icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

drake
7. feb 2012

@anjelicek26 😀 😀 😀 este aj link by som mohl adat 😀
http://www.stylovainspiracia.sk/sid=btpijatf0s0...

anjelicek26
7. feb 2012

@drake - no je to dost, ked ta to s postovny vyjde 5 roliek aj z UK 17 €... a takto 25€,,, taj he ti stake rozdiel... ale 100% to budes mat hodne skorej.

nech na to opzeram z akejkolvek strany, na slovensko sa stale najviac oplati ten usa tyl objednavat 🤐

drake
7. feb 2012

@anjelicek26 no len ked ja potrebujem biely2X,ruzovy,hot pink,fialovy..............ach ja uz neviem som zufala☹ potrebujem mat tutu hotovu do konca februara ☹

svetlankat
7. feb 2012

baby ja som objednavala aj odtialto, ale maju len styri farby.

anjelicek26
7. feb 2012

@drake - podla mna ti to stihne dojst aj z usa do tej doby, ved nie vsetkym ta objednavka tak dlho trvala 😕 Lebo z ciny tie 2-3 tyzdne musis pocitat.

janka_pn
7. feb 2012

@anjelicek26 no maj exos objednaval z ciny krytky na mobil a doslo za 7 dni 😉

anjelicek26
7. feb 2012

@janka_pn - ano pravda, je to o stasti, niektore veci dojdu po par dnoch, ine idu aj mesiac, mala som jeden aj druhy pripad... ja hlavne ozdoby odtial objednavam, goralky, perlicky, nalepky, stuzky, hovadiny, stale sa to oplati...

janka_pn
7. feb 2012

@anjelicek26 inak pisala som tej z usa a ze ak to nepride do 14teho, tak ze to teda mozme riesit vratenim penazi, ale ze ma v podmienkach, ze balicek do mesiaca... tak neviem co tym myslela 😒

janka_pn
7. feb 2012

@anjelicek26 inak prvy krat v zivote objednam z ebay a aj to mi nedojde? 😠

winona24
7. feb 2012

tak tyl je doma....roliek bolo 6...5 klasických a 1 glimmer ....spolu za 12,05 dolárov + poštovné 10,38 dolára.... 😉

ela19
7. feb 2012

Baby, tak mám vsetky rolky, ktore som chcela a farby su nenormálne uzasne !
Neodolala som a hned som sa pustila do prvej tutu, pred chvilou som skoncila takze hned vam to sem šupnem. Este mi maju dojst stuhy z ktorych chcem urobit take maslicky a potom to bude tak ako chcem 🙂
odfotila som si aj vsetky rolky musim vam ich ukázat 😅
TUTU som robila na gumu a minula som 60 pásikov 17 cm dlzky teda 10,2 metra.

lenuliatko
7. feb 2012

@drake no, krása. A na ten kvietok nemáš návod? Tiež len z hlavy? Aspoň trošku nám to opíš. Ďakujem

lenuliatko
7. feb 2012

@ela19 krásne. A to veru bude tutu sukničiek z toľkých roliek tylu 😀

ela19
7. feb 2012

@lenuliatko No veru 🙂 ja som chcela taketo trojfarebné suknicky, takze som minula z kazdej rolky len trochu a tak mi kopa tylu zostane, ale zase moja malá ma rok, tak ked podrastie urobim vacsie 🙂

lenuliatko
7. feb 2012

@ela19 jasné, to sa nestratí 🙂

nata_
7. feb 2012

@ela19 tie farby su nadherne! prosim ta, zmrzlina na body je nazehlovacka?...mam doma ten papier na nazehlovacky, este ani raz som ho nepouzila

megi1989
8. feb 2012

Baby, viem že ste veľmi šikovné, a pásy na ktoré viažete tyl si háčkujete, ale ja som našla toto http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&i...
6 čeleniek výde niečo cez 10 dolárov. Farby si údajne môžeme vybrať. A je to určite lepšia cena než som kupovala z MMB za 5 eur čelenku a ešte plus poštovné. Nechceli by ste niektorá ísť somnou na polovičku ? Vyberieš si 3 farby, ja objednám a keď dojde, pošlem ? Lebo 6 by som asi nezužitkovala tychto širokych, chcem ešte ajj tenšiue objednať.

lenocka84
8. feb 2012

@megi1989 ja by som aj do toho isla, kolko by to vyslo? 😉

megi1989
8. feb 2012

@lenocka84 vypísalo mi to 10,83 s poštovným. Čiže 5,40 dolára za tie 3 čelenky - 4,12 eur mi to vyšlo. Len musím overiť výber farieb. Doobeda sa ozvem - malá ma nenechá pri PC 😀

lenocka84
8. feb 2012

@megi1989 to je uplne super cena
dobre ked ti bude spat alebo ked budes moct pozri
ja tu budem potom cca od 12tej

megi1989
8. feb 2012

Tak to zeleno-modre čudo bude páv, nebude to dokonalé ( keďže som nemala hnedý a fialový tyl, ale neva 😀 ) Kikuška v ružovo-čiernej TUTU, ďalej rifľová TUTU, ktorú musím ešte dokončiť. Poobede pridám ešte Vanesku vo svojich dvoch TUTU a ešte sa chystám objednať červený tyl ( ktorý som predtým nedostala 🙂

janka196
8. feb 2012

@megi1989 ta riflova tutu je UZASNA 🙂 🙂 🙂 ja som splasila ruzove rifle na traky. uz som ich aj odstrihla len cakam na tyl lebo doma mam len organzu. uz sa neviem dockat 😀

janka196
8. feb 2012

@winona24 ahoj pozeram ze si objednala ten glimmer. aky je v skutocnosti??? podla popisu by na nom nemali byt trblietky.

megi1989
8. feb 2012

@janka196 - len zatiaľ je to iba prišpendlené. Musím to prišiť 🙂 A dozdobiť 🙂 E tiež idem ešte doobjednať aspoň 6 ďalších roliek 🙂
@lenocka84 tak som písala predávajúcemu či si môžem vybrať každú farbu inú, keď mi odpovie, dám Ti vedieť, či teda ideme na to 🙂

lenocka84
8. feb 2012

@megi1989 ok budem cakat

lenuliatko
8. feb 2012

ja som dnes zistila, že mi tyl už 5 dní leží na pošte... nik si nevšimol žltý papierik v schránke, vŕŕŕ. Posielali 26.1, ak by chcel niekto porovnať a ešte mu nedošiel.

ela19
8. feb 2012

@nata_ ano, je to nazehlene, ale dnes som to tricko akurat oprala, lebo je cisto nove a tiez som ho mohla oprat skor, nez som dala nazehlovacku, lebo sa mi zda nejaka pokrcena, uvidim ked to ozehlim 😕

@megi1989 no tak mna to sitie na riflicky este len caka, ale aj tak sa chcem opytat na čo si to viazala tiez na celenku? a ci si robila uzliky alebo si to pretahovala takou tou slučkou ?

megi1989
8. feb 2012

@ela19 - to co je na riflickach - to som viazala len na stuhu - a ciernoruzova a zelena su viazane na celenky - len som to tahala cez tie dierky 🙂

anjelicek26
8. feb 2012

@megi1989 - nadherne vecicky si spravila 😵 Tie celenky co si dala v linku, uz si ich videla nazivo? Mne to prijde uz strasne siroke. Ja mam objednanych 24 tych uzsich a vyslo ma to teda este menej, tieto som objednavala. Za 4 libry vsetkych 24... postovne zadara.

http://www.ebay.co.uk/itm/330563715144?ssPageNa...

megi1989
8. feb 2012

@anjelicek26 no mali by bytrovnako siroke ako na obrazku ta zelena. Az na to, ze som to robila pre 6 rocnu netierku a uz to ledva natiahne - natiahne sa max na 60cm. A ja som o robila ako top - aby z toho boli satecky. A presne co ma na sebe moja amlicka - tu ruzovo-ciernu TUTU - tak to je akurat ta 1,5 palcov siroka celenka - a an opasok je to uuuuuplne super a nadherne. Takze tie sirsie na opasok moc nepasuju - ale ked to chces namiesto topu, aby ztoho boli saty, tak sa to da - ale vazne odporucam pre mensie slecny 😉