icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

langkofel
17. feb 2012

a hej pichala som kazde druhe ocko...
a teraz som premerala pas a kurnik ved moja mala ma 60 pas 😀 , to mavaju modelky 😀

langkofel
17. feb 2012

@langkofel no konec...a chyba mi par pasikov 😖 , musim vymysliet plan B, lebo mam len ine farby, alebo musi dieta schudnut 😀 😀 😀

hewletta
17. feb 2012

Dievčatá, ktoré si objednávate tyl z USA cez ebay, vedeli by ste aj mne objednať?Dik za pomoc 😀

jana1056
17. feb 2012

baby, pridavam foto svojej prvej suknicky, ale aj ja mam ten problem, ze najmladsia modelka mi suknicku vobec nechce mat na sebe, zato vacsim modelkam sa paci 🙂

anjelicek26
17. feb 2012

@jana1056 - -daj malinkej modelke pod to body a pancusky a uz bude spokojna 🙂 Ono to zvykne trosku skriabat 😉 Inak pekna robota 😵

jana1056
17. feb 2012

@anjelicek26 dakujem za radu , dam 🙂

janka_pn
17. feb 2012

babule, prosiiim, pomooooc. takze po dlhom cakani mi prisiel tyl z usa. ALE prisiel mi maly balicek s 1 rolkou!!! objednala som 4 a aj stiahlo prachy za 4. ako to chodilo vam?? som na nervy, keby aspon 2 prisli, ze suknu spravim 😠 😠 😠 😠 😢 😢 😢 😢

cukricek8998
17. feb 2012

ahojte..prosim vas vie mi niekto poradit aku dlzku pasikov mam pouzit zhruba pre pol rocnu slecnu ?

ela19
17. feb 2012

@janka_pn ty ...a na ebay maju velice take prisne pravidla... napisala by som najprv predajcovi a potom adminovi, nech peniaze aspon vratia, takto sa obchody nerobia. Alebo nech ti posle dodatocne rolky na jeho naklady, keby ti aspon dal vediet ze posiela len 1 kus 😠

blumka
17. feb 2012

@janka_pn napis predajcovi ze ti omylom poslal jednu rolku, obcas sa to stane ze sa nieco niekde zamota alebo sa pomota objednavka. Nam nedavno takto pomotali baterky ale bez reptania a akehokolvek dokazovania kto ma pravdu, objednavku napravili 😉

janka_pn
17. feb 2012

no ved ja jej tam budem pisat, len som chcela vediet, ako to prislo vam, co ste z ebay objednavali viac roliek?? vsetky v jednom baliku?? dakujem za odpovede.

blumka
17. feb 2012

@janka_pn ja som objednavala 9ks a prislo mi vsetko.

janka_pn
17. feb 2012

@blumka vsetko v jednom baliku? som tak nastvana a smutna 😔. akoze od 19 teho januara cakam.... a teraz toto.

blumka
17. feb 2012

@janka_pn hm..verim ti, to cloveka nastve...mne to prislo behom 2-3 tyzdnov. Ale hned teraz mu napis, co sa stalo, urcite to bude aj v jeho zaujme aby to napravil 😉

majulienka27
17. feb 2012

@langkofel aj moja malá má pás 60 a to ešte nemá ani 3 roky 😉

ela19
18. feb 2012

@janka_pn ano aj mne prislo vsetko bez problemov, trvalo to 11 dni aj so zaplatenim, u teba zaraza aj ten fakt, ze si strasne dlho cakala, takze mohlo ten predajca popliest objednávku

lenuliatko
18. feb 2012

@neka krásne, ale s tým vrškom musela byť piplačka, ale stojí to zato 🙂

lenuliatko
18. feb 2012

Ahojte, ak by ste sa náhodou niektorá lakomila na tyl s trblietkami, ako ja, tak ani omylom. Je síce krásny, ale strááááášne veľa toho opadáva, trblietky by boli všade, takže ho niekam založím a ľutujem, že som mietso neho nevzala iný a mohla byť suknička 😒

neka
18. feb 2012

@lenuliatko No hrala som sa s tym po torske asi tyzden 🙂 Ale paci sa mi, uz musim len zohnat nejake dievcatko vo veku 2-3 rocky a vyskusat ako to sedi v reali🙂

lenuliatko
18. feb 2012

@neka pozerala som tvoj album, že akú máš starú dcérku a som očarená tvojimi fotkami, krásne, krásne, krásne, keby si bola bližšie, tak si nejaké nechám u teba urobiť 😵

sasrnka
18. feb 2012

@neka skoda, ze si dorobila tie krasne satky az teraz. Sara nosi oblecko 2-3 rocky. Mohla sa v nich pofotit 😉 🙂

neka
18. feb 2012

@sasrnka v lete Vas niekedy vytiehnem von, mam jedno tajne super miestecko na fotenie a tam ju este v nich pofotim 🙂

neka
18. feb 2012

@lenuliatko Dakujem🙂 bavi ma to a najviac sa vyblbnem pri dcerke, ta je uz zvyknuta na vsetko aj v zime sa fotit v letnych satickach . 🙂 🙂 🙂

fialllka
18. feb 2012

@neka mohla by si mi prosim ta poslat navod na ten hackovany zvrsok? urobila by som rovnaky ak mozem pre moje babule 😉 diky 🙂

neka
18. feb 2012

@fialllka nieje problem mam to odtialto:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=1256

🙂

fialllka
18. feb 2012

@neka ďakujeeeeeeeeeeeeeeem 😉

jamaat
18. feb 2012

Nestihla som prečítať všetko a či už tu bol tento link. Z USA od bownut už je takmer všetko vypredané a strašne dlho im trvá odozva či už na storno, alebo na kombinované poštovné. Teraz som našla toto: http://www.ebay.co.uk/itm/TULLE-Roll-Spool-6-x2...

majamat
18. feb 2012

ahojte, skoda, ze som vas neobjavila skor, nez som si objednala organzu. vsak preco aj, ked som vas nehladala. nevedela som sa rozhodnut, aku farbu vybrat a tu je kopec inspiracii. teraz cakam na celenky, aby som malej urobila suknicku. uz som jednu urobila , lebo sme nieco potrebovali na karneval. nakoniec sme tam nebolil. je urobena narychlo zo zaclony z Ikei. mam este take male motyliky, ktore tam ponasivam.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
nata_
19. feb 2012

@anjelicek26 ahooj, odpisem ti ip, ked budem doma pri compe, uz mas saly hotove? 😉