Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@valerya - tak tvrde a tvrde je rozdiel 😅 Tie, co som robila Saske su mäkke, nositelne 😅 A ved fakt kukni e-bay, ta firma za to berie velke peniaze... ja som Saske objednavala odtialto, vyjda ta 11€ sukna...su fakt pekne.
@anjelicek26 kedy si objednavala suknicku a kedy ti prisla? ja som 19.01. a este mi neprisla.... 😒
@nella1 - do dvoch tyzdnov bola doma. Ale ak si objednavala tu istu, co ja, tak ten predajca tam mal "odkaz", ze je do 31.1. na dovolenke, takze ak si objednavala aj vtedy, poslal to az 1.2. najskor, ze ano...Ja som chcela doobjednat, lebo som objednavala 16.1. a hned to vyexpedoval a druhy den uz tam bol ten odkaz, ze ma dovolenku.
@anjelicek26 ano viem o tej dovolenke len mi je divne ze mi poslal odkaz ze my item has been sent to me on 20 jan. tak preto som trocha mimo ci teda aj tak poslal ked bol mimo...uvidim vsak pockam este..
@nella1 - no to teda neviem, mozno nebol na dovolenke, ale riesil rodinne zalezitosti, nieco poslal, nieco nie? Ale to je take hypoteticke... oni tam pisu, ze to trva dlhsie, a z ciny teda ano, ak nieco dojde pod dva tyzdne, je to skor zazrak. Mne sli veci veru uz aj 4 tyzdne. Mne z ciny zatial vsetko dorazilo, klop klop a hodnotenia ma on dobre.
dievcence prosim o radu. bude mi stacit na tutu 2m tylu 150cm sirka? budem robit suknu pre 6 rocnu slecnu a chcem ju poriadne hustu. dakujem
Inak babule fakt fajn, zablokovali mi tutu album, nastavata som :(
@anjelicek26 co? prečo?
@ilona3 - no ja davam dvojnasobok pre Sasku. 6m2... ak je to mäkky tyl teda.
@lenocka84 - ja neviem, nerozumiem tomu a nejako ma to skrie, na co dam taky album do vybrali se, ked potom dojde upozornenie, ze album nesuvisi s materstvom a zablokuju ho? Admin sa k tomu dalej nevyjadril, netusim :(
@anjelicek26 neskutočná totalita tu vládne.
@anjelicek26 co? to co ma byt? nechapem niekedy o co im tu ide 😝 ved je tu velká diskusia a maminy maju albumy a tesia sa z toho ...
@jerryjanka asi tak 😖
@valerya tyl kt. sme tu viacere objednávali je z ebay a sirku ma 15 cm a dlzku necelych 23 metrov
@marianka99 mne to pripada ze je to len pripevnene na velkej sponke 😉
Dievčatá, čo poviete na toto? http://www.sashe.sk/organza/detail/organza-marh... Máte niekto skúsenosti aj s organzou? Nestrapká sa? Je jemná? Inak farby sú nádherné 🙂
@anjelicek26 😝 niekedy ani ja nechapem co im sadne na nos, vsak to boli suknicky pre deti 😠 mne uz tiez tak par krat blokli cely album, naposledy oslavu mojej 7 rocnej dcerky-ako uz to nesuviselo z materstvom dodnes netusim, boli tam fotky z toho dna z oslavy-totalita na MK 😠
@anjelicek26 aj mne zablokovali album, to som tam mala iba veci do druhej detskej izby.. a jeden luster pre Emmu do izby ktory jej chcem objednat.. to je chore... 😖
@lenadka tato konkretne ano, ale ja by som chcela navod ako ju vyrobit a upevnit ju napr. ako na tomto obrazku
@marianka99 jeej to je nadhera 😵 odkial su tie foto?
ja by som si vedela poradit z celenkou-uhackujem a basta a kvietok? nejak sa pohrat s tym tylom, nastrihat, alebo prekladat ako na maslicku a zosit a dostredu dat goralku... 😉 cakam uz len na tyl 🙂
@marianka99 na predchadzajucej strane @andulka111 urobila krasnu tutu a aj tie kvietocky, snad poradi 😉
@lenadka neviem odkial su fotky ja som ich našla tu v kolekciach v albume tutu sukničky....strašne sú krasne....dúfam, že budem mať dievčatko, aby som sa mohla vyblaznit 😀 a s tou čelenkou no ja neviem ako to zvládnem, lebo neviem hačkovat 😖 a odkial si objednavala tyl cez e-bay?
@lenadka už som jej napisala, tak uvidime 🙂
@marianka99 juj ja cez jednu babenku od nas zo sukromky, ja nemam zaregistrovanu kartu na paypal, ona to brala z e-bay
@anjelicek26 prepac ale asi som blba ale nepochopila som to. mam teda radsej kupit 6 metrov? to sa mi zda strasne vela.
@ilona3 - nie dalsich 6m 🙂 ved 3m2 uz mas, este musis raz tolko dokupit.
Inak album mi bez komentara ci akejkolvek zmeny z mojej strany odblokovali, kedze ten album bol ok... nejaka velmi aktivna babenka zas nemala co lepsie na praci ako nahlasovat...
@marianka99 - ja to robim lepidlovou, horucou pistolou, ide to krasne, mam nejake v albume a tento tyzden sa chystam robit dalsie, potom tam dam foto.
@anjelicek26 aha takze mam mat dokopy 6 metrov stvorcovych? este som ho nekupila lebo nasa cica si pojde zajtra vybrat farbu 🙂
@ilona3 - ano ono je to cca, 20mx15cm*2rolky - 6m2, teda tie suknicky, co som robila ja su take a je to podla mna fakt ze nadychane, nie, ze len takych par kuskov tylu.

@valerya
ved zo sifonu sa robia pettiskirt 😉
z tylu tutu 😉