Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
baby mne bol ten tyl odoslany 27. jan. a este neprisiel, je tu este niekto s takym podobnym datumom?
baby prosim Vas mate niektora navod na hackovanu kvetinku? nie moc velku a hlavne jednoduchu 🙂 robim pre malu celenku - som uplny zaciatocnik. dakujem
@bombicka19 ja som objednavala 19.1. a prisiel mi pred 2oma dnami este ti pride urcite 😉
@nella1 no tak to si ma potesila....budem cakat dalej, ale uz sa neviem dočkat!
@bombicka19 mne jeden posielali 23. a druhy 25. a este nemam ani jeden, a ani na colnici vraj nic nie je 😠
Baby, potrebujem poradit 😉 Dnes mi dorazil tyl z Ameriky 😀 a chcem to hned vyuzit. Uz som dcerke urobila na skusku jednu tutu z organzy, ktora bola odlozena este zo svadobnych kytic 😀 (ani som netusila, ze sa zidu), ale ta je kratucka, ma ju ledva pod ritkou. Dala som sirku 5 cm. Dcerka meria 83 cm (ma 20 mesiacov), chcela by som skusit urobit dlhsiu, tak po koleno aspon - dlzka je cca 26 cm - cize vychadza mi to asi 60 cm dlzka jedneho pruhu. Ale neviem, aku sirku mam dat. Bude stacit tych 5 cm? Inak, tyl ma sirku 15 - tak rozmyslam, ci dat tych 5 (vysli by 3 pruhy) alebo 7,5 cm (vysli by 2 pruhy), alebo 10cm... 😔 Poradte.... 😉
@lenuliatko nádherná, uplne uzastna!
@megi1989
@bombicka19 Krásne 🙂
baby ste uzasne sikovne 🙂 inspirovali ste ma, v pondelok idem aj ja do galanterie a kupujem 2 m tylu 🙂
@bombicka19 ja som 19teho a este neprisiel ☹
@lenuliatko - nádherná 🙂
@lenuliatko prekraasna sukienka 😵 😵 😵
@katrinka8 ja som to nestrihala vôbec 🙂 robila som z 15 cm šírky
@megi1989 @jerryjanka - baby, ja som to nakoniec nastrihala na 5 cm pasiky - uz mam levandulovu - a dlzku 70 cm, cize cca 30 mi vysla dlzka 😉
@anjelicek26 paaaani, tak ty si teda sikulka 😉 Vsetky suknicky aj celenky su super, ja sa na to tiez chystam
@lenuliatko prosím ťa a robila si to s kusov tylu alebo si mala dlhý kus ten si našila?? hádam si ma pochopila 🙂, aj ja sa na ňu chystám. len neviem ako to bude lepšie a tá tvoja dobre vyzerá..
@bombicka19 mne bol odoslany 26.1. a stale nic :(
Ahojte, tu som našla super nápady na inšpiráciu ako skombinovať tyl na tutu. Je to super aj v tom, že keď sa rozklikne obrázok je krásne veľký a nemusí sa z obrázka nič lúštiť. 🙂http://www.mytutuboutique.com/c_163/1/-Princess...

@lunana ano, je to nazehlovaci papier