk

https://www.youtube.com/watch?v=NarGPAeha50

mne sa paci, extravagantne svadobne saty 😀 😀

langkofel
6. feb 2012

@janka_pn nic si z toho nerob ani ja este namam tyl...uz mi prisla latka, opasky z Anglicka, ale tyl z Usa este nie, pasy uhackovane, aj satu uz mam rozrobene....a stale nic... tak uz chytam depku, vy uz rozmyslate co zacnete nove tvorit a ja este ani tyl nemam...a uz som nervna, lebo karneval zachvilu...