icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

lenuliatko
8. feb 2012

@anjelicek26 tak, aj ja som ich objednala, plus 13ks kvetov, dokopy za 7,80€ super cena a dovoz zadarmo 🙂

michaela80
8. feb 2012

Tak mne dnes dosla pettitskirt a namiesto velkosti 2-3 roky prislo 3-12 mesiacov ☹ ☹ ☹ vraj mi da nabuduce zlavu tak asi tak
Asi to budem musiet predat... 😖

anjelicek26
8. feb 2012

@lenuliatko - ano ano aj ja som objednala aj kvety 😅
@michaela80 - podla mna na to najdes rychlo kupcu, je to krasne, objednaj to iste, zo zlavou, bohuzial si na to pockas :(

anita79
8. feb 2012

http://www.idearibbon.com/tulle-tulle-spool-6-x... neobjednaval odtial nahodou niekto? neviete ake je postovne? vraj to dodatocne napisu do mailu.

evelin116
8. feb 2012

@michaela80 za kolko to predavas? preco ti to nevymeni za tvoju velkost?

megi1989
8. feb 2012

@lenocka84 Oki, odpisali, tak podla toho linku si vyber teda 3 farby a napis mi ich, objednam, zaplatim a budeme cakat 🙂 este aj ja musim vybrat farby - len je to tazky vyber 😀

lenocka84
8. feb 2012

@megi1989 tu tmavsiu ruzovu, zelenu, a oranzovu
zvysok info mi posli prosim do IP, dakujem pekne

michaela80
8. feb 2012

@evelin116 preplatim postovne..este jej to vyskusam ale je to malinke..ale nadherne

lylyna
8. feb 2012

ahojte maminky, chcem sa vás spýtať, či na tieto sukničky je vhodná aj organza neobšitá alebo obšitá? alebo iba ten tyl? začína aj mna chytať táto mania 🙂 dakujem

michaela80
8. feb 2012

Takze je nam to na doraz ale je to krasne... mala je vecne v pohybe tazko fotit...
plus moja prva tutu 🙂

michaela80
8. feb 2012

@evelin116 25 € stalo ma to cez 28 €

ela19
8. feb 2012

@michaela80 tá kupovana suknicka je krásna, aj mne sa pacila na ebay ale to, co som ja pozerala bolo bez tricka len suknicka. Tvoja malá má 18 mesiacov a aká je vysoká prosim ta? Nech mám predstavu, co ma v lete caka 🙂 Tvoja tutu je super, tam si aku dlzku dávala?

michaela80
8. feb 2012

@ela19 mala ma 80 cm ale ona je drobnucka od narodenia 2,30/45 cm a dlzku ti zmeram ked mala zasi... 🙂

megi1989
8. feb 2012

Baby neviete mi niektorá poradiť ako fungujú tie aukcie na ebay ?

lenuliatko
8. feb 2012

@michaela80 veru, krááásne to je 😵

lenuliatko
8. feb 2012

@megi1989 tak, ako ktorákoľvek aukcia. Pri každej máš čas, kedy končí a prihadzuješ, píše ti tam, koľko už bolo prihodení, aj koľko je minimálne prihodenie, ak chceš dražiť. Treba si tú aukciu samozrejme ustriehnuť, lebo na konci zvykne byť "bitka". A ešte jedna dôležitá vec, veľmi málo angličanov je ochotných posielať mimo UK. Keď sa dostaneš do kategórie, z ktorej chceš dražiť, zmeň si Postage to "SVK" (tam je tá možnosť) a ak pri cene budeš mať miesto poštovného "not specified", tak máš smolu. Ja som už dražila veľa vecí, ale posielať som to dala známemu, čo tam žije a on to potom doviezol na Slovensko, keď mal cestu, alebo poštou. Myslím, že aj keď som chcela prihodiť na aukcii a mala som zaregistrovanú domácu adresu, tak sa to ani nedalo. Až keď som zmenila na anglickú. Dražila som už asi 17x a vždy mi všetko bez problémov prišlo ( k tomu známemu). Angličania sú veľmi poctiví.

lenuliatko
8. feb 2012

@anjelicek26 a ako dlho ti to šlo z Honkongu? Alebo ešte ani nedošlo?

gustinka
8. feb 2012

@lylyna ja som mala neobšitu organzu a naštastie sa neparala... ale zalezi na kvalite
kuk. str. 49 tam je moj vytvor, ale kocky pisali, ze niektore organzy sa paraju a to je potom hotove nestastie...

lylyna
8. feb 2012

@gustinka dakujem tá je krásna 🙂 a neškriabe tá organza, myslím, že tá obšitá by bola jemnejšia, no neviem ako by to vyzeralo..No ved jednu takú čo sa pára mám doma, chcela som cez net objednať, ale radšej skočím do mesta na nákup 🙂

anjelicek26
8. feb 2012

@lenuliatko -fuha toto mi este nedoslo, ale tak ja som to objednavala len 7 dni dozadu, tak nepanikarim, ved to trva väcsinou tak 2-3 tyzdne.

Inak dorobila som tu hackovanu suknu konecneeeee, hadam sa malej bude lubit.

anjelicek26
8. feb 2012

@michaela80 - xixi aj nas bol taky prcek 45centimetrovy 😅 Nadherna je tvoja zabka v nadhernom tutu 😉

vierenka77
9. feb 2012

ahojte šikulky,prosím Vás ktorá tu bude objednávat TYL? neviem tu zohnat pekné farby nemohla by som sa k niektorej pridat ? samozrejme peniažky pošlem dopredu! 🙂

michaela80
9. feb 2012

@lenuliatko mne zatial bez problemov vsetko prislo z Uk vydrazene..sce ssem tam musim jazaslat cennik ich posty lebo nevedia kolko maju dat.....ja drazim casto teraz naprtu nextovu macickovu bundu novu za 11 libier sa mi podarilo a tu idu pouzite za 30...no skusala som zmenit postovu adresu ku kamoske cez ktoru nakupujem next ahm ze nech mi to posle kuierom vsetko naraz a paypal vyhodil chybu..nemohla som to zaplatit

megi1989
9. feb 2012

@lenuliatko - dakujem 🙂 tak som vydrazila par farieb, este cervenu potrebujem zohnat 😀 zrovna cervena koncila az ked som sla spat - a tak jsne ze som nevyhrala ☹

megi1989
9. feb 2012

Tak teraz som ostala trošku šokovaná, keď som sa zapájala do aukcie - naschcvál u toho istého predajcu - tak mal vypísané poštovné 1 dolár. A terazu pozerám maily a tam ku každej rolke píše poštovné 3 doláre. Myslím, že počkám na koniec aukcie - červený tyl - ten jediný mi už chýba, a potom mu napíšem - ak neupraví to poštovné tak to ani neberiem . A nachvíľku som aj zneistela, že či som nebola včera len unavená, že som tam videla 1 doplár, ale aj teraz keď si pozriem aukciu - tú ktorú chcem dnes vydražiť, tiež tam je rovnako 1 dolár. Takže uvidíme......

drake
9. feb 2012

@anjelicek26 fotoooooooo aj na modelocke 😵 😵 😵

michaela80
9. feb 2012

@megi1989 lenze ked vyhras aukciu uz nemozes velmi cuvnut...
Idem hodit to leopardie pettiskirt do bazare ale neviem aka kategoria a velkost by to mala byt... hmm?

michaela80
9. feb 2012
nella1
9. feb 2012

@michaela80 ta biela sukienka je nadherna robila si ju sama al.kupovala na ebay?

michaela80
9. feb 2012

@nella1 ja sama za polhodku na kolene..rychlo to islo