Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@drake nádherný kompletik 🙂 ja som vcera dohackovala moju druhu ciapočku a uz som si dnes nahodila na tretiu, no ked sa moja malá zobudila pred hodinou, tak som to musela odlozit, tak sa tesim na vecer.
Inak ja mam dnes na poste ten druhý balik tylu z USA, vecer mi ho donesie drahy cestou z prace, takze v priebehu týzdna sa ide na to 🙂
babyyyyyyyyyyy
potrebujem surne tyl na tutu
fialovy.biely,ruzovy a cyklamenovy mate niektora na predaj?
alebo viete o nejakej slovenskej stranke dobrej????
@anjelicek26 prosim ta kolko m tylu potrebujem na hustu tutu na 5 rocne dievcatko?
@drake - perfektna je v tom 😵 😵 Ja sa pokusim moju dnes dokoncit, ale nie som si ista, dlho to trva 😅
@drake - ja robim z dvoch roliek pre Sasku a je to fakt huste, ak mas tvrdsi tyl, staci aj 1,5 rolky.
@anjelicek26 praveze nemam ziaden tyl☹ a potrebuem surne a neviem kde ho mam tak rychlo zohnat za dobru cenu ☹
@drake - ja mam uz tiez len jednu cervenu rolku a par striebornych pasov... musim konecne objednat veci na toho pava, zatial to len pozeram, co by sa s cim dobre kombinovalo.
@anjelicek26 hodis mi nejaky link na tyl z ebay ze ktory je fakt dobry? a pride mi to aj strasne rychlo? 😅 😅 😅
@drake - no rychlo to nebude, z usa ci z ciny, oboje to trva, toto som teraz objavila, za 5 roliek 12€ vratane posty...
@drake más pravdu je to ako droga 😅 od odoslania tylu z ebay po dorucenie na nasu postu to trvalo presne 10 dni este pripocitaj 1 den medzi potvrdenim predajcu a tvojou platbou takze cely proces trval v mojom pripade 11 dní, ak to potrebujem surne, bude to asi drahsie, co si pamatam tak na stoklasa.sk bol tyl širsi ale tak dal by sa nastrihat, niekto sem aj viac krát dával link, inak neviem u nas v galanterke maju akurat ruzovy tyl, slabota takto po predajniach, teraz je uz skoro vsetko len cez net...
@stvura - tak ja nemam problem to preposlat, balik do pol kila stoji 3.75 libry, ci sa to potom este oplati (?) To by ste sa hadam ale museli fakt dohodnut viacere, nie ze budem ako truba behat furt na postu... tych 5 roliek vazilo tusim 350g... do dvoch kil balik je 8,75 libry atp... skuste sa nejako dohodnut. Raz tam zajdem, ale nie furt
😀 😀 😀
@anjelicek26 to ty objednavas a potom rozposielas? ci? 😅 😅 😅
@drake - haha nie som priekupna stanica 😅 Ked sa nejako dohodnete, tak sa s jednou spojime a moze to poslat na moju adresu a ja to preposlem, ale nie, ze budem behat s balikmi na postu ako na klavir.
@anjelicek26 jaj tak a je niekto kto by chcel? ja by som chcela,ale cim skor 😀 😀 😀
@drake - ved ja len tak, ja kazdopadne budem aj pre seba buduci tyzden odtial objednavat.
@anjelicek26 no tak ja by som chcela ak by sa to dalo takto cez teba daj mi vediet prosim ta 😉 samozrejme,ze to len teraz nebudem ta zneuzivat 😵 😵 😵
@drake - jj da, ak len ty tak to objednam rovno ja, ak viacere zo slovenska, tak si to objednajte cez jednu z vas a ja dam len adresu a preposlem to.
@anjelicek26 ja chcem len ten tyl to co si dala ten posledny link
@drake - jj tych 5 roli za 10 libier, ze? Len to je v jednej farbe potom 😅 To este musime nejako domysliet 😅
ale inak toho ma strasne moc na vyber, ved kuk
@anjelicek26 myslis ze toto je zla cena?

@winona24 dakujem aj za nu a za seba 😵 😵 😅 😅 😅 😅