icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lunana
6. feb 2012

@sirinka veď to je aj mne divné, že to nikde inde nie je ☹

bombicka19
6. feb 2012
lenuliatko
6. feb 2012

@drake ďakujem, zhruba predstavu mám, uvidím v reále 😀

lenuliatko
6. feb 2012

@janka_pn odvahu, ja háčkujem asi 3 mesiace, tiež ma to naučil youtube, treba len skúšať a pôjde to. Fakt to nie je nič hrozné 😉

lenuliatko
6. feb 2012

@terina25 môj skromný poznatok, vecičky vyzerajú krajšie, ak sú robené z tých menej chlpatých priadzí, resp. vĺn. U nás v MI nie je bohvieaký výber, krásne sa mi robilo z Daniely, je taká jemnučká, alebo Camilla, a tiež som mala tú z Lidlu. Daniela má myslím cca 97% bavlny, zvyšné dve 100%, tak aspoň podľa toho sa orientuj. Ale aj tak mi prídu hrubé na leto, ešte tak na jar, asi to skúsim s ešte tenšou priadzou.

lenuliatko
6. feb 2012

@terina25 a ešte elian nicky

terina25
6. feb 2012

@lenuliatko ďakujem ti veľmi pekne za radu.ja nemám nablízku žiaden obchod s galantérkou a nemám sa ako dostať do mesta od deti 😒 takže možem kupovať len cez net a to si nemožem ,,omakať,,a ani sa poradiť,čo je lepšie na jar/ leto.ja som si objednala ten red heart,písané je že 100% akryl,ale nie je to taká chlpatá vlna.vyzerá tenká.a bolo tam písané,že vhodné pre deti.ja sa nevyznám v tých vlnách 😖

lenuliatko
6. feb 2012

@langkofel krásne, ale koľko za to pýtajú... 😝

terina25
6. feb 2012

@lenuliatko ja som objednávala túto http://www.kreativnenapady.sk/index.php?page=sh...

dobrá,či nie?

lenuliatko
6. feb 2012

@terina25 hm, to bude asi tá chlpatá, 100% akryl... Ale bude zrejme jemná, pre deti. Idem pozrieť jeden link na Camillu, ti to sem dám. S tou sa krásne robí.

lenuliatko
6. feb 2012

@terina25 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13354838&tab=0

alebo elian nicky, tá je úžasne mäkkučká. Predáva to tá istá osoba na MMB.
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=218011

terina25
6. feb 2012

@lenuliatko ďakujem

feeha
6. feb 2012

@anjelicek26
ahoj, prosim ta, kolko mi treba na peknu tutu suknicku pre rocne babo? 6" x 25y kolko kusov, som z toho jelen...

langkofel
7. feb 2012

@harper 😀 😀 😀 😀 😀 zeby chodila na kona? 😀 😀 😀 😀 😀

harper
7. feb 2012

@langkofel ja ti neviem, ale dobre to na nej vyzera. 🙂 niekto tu na mk pisal, ze to nie je sukna na denne nosenie, pokial to je takato, tak preco nie....

langkofel
7. feb 2012

@harper ale iste...tak na mne by urcite dobre nevyzerala 😀 , ja som jednu objednala pre dcerku, jej sa hodi urcite viac 😉

anjelicek26
7. feb 2012

@drake - no si mi inak zavarila 😅 Do pol jednej som bola hore a to mam len pas uhackovany a 4 riadky oblucikov 😝 😝 A vyzera to inak ako u teba 😅 😅 Ale celkom pekne, len mam pocit, ze kym to bude dost dlhe, aby to mohla nosit, asi osediviem 😕

anjelicek26
7. feb 2012

@feeha - na rocne babo ti bude rolka stacit, ja robim z dvoch a je to pre takmer 6 rocnu a je to veeeeelmi huste. Tebe stacia tie pasiky 40cm, teda 20cm dlzka suknicky + pas.Je to 22mx15cm.

feeha
7. feb 2012

dakujem krasne...idem objednat...

nata_
7. feb 2012

@harper ja chcem najskor tie nohy a potom suknu 😀 ...krasna je cela, potajomky chodi na kona, fakt 😀
@langkofel

drake
7. feb 2012

@anjelicek26 sikulka,urcite to bude este krajsie hod foto 😵 😵 😵

anjelicek26
7. feb 2012

@drake - no este neni moc co fotit. Navyse moj fotak foti fialovu na modro. Nechapem preco a uz ma to stve, robi mi to uz dlhsie, je to nadherna syta fialova a na fotke to vyzera modre, teraz rozmyslam, kto z nas je farboslepy, ci ja, ci fotak 😝

drake
7. feb 2012

@anjelicek26 to bude naaadherneeeee 🤐 😵 😵 😵
inak aj mne to niekedy tak foti,ale to je v nastaveni fotaka si myslim

drake
7. feb 2012

@anjelicek26 a do pasu ides dat tiez gumku? ci to robis na gombiky

drake
7. feb 2012

@anjelicek26 ja uz mam cely komplet 😀 😀 😀 a vcera som skusala druhu capacku
inak mam aj fialove pierka a aj ruzove 😵 😵

anjelicek26
7. feb 2012

@drake - vzadu to zosijem a hore vovleciem gumicku. Ten tvoj kompletik je naaadherny 😵 😵 Ach jaj na to sa fakt nechytam, co uz so mnou, postupne sa naucim aj take veci robit.

drake
7. feb 2012

@anjelicek26 ale prosiiiiiiiiiiiiiiiim ta ty robis naaadherne vecicky a aj krasne hackujem to ja sa mozem ucit od teba 😵 😵 😵 😵

sirinka
7. feb 2012

@harper podla mna jej to na jej stihlucku postavu totalne pristane...ale bozeeee...ake konzervy su ludia u nas....ze 60% sa to nepaci.... 😠

lenadka
7. feb 2012

@lenuliatko viacere tu pisete o camille aka je super, makka, ja teda neviem co mne prislo za cudo, jedna tvrda, nepruzna vlna a ako citam tak citam je to camilla, elian nicky ten poznam s toho prevazne hackujem a ten je makkucky aj farby krasne, tak neviem co za podvrh camillu to mam doma 😝