Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@drake - no je to dost, ked ta to s postovny vyjde 5 roliek aj z UK 17 €... a takto 25€,,, taj he ti stake rozdiel... ale 100% to budes mat hodne skorej.
nech na to opzeram z akejkolvek strany, na slovensko sa stale najviac oplati ten usa tyl objednavat 🤐
@anjelicek26 no len ked ja potrebujem biely2X,ruzovy,hot pink,fialovy..............ach ja uz neviem som zufala☹ potrebujem mat tutu hotovu do konca februara ☹
baby ja som objednavala aj odtialto, ale maju len styri farby.
@drake - podla mna ti to stihne dojst aj z usa do tej doby, ved nie vsetkym ta objednavka tak dlho trvala 😕 Lebo z ciny tie 2-3 tyzdne musis pocitat.
@anjelicek26 no maj exos objednaval z ciny krytky na mobil a doslo za 7 dni 😉
@janka_pn - ano pravda, je to o stasti, niektore veci dojdu po par dnoch, ine idu aj mesiac, mala som jeden aj druhy pripad... ja hlavne ozdoby odtial objednavam, goralky, perlicky, nalepky, stuzky, hovadiny, stale sa to oplati...
@anjelicek26 inak pisala som tej z usa a ze ak to nepride do 14teho, tak ze to teda mozme riesit vratenim penazi, ale ze ma v podmienkach, ze balicek do mesiaca... tak neviem co tym myslela 😒
@anjelicek26 inak prvy krat v zivote objednam z ebay a aj to mi nedojde? 😠
tak tyl je doma....roliek bolo 6...5 klasických a 1 glimmer ....spolu za 12,05 dolárov + poštovné 10,38 dolára.... 😉
Baby, tak mám vsetky rolky, ktore som chcela a farby su nenormálne uzasne !
Neodolala som a hned som sa pustila do prvej tutu, pred chvilou som skoncila takze hned vam to sem šupnem. Este mi maju dojst stuhy z ktorych chcem urobit take maslicky a potom to bude tak ako chcem 🙂
odfotila som si aj vsetky rolky musim vam ich ukázat 😅
TUTU som robila na gumu a minula som 60 pásikov 17 cm dlzky teda 10,2 metra.
@drake no, krása. A na ten kvietok nemáš návod? Tiež len z hlavy? Aspoň trošku nám to opíš. Ďakujem
@ela19 krásne. A to veru bude tutu sukničiek z toľkých roliek tylu 😀
@lenuliatko No veru 🙂 ja som chcela taketo trojfarebné suknicky, takze som minula z kazdej rolky len trochu a tak mi kopa tylu zostane, ale zase moja malá ma rok, tak ked podrastie urobim vacsie 🙂
@ela19 jasné, to sa nestratí 🙂
Baby, viem že ste veľmi šikovné, a pásy na ktoré viažete tyl si háčkujete, ale ja som našla toto http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&i...
6 čeleniek výde niečo cez 10 dolárov. Farby si údajne môžeme vybrať. A je to určite lepšia cena než som kupovala z MMB za 5 eur čelenku a ešte plus poštovné. Nechceli by ste niektorá ísť somnou na polovičku ? Vyberieš si 3 farby, ja objednám a keď dojde, pošlem ? Lebo 6 by som asi nezužitkovala tychto širokych, chcem ešte ajj tenšiue objednať.
Tak to zeleno-modre čudo bude páv, nebude to dokonalé ( keďže som nemala hnedý a fialový tyl, ale neva 😀 ) Kikuška v ružovo-čiernej TUTU, ďalej rifľová TUTU, ktorú musím ešte dokončiť. Poobede pridám ešte Vanesku vo svojich dvoch TUTU a ešte sa chystám objednať červený tyl ( ktorý som predtým nedostala 🙂
ja som dnes zistila, že mi tyl už 5 dní leží na pošte... nik si nevšimol žltý papierik v schránke, vŕŕŕ. Posielali 26.1, ak by chcel niekto porovnať a ešte mu nedošiel.
@nata_ ano, je to nazehlene, ale dnes som to tricko akurat oprala, lebo je cisto nove a tiez som ho mohla oprat skor, nez som dala nazehlovacku, lebo sa mi zda nejaka pokrcena, uvidim ked to ozehlim 😕
@megi1989 no tak mna to sitie na riflicky este len caka, ale aj tak sa chcem opytat na čo si to viazala tiez na celenku? a ci si robila uzliky alebo si to pretahovala takou tou slučkou ?
@megi1989 - nadherne vecicky si spravila 😵 Tie celenky co si dala v linku, uz si ich videla nazivo? Mne to prijde uz strasne siroke. Ja mam objednanych 24 tych uzsich a vyslo ma to teda este menej, tieto som objednavala. Za 4 libry vsetkych 24... postovne zadara.
@anjelicek26 no mali by bytrovnako siroke ako na obrazku ta zelena. Az na to, ze som to robila pre 6 rocnu netierku a uz to ledva natiahne - natiahne sa max na 60cm. A ja som o robila ako top - aby z toho boli satecky. A presne co ma na sebe moja amlicka - tu ruzovo-ciernu TUTU - tak to je akurat ta 1,5 palcov siroka celenka - a an opasok je to uuuuuplne super a nadherne. Takze tie sirsie na opasok moc nepasuju - ale ked to chces namiesto topu, aby ztoho boli saty, tak sa to da - ale vazne odporucam pre mensie slecny 😉

@anjelicek26 😀 😀 😀 este aj link by som mohl adat 😀
http://www.stylovainspiracia.sk/sid=btpijatf0s0...